jirka3 Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 hoy .. joo kafčo bych si dal,,docela me bere spani,uz aby byl zase vikend Víkend?Myslíš ty dva dny,kdy se vždycky poctivě upravuju?Tak ten bych bral taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Už jsem zase tady, byl jsem na poště pro balíčky, samá odborná literatura a taky díly na oktu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Víkend?Myslíš ty dva dny,kdy se vždycky poctivě upravuju?Tak ten bych bral taky jj ,to bude ono ... v patek mame vilijovku z prace..,bude veselo.. doufam ,ze vsichni vedi co je to vilijovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Tak uz jsem taky tady..A prisla mi naka zasilka od clovicka,co ma na starosti u T-Mobilu nasi firmu a prisla mi v zasilce flasa.. Toskansky cerveny 2004.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Tak uz jsem taky tady..A prisla mi naka zasilka od clovicka,co ma na starosti u T-Mobilu nasi firmu a prisla mi v zasilce flasa.. Toskansky cerveny 2004.. tak ty uz mas plany na vikend poreseny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 tak ty uz mas plany na vikend poreseny NO tak z casti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 NO tak z casti.. jedno je jiste ,zizen nebude urcite .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Tak uz jsem taky tady..A prisla mi naka zasilka od clovicka,co ma na starosti u T-Mobilu nasi firmu a prisla mi v zasilce flasa.. Toskansky cerveny 2004.. Mě zase včera poslal obchoďák z královopolské strojírny bečičku Tatrovky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 jedno je jiste ,zizen nebude urcite .... No chvili ne,ale az dojde,tak asi jo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 znáte někdo tenhle model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Mě zase včera poslal obchoďák z královopolské strojírny bečičku Tatrovky... He,tak to se taky nudit nebudes.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 znáte někdo tenhle model? Samože... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 He,tak to se taky nudit nebudes.. To ne, Tatrovka nemá chybu, je to tak chuťově podobný jako Šariš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Samože... To byl asi nějakej vývozní model do rejchu,ne?U nás jsem to neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 znáte někdo tenhle model? Vidim to poprve,asi nejaky spešl model pro podnikatele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 To byl asi nějakej vývozní model do rejchu,ne?U nás jsem to neviděl Jj, vývozní stroj. Třeba Ambientka se v Německu jmenuje Comfort... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 To byl asi nějakej vývozní model do rejchu,ne?U nás jsem to neviděl Sem se uklep-do rajchu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Jj, vývozní stroj. Třeba Ambientka se v Německu jmenuje Comfort... Já vím,a je líp vybavená než naše Elegance Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 To ne, Tatrovka nemá chybu, je to tak chuťově podobný jako Šariš... No to je mi jedno znamejsi nez druhy.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Tak ,,nedavam uz si nic,..mizim si dat slofika,.. ,moc tady nezlobte klucií ... Brou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Tak ,,nedavam uz si nic,..mizim si dat slofika,.. ,moc tady nezlobte klucií ... Brou Hele neprovokuj jo?!?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 zdaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 4 členové dnes slaví narozeniny Spidi(28) .......... Vše nej nej nej a tak nějak stálou sílu v ohonu -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Dejte tomu dedovi skopek na me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 4 členové dnes slaví narozeninySpidi(28) .......... Vše nej nej nej a tak nějak stálou sílu v ohonu Díkec Bady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky