Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ty woe,na mě moc odborný.Ale jestli to dobře chápu,můžu ho tam šoupnout?

Já Ti to přeložím, nemá se akorát lejt do R5 (to je spešl dvigatěl od Audi) a to V10TDI PD (co je Touaregu) a do naftových motorů čerpadlo tryska se standardním výměnným intervalem (před r. 1998), kde je vyžadován motorový olej specifikace VW 505.01, což jsou motory 1.9TDI PD 85 kW (který bejvaly v Golfech IV, Borách a Passatech B5).

Vloženo
no kua Spidi vse nej nej...a hlavne at se vse dari tak jak ma...

shodou okolnosti jdu dnes taky slavit narozeniny :-)

Děkuji uctivě pane, já to nechám až na víkend, bude ultrapařba pátek až neděle... lol

Vloženo
Děkuji uctivě pane, já to nechám až na víkend, bude ultrapařba pátek až neděle... lol

no dnes je to lehci...a v sobotu to ma pokracovani ale to uz bude cekam o hodne narocnejsi ;)

Vloženo
Já Ti to přeložím, nemá se akorát lejt do R5 (to je spešl dvigatěl od Audi) a to V10TDI PD (co je Touaregu) a do naftových motorů čerpadlo tryska se standardním výměnným intervalem (před r. 1998), kde je vyžadován motorový olej specifikace VW 505.01, což jsou motory 1.9TDI PD 85 kW (který bejvaly v Golfech IV, Borách a Passatech B5).

Tak nějak jsem si to myslel,akorát jsem nevěděl co je R5,jinak díky za potvrzení,radši tady ze sebe udělám vola a dvakrát se zeptám,než abych tam nalil něco jinýho.A co Tweeťák,znáš ho?Abych nekoupil nějakou vyjetinu z Liazky v hezkým obalu.Jinak přeju taky všenej k narozkám :palec2:

Vloženo
No jo,kua... Vse nej Spidi,at se dari,na co sahnes a hlavne zdravi... :palec2:

Díkec Marty, no né úplně všechno, na co sáhnu, se zcela podaří, ale nestěžuju si... lol;)

Vloženo
Tak nějak jsem si to myslel,akorát jsem nevěděl co je R5,jinak díky za potvrzení,radši tady ze sebe udělám vola a dvakrát se zeptám,než abych tam nalil něco jinýho.A co Tweeťák,znáš ho?Abych nekoupil nějakou vyjetinu z Liazky v hezkým obalu.Jinak přeju taky všenej k narozkám :palec2:

Neboj, já taky občas, než něco udělám na autě, polistuju tři knížky a zavolám pár známejm, co v tom dělaj celej život, pak je člověk klidnější... ;)

Tweeťáka neznám osobně, ale je to historií prověřená osoba, takže myslím, že v poklidu. A díky moc za přání, kurnik, nějak ten život letí... ;)

Vloženo
Díkec Marty, no né úplně všechno, na co sáhnu, se zcela podaří, ale nestěžuju si... lol;)

No nemas prece za co... ;) Ale neboj se,uvidis,ono se to podda. ;) a vis jak neni posviceni kazdej den... ;)

Vloženo
No nemas prece za co... ;) Ale neboj se,uvidis,ono se to podda. ;) a vis jak neni posviceni kazdej den... ;)

No hlavně v práci, tak už není posvícení nějakej ten měsíc... lol

A proto je potřeba si dělat radost v čase osobního volna... ;):palec2:

Vloženo
No hlavně v práci, tak už není posvícení nějakej ten měsíc... lol

A proto je potřeba si dělat radost v čase osobního volna... ;):palec2:

No tak to mame podobny.. :( porad pokukuju po novym jobu...

A radost si delat je treba.. ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...