Přejít na obsah

HOSPODA č.6

Sejis

Doporučené příspěvky

tak jakpak jde zivot... ?? :) ..kurec ,nebyt takova kosa byla by to parada.. snih se vraci... :(

NO jde to tak nejak..Pracovne a kazdy pondeli se tesim na vikend.. :D nejradsi bych ze zavrel do garaze a tam neco porad kutil..Ale bohuzel neni ani casoprostor ani prachy.. ;) Jinak to vypada,ze to tam na vas brzo vysype.. ;)

Praha,jak psal Jirka..Slunicko..ale teplo vypada jinak.. ;)

Jak Ty?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

NO jde to tak nejak..Pracovne a kazdy pondeli se tesim na vikend.. :D nejradsi bych ze zavrel do garaze a tam neco porad kutil..Ale bohuzel neni ani casoprostor ani prachy.. ;) Jinak to vypada,ze to tam na vas brzo vysype.. ;)

Jak Ty?

No máš pravdu že toho tepla moc není,mohlo by bejt líp

Odkaz ke komentáři

Jak Ty?

no uz se tesim na ten pocit jak se rano postavim proti oknu a do ksychtu se mi vrhne bila zář :D, ,, jinak to jde ..pracovni tyden celkem lazo,takze to bude chtit zitra poradne oslavit :) ,,pristi uz bude zase o neco namahavejsi...

Jinak souhlasim,,taky bych se zavrel nekde k autu,,a predelaval,,akorat neni za co :feve: ,,ted šporuju na ty kolace,to by melo zatim octuli stacit,a me taky..

Odkaz ke komentáři

no uz se tesim na ten pocit jak se rano postavim proti oknu a do ksychtu se mi vrhne bila zář :D, ,, jinak to jde ..pracovni tyden celkem lazo,takze to bude chtit zitra poradne oslavit :) ,,pristi uz bude zase o neco namahavejsi...

Jinak souhlasim,,taky bych se zavrel nekde k autu,,a predelaval,,akorat neni za co :feve: ,,ted šporuju na ty kolace,to by melo zatim octuli stacit,a me taky..

No to verim,kdyz je clovek na kopcich,tak je to parada..Ale tady v PH je to hnus..Uz se tesim,az na vikend zase vypadnu do "rodnyho kraje" ;) Vzdycky prcham.. :)

No ja bych to udelal jako zimni spanek,teda spis zimni prace..Na konci podzimu se zavrit do garaze a vyjet az na jare.. :D

JJ kolace budou dobry.. ;) Uz mas neco v merku?

jirka3:Jo to mas pravdu,mohlo by byt lip.. ;)

Cao Spidulo!!Jak si slavil?Decanko?

A taky zdarec x.luky..

Odkaz ke komentáři

No to verim,kdyz je clovek na kopcich,tak je to parada..Ale tady v PH je to hnus..Uz se tesim,az na vikend zase vypadnu do "rodnyho kraje" ;) Vzdycky prcham.. :)

No ja bych to udelal jako zimni spanek,teda spis zimni prace..Na konci podzimu se zavrit do garaze a vyjet az na jare.. :D

JJ kolace budou dobry.. ;) Uz mas neco v merku?

jirka3:Jo to mas pravdu,mohlo by byt lip.. ;)

Cao Spidulo!!Jak si slavil?Decanko?

A taky zdarec x.luky..

Docela uvazuju o 17'' Spiderech, :) pohybujou se ted ve slusnych cenovych relacich.tak uvidim :) ... jinak kola co me tak zaujala Dezentky F ,... uvidim ,je to pro me samotneho takovy drobny prekvapko :D

Odkaz ke komentáři

Nípodobně, ale čéče od besídky, tj. 24.11. jsem měl dohromady úhrnnou sumou 9 škopků (5 točených, 4 lahvové), jinak vůbec nic, nějak abstinuju... :feve:lol

Se odreagovávám trošku jinak... lol

čoveče jsem na tom podobně,od tý doby co jsem se vrátil z dovči,tak jsem měl minulej víkend 3 plzně a jednu tequilu,jinak ani ťuk

Odkaz ke komentáři

Docela uvazuju o 17'' Spiderech, :) pohybujou se ted ve slusnych cenovych relacich.tak uvidim :) ... jinak kola co me tak zaujala Dezentky F ,... uvidim ,je to pro me samotneho takovy drobny prekvapko :D

Jj spidery jsou moc slusivy klecka.. ;) Kdybych se mel rozhodovat mezi nima a Dezentama F,vzal bych asi spidery.. ;) Tak uvidis,cim se prekvapis... :D

Spidi: to ja uz toho mel od besidky vicero teda covece..Jde to s tebou nejak od desiti k peti... lol lol lol

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...