Host MichalF Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 temhle snad po ranu ani nemuze smrdet jak rika jeden kolega myho bratranka taky dobrý , no ale stejně by to chtělo překontrolovat jj kontrola jakosti je důležitá Budem dva kontrolóři a ostatní o tom budem podávat zprávu, jo? ty voe ty mas kontrolovat kuchyne a ne pekace náhodou kontrolovat takový pekáč na lince v kuchyni ... ups Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 náhodou kontrolovat takový pekáč na lince v kuchyni ... ups ty voe ja jsem rikal ze naposle co jsem prijel na ch tak ta linak byla nejaka posunuta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 ty voe ty mas kontrolovat kuchyne a ne pekace pekáče souvisí s kuchyní, to je výdejová část no ja bych teda spis neco daval do toho pekace nez abych si bral no jenže nebudeš to musíš nejdříve prohlédnout do čeho vůbec jdeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 temhle snad po ranu ani nemuze smrdet jak rika jeden kolega myho bratranka taky dobrý , no ale stejně by to chtělo překontrolovat jj kontrola jakosti je důležitá Budem dva kontrolóři a ostatní o tom budem podávat zprávu, jo? ty voe ty mas kontrolovat kuchyne a ne pekace náhodou kontrolovat takový pekáč na lince v kuchyni ... ups tak asi tak nějak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 ty vole,dneska jsem se tady dost nasmal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 ty voe ty mas kontrolovat kuchyne a ne pekace pekáče souvisí s kuchyní, to je výdejová část no ja bych teda spis neco daval do toho pekace nez abych si bral Ale dává ono, ty joudo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 ty vole,dneska jsem se tady dost nasmal no jenom jestli ses neud***l...bez se radsi zkontrolovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 ty vole,dneska jsem se tady dost nasmal no jenom jestli ses neud***l...bez se radsi zkontrolovat Neudelal uz to neni zadnej mladeznik preci neee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 ty vole,dneska jsem se tady dost nasmal no jenom jestli ses neud***l...bez se radsi zkontrolovat Neudelal uz to neni zadnej mladeznik preci neee NIKDY NERIKEJ NIKDY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 ty vole,dneska jsem se tady dost nasmal no jenom jestli ses neud***l...bez se radsi zkontrolovat Neudelal uz to neni zadnej mladeznik preci neee to prijde ani nevis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 to prijde ani nevis z vlastní zkušenosti??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 nejdriv jsem to nestihal,ted tu chcipl pes i kocka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 nejdriv jsem to nestihal,ted tu chcipl pes i kocka takovej uz je zivota pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 A to me prave sere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 nejdriv jsem to nestihal,ted tu chcipl pes i kocka Taky koukám, oni asi šli domů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Sorry sem se trosku zakecal v admin sekci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 upřímnou soustrast kochtovic kočce a psu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 upřímnou soustrast kochtovic kočce a psu Prej uz nejsou ... o vikendu byli v gulasi ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Sorry sem se trosku zakecal v admin sekci víš, že blbci se nemá odporovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Sorry sem se trosku zakecal v admin sekci víš, že blbci se nemá odporovat A PROTO S TEBOU VŽDY SOUHLASÍM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Sorry sem se trosku zakecal v admin sekci víš, že blbci se nemá odporovat A PROTO S TEBOU VŽDY SOUHLASÍM joke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Sorry sem se trosku zakecal v admin sekci víš, že blbci se nemá odporovat A PROTO S TEBOU VŽDY SOUHLASÍM I ty? Brute? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Sorry sem se trosku zakecal v admin sekci víš, že blbci se nemá odporovat Fakt me lidi nekteri serou ... a kdyz sem cetl Vittovi kecy o tom ze muzu jit jinam ... to fakt zeru !!! Nikdy sem nerekl ze se mi tu nelibi jen rikam sve nazory co by mohli dle me vest k tomu aby to tu bylo jeste lepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Fakt me lidi nekteri serou ... a kdyz sem cetl Vittovi kecy o tom ze muzu jit jinam ... to fakt zeru !!! Nikdy sem nerekl ze se mi tu nelibi jen rikam sve nazory co by mohli dle me vest k tomu aby to tu bylo jeste lepsi. To už dneska není modní, Míšo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Sorry sem se trosku zakecal v admin sekci víš, že blbci se nemá odporovat Fakt me lidi nekteri serou ... a kdyz sem cetl Vittovi kecy o tom ze muzu jit jinam ... to fakt zeru !!! Nikdy sem nerekl ze se mi tu nelibi jen rikam sve nazory co by mohli dle me vest k tomu aby to tu bylo jeste lepsi. NENE TO JE PŘECI ZAKÁZANÉ ... TADY MUSÍŠ BÝT JAKO OVCE SE SKLOPENOU HLAVOU A NEVIDĚT, NESLYŠET Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky