Spidi Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 2Spidi: vše nej k narozkám Jééé, díkec jaxviňa pane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Ty woe,na mě moc odborný.Ale jestli to dobře chápu,můžu ho tam šoupnout? Já Ti to přeložím, nemá se akorát lejt do R5 (to je spešl dvigatěl od Audi) a to V10TDI PD (co je Touaregu) a do naftových motorů čerpadlo tryska se standardním výměnným intervalem (před r. 1998), kde je vyžadován motorový olej specifikace VW 505.01, což jsou motory 1.9TDI PD 85 kW (který bejvaly v Golfech IV, Borách a Passatech B5). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 asi nas pojede vic :-) To zas bude boro... lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 no kua Spidi vse nej nej...a hlavne at se vse dari tak jak ma... shodou okolnosti jdu dnes taky slavit narozeniny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 To zas bude boro... lol a tak to ma byt ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 no kua Spidi vse nej nej...a hlavne at se vse dari tak jak ma...shodou okolnosti jdu dnes taky slavit narozeniny :-) Děkuji uctivě pane, já to nechám až na víkend, bude ultrapařba pátek až neděle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Děkuji uctivě pane, já to nechám až na víkend, bude ultrapařba pátek až neděle... no dnes je to lehci...a v sobotu to ma pokracovani ale to uz bude cekam o hodne narocnejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 a tak to ma byt ne ? Jj tak to ma byt.. lol No jo,kua... Vse nej Spidi,at se dari,na co sahnes a hlavne zdravi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Já Ti to přeložím, nemá se akorát lejt do R5 (to je spešl dvigatěl od Audi) a to V10TDI PD (co je Touaregu) a do naftových motorů čerpadlo tryska se standardním výměnným intervalem (před r. 1998), kde je vyžadován motorový olej specifikace VW 505.01, což jsou motory 1.9TDI PD 85 kW (který bejvaly v Golfech IV, Borách a Passatech B5). Tak nějak jsem si to myslel,akorát jsem nevěděl co je R5,jinak díky za potvrzení,radši tady ze sebe udělám vola a dvakrát se zeptám,než abych tam nalil něco jinýho.A co Tweeťák,znáš ho?Abych nekoupil nějakou vyjetinu z Liazky v hezkým obalu.Jinak přeju taky všenej k narozkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 No jo,kua... Vse nej Spidi,at se dari,na co sahnes a hlavne zdravi... Díkec Marty, no né úplně všechno, na co sáhnu, se zcela podaří, ale nestěžuju si... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Tak nějak jsem si to myslel,akorát jsem nevěděl co je R5, No prece Renault 5... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Tak nějak jsem si to myslel,akorát jsem nevěděl co je R5,jinak díky za potvrzení,radši tady ze sebe udělám vola a dvakrát se zeptám,než abych tam nalil něco jinýho.A co Tweeťák,znáš ho?Abych nekoupil nějakou vyjetinu z Liazky v hezkým obalu.Jinak přeju taky všenej k narozkám Neboj, já taky občas, než něco udělám na autě, polistuju tři knížky a zavolám pár známejm, co v tom dělaj celej život, pak je člověk klidnější... Tweeťáka neznám osobně, ale je to historií prověřená osoba, takže myslím, že v poklidu. A díky moc za přání, kurnik, nějak ten život letí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 No prece Renault 5... Renault 5 Maxi Turbo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Díkec Marty, no né úplně všechno, na co sáhnu, se zcela podaří, ale nestěžuju si... No nemas prece za co... Ale neboj se,uvidis,ono se to podda. a vis jak neni posviceni kazdej den... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 No nemas prece za co... Ale neboj se,uvidis,ono se to podda. a vis jak neni posviceni kazdej den... No hlavně v práci, tak už není posvícení nějakej ten měsíc... A proto je potřeba si dělat radost v čase osobního volna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 ja taky na co sahnu to poseru :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 (editace) Renault 5 Maxi Turbo... To chodi paradne..Kamos mival R5 Turbo a pak R5 1,8 GTL.. Editováno: 12. Prosinec 2007, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 No prece Renault 5... vole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 No hlavně v práci, tak už není posvícení nějakej ten měsíc... A proto je potřeba si dělat radost v čase osobního volna... No tak to mame podobny.. porad pokukuju po novym jobu... A radost si delat je treba.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 ja taky na co sahnu to poseru :-) Jirko,jak lítá ten Rům?Docela se mi zalíbilo tohle: http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=120884 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 vole Kliiiiid.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 jinak jsem teda dnes Martas objednal tu N95 tak bych byl potom rad kdyby jsi me poslal presnej typ te karty co tam mas asi bych si koupil tu samou:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Jirko,jak lítá ten Rům?Docela se mi zalíbilo tohle:http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=120884 Hele Rům 1,9tdi jede pekne..Se s tim da jet celkem prijemne a svizne.. A za rozumnou spotrebu... A tohle co si nasel vypada pekne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Kliiiiid.. lol jasan,ale dej si na mě pozor lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 To chodi paradne..Kamos mival R5 Turbo a pak R5 1,8 GTL.. Jj, taky jsme to mívali, ještě tak 6-7 let zpět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky