Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
rum 17 scout jsou luxusní, to jo ;)

mě zas děsně drnčí loketka, levý plast, ale kdykoli jsem v garaži že to pořeším tak na to zapomenu a tak mě to sere sere a sere ....

musis pri opirani vic zatlacit ,pak to prestane :) ...

Vloženo
Jj, když strovná 16" a 17", tak v tom není žádnej rozdíl... ;)

a první jízda na 16" a myslel jsem že do toho pola vážně skočím, přecejen 225/45/17 drží jináč :D

Vloženo
a první jízda na 16" a myslel jsem že do toho pola vážně skočím, přecejen 225/45/17 drží jináč :D

Na nase vesnicky serpentiny ,by se taky hodily nejaky salamy :))

Vloženo

To já má teď pocit na těch 195, že se někam odkutálím... lol

Vloženo
To já má teď pocit na těch 195, že se někam odkutálím... lol

Je to rozdil noo, pamatuju jak jsem jel z prace z kamosem,mel na octe 235/45..drzelo to jak pribity,,a vzhledove to byla taky mnamka:)

Vloženo
to asi ne, ale přijde mě těch 225 na 7J disk tak jakože max

Vsak do sezony casu dost.. :) jinak uz jsem si poridil kourovy blikace,tak se muzu citit jakoze v silnejsim voze :D

Vloženo
:palec2::palec2: no vida :)

kruci,ale to bylo rozhodovani..,jit do nich ne.,probehlo nekolik Vt uprav v kompu.. a padlo rozhodnuti,,.. :) po vanocich musim sehnat jeste kliky v barve a budu spokojen

Vloženo (editace)
No jo,vypada to s navstevnosti blede.. :(

ale jen preci tady nekdo je :) zdravim te !

ono se to tady nakupi kolem te 10-11cte vcecerni :) .. mizim pro love na postu tak zatialek -_-

Editováno: , autor: Jeronymo
Vloženo
ale jen preci tady nekdo je :) zdravim te !

ono se to tady nakupi kolem te 10-11cte vcecerni :) .. mizim pro love na postu tak zatialek -_-

Jj to ja vim,ale bohuzel se sem nikdy takhle nedostanu..Leda o vikendu a to zase vsichni sedi v real hospode.. ;)-_- -_-

Vloženo
Jj to ja vim,ale bohuzel se sem nikdy takhle nedostanu..Leda o vikendu a to zase vsichni sedi v real hospode.. ;)-_- -_-

Ja se vetsinou zrusim uz v patek,takze o vikendu odpocivam.. :)

Dneska zes jsou litacky,valim do mesta,uz se na ten vecer tesim,dneska tam hraje nejaky filmek-Prezit kriminal, tak po dlouhe dobe neco zkouknu..

Vloženo
Ja se vetsinou zrusim uz v patek,takze o vikendu odpocivam.. :)

Dneska zes jsou litacky,valim do mesta,uz se na ten vecer tesim,dneska tam hraje nejaky filmek-Prezit kriminal, tak po dlouhe dobe neco zkouknu..

Jj to ja taky..V sobotu akorat obcas dokrmim.. :D

Ja mam taky dneska samy litani..Prace nad hlavu..Nevim kam driv.. :feve:

Vloženo (editace)
a ja jsem dnes same skoleni...kua fix

Tak zase budes pekne proskolenej a vzdelanej kluk a budes mit prehled... ;)

Editováno: , autor: Martyp
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...