Martyp Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 kdyz ti zmizi silnice pod kolama neudelas nic To rikas,jako bys to uz nekdy zazil... ? lol nevis o tom neco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Já vím.. ty voe,to je maso s tim vykopem..A zase..Cesky silnice.. No nic kuciii,musim ted mazat k narodnimu divadlu,tak zatim.. hehe k narodnimu divadlu jedu taky ale az asi ve 2 hodiny :-) tak bacha na silnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 kdyz ti zmizi silnice pod kolama neudelas nic To mi připomíná,když jsme měli od Škodovky půjčenou OII dvoulitra TDI 4x4 a kamarád nám chtěl ukázat na horách na parkovišti co umí.Bohužel nebyl z nejzdatnějších řidičů a skončili jsme ve sněhový bariéře od frézy,za kterou byl 5 m srázek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 To rikas,jako bys to uz nekdy zazil... ? lol nevis o tom neco? nene me se jen stava ze se tak silnice zacne hejbat a hodi me treba do pangejtu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 hehe k narodnimu divadlu jedu taky ale az asi ve 2 hodiny :-)tak bacha na silnice jj,pozor na výkopy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 nene me se jen stava ze se tak silnice zacne hejbat a hodi me treba do pangejtu Tak to se nedávno stalo slečně v protisměru,akorát ji ta silnice nehodila do pangejtu ale do mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 jj,pozor na výkopy nebo nedej boze chybejici vozovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Tak to se nedávno stalo slečně v protisměru,akorát ji ta silnice nehodila do pangejtu ale do mě to uz je mene prijemna varianta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Asi jdu taky něco dělat... Konec pauzy...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Asi jdu taky něco dělat... Konec pauzy...!!! a ja se pujdu asi nacpat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 to uz je mene prijemna varianta No naštěstí to odneslo jen zrcátko a boční okno a ze slečny se vyklubala moooc pěkná třicítka,takže vše odpuštěno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 a ja se pujdu asi nacpat Taky už mi nějak kručí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 No naštěstí to odneslo jen zrcátko a boční okno a ze slečny se vyklubala moooc pěkná třicítka,takže vše odpuštěno je ty taky jak vidis sukni tak by jsi vsechno odpustil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Taky už mi nějak kručí tak by jsi to mel napravit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 je ty taky jak vidis sukni tak by jsi vsechno odpustil Co ti na to mám říct,vždyť to znáš,ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Co ti na to mám říct,vždyť to znáš,ne? mozna malinko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 mozna malinko No vidíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 No vidíš ale abych ji odpustil ze me zborila auto...nevim nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 ale abych ji odpustil ze me zborila auto...nevim nevim No tak to počkéééj,řádně to nahlásila na pojišťovnu,já ji odpustil jen ten čin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 No tak to počkéééj,řádně to nahlásila na pojišťovnu,já ji odpustil jen ten čin tak jestli byly nejak proti sluzby tak bych to pochopil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 tak jestli byly nejak proti sluzby tak bych to pochopil Zatím ne,ale doufám,že budou následovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Zdravim ...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Nedá někdo po O kafčo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Zdravim ...! ahojda pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 ahojda pane hoy .. joo kafčo bych si dal,,docela me bere spani,uz aby byl zase vikend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky