Spidi Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 (editace) videli jste? :-(http://www.auto-plus.cz/showcar.php?id=116074&jm=smucler doufam ze uz se to tu nedke neresi Čao Kájo, tenhle inzerát na Frančeskovu oktu visí na auto-plus už zhruba od začátku září... Jinak zdravím ostatní, právě jsem dorazil, měl je být na večeři z Vittem, ale když mě psal, byl jsem zhruba v podovině D5... Editováno: 11. Prosinec 2007, autor: Spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Brej večír mládežníci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Brej večír Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 zdar všem.... tak frančesko to zase prodává... nebo už někdo jiný.... ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 zdar všem.... tak frančesko to zase prodává... nebo už někdo jiný.... ??? Furt Franta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Cau lidi ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 (editace) .... Editováno: 11. Prosinec 2007, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 cau kuci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Caues..Zase nikdo tu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Čau,čau,už jsem tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Čau,čau,už jsem tu Tak pohoda,aspon tu nejsem sam.. Jak je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Tak pohoda,aspon tu nejsem sam.. Jak je? Čao Marty, včera jsem byl in Germany, dnes jsem zde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Čao Marty, včera jsem byl in Germany, dnes jsem zde... Cao kamarade..No tak to koukam mas pekne rozlitany.. Ja byl rano na technicky a ted jsem zde.. A nechce se mi nic delat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Cao kamarade..No tak to koukam mas pekne rozlitany.. Ja byl rano na technicky a ted jsem zde.. A nechce se mi nic delat... Jo, to mám. A taky už mám spravený to neposlušný Punto, už to jezdí jak má... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Tak pohoda,aspon tu nejsem sam.. Jak je? Celkem to jde .Co ty? Čau Spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Čau Spidi Zdar jaxsviňa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Jo, to mám. A taky už mám spravený to neposlušný Punto, už to jezdí jak má... Jo tak pan je sikula.. Tak pohoda.. @jirka3: No jde to,sem nakej linej dneska....Ted sem dokoukal 4. dil Pekla s Landou. Jinak je venku navic hnusne,auto zaflakany.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Jo tak pan je sikula.. Tak pohoda..@jirka3: No jde to,sem nakej linej dneska....Ted sem dokoukal 4. dil Pekla s Landou. Jinak je venku navic hnusne,auto zaflakany.. To mi povídej,taky mi to dneska nějak netáhne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Jo tak pan je sikula.. Tak pohoda.. Potvrdila se moje pronóza - rozvoďák přeskočenej, ovšem o TŘI ZUBY DOPŘEDU !!!!! Nechápu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 To mi povídej,taky mi to dneska nějak netáhne Jj je to bida...A to pocasi to moc neumocnuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Jj je to bida...A to pocasi to moc neumocnuje... Zkouším toho Landu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Potvrdila se moje pronóza - rozvoďák přeskočenej, ovšem o TŘI ZUBY DOPŘEDU !!!!! Nechápu... No joooo.. Coze?Tak to je mazec...To kamoska asi "moc rychle chcipla".. :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Jj je to bida...A to pocasi to moc neumocnuje... No o tom mi ještě chvíli povídej, co bych dal za to oblíct si tričko, kraťasy a žabky, sednout do naleštěné vyvoněné okty na sedmnáctečkách a zajet na pokec na benzinku s holkama, co mejou čelní okna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 No joooo.. Coze?Tak to je mazec...To kamoska asi "moc rychle chcipla".. :smich: Bylo to při řazení z trojky na čtyřku, tomu se dá věřit, ale většinou jde ten rozvoďák dozadu, dopředu jsem to viděl snad o školy poprvé... Už máš pořešenej rozvoďák u 1.2HTP ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky