Jero Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Čágo pane! tak jakpak jde zivot... ?? ..kurec ,nebyt takova kosa byla by to parada.. snih se vraci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 tak jakpak jde zivot... ?? ..kurec ,nebyt takova kosa byla by to parada.. snih se vraci... Ty woe,kde to bydlíš?V Praze svítí sluníčko a po sněhu ani památka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Ty woe,kde to bydlíš?V Praze svítí sluníčko a po sněhu ani památka pod pos*anyma horama ,,nastesti se jeste jezdi po asfaltu .., tady taky vcelku sluňo sviti,ale ty teploty -2 kosaa..,co nevidet to tu bude,, foto mobilní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 tak jakpak jde zivot... ?? ..kurec ,nebyt takova kosa byla by to parada.. snih se vraci... NO jde to tak nejak..Pracovne a kazdy pondeli se tesim na vikend.. nejradsi bych ze zavrel do garaze a tam neco porad kutil..Ale bohuzel neni ani casoprostor ani prachy.. Jinak to vypada,ze to tam na vas brzo vysype.. Praha,jak psal Jirka..Slunicko..ale teplo vypada jinak.. Jak Ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 zdarec jak se vede ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 NO jde to tak nejak..Pracovne a kazdy pondeli se tesim na vikend.. nejradsi bych ze zavrel do garaze a tam neco porad kutil..Ale bohuzel neni ani casoprostor ani prachy.. Jinak to vypada,ze to tam na vas brzo vysype.. Praha,jak psal Jirka..Slunicko..ale teplo vypada jinak.. Jak Ty? No máš pravdu že toho tepla moc není,mohlo by bejt líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 NO jde to tak nejak..Pracovne a kazdy pondeli se tesim na vikend.. nejradsi bych ze zavrel do garaze a tam neco porad kutil..Ale bohuzel neni ani casoprostor ani prachy.. Jinak to vypada,ze to tam na vas brzo vysype.. Praha,jak psal Jirka..Slunicko..ale teplo vypada jinak.. Jak Ty? no uz se tesim na ten pocit jak se rano postavim proti oknu a do ksychtu se mi vrhne bila zář , ,, jinak to jde ..pracovni tyden celkem lazo,takze to bude chtit zitra poradne oslavit ,,pristi uz bude zase o neco namahavejsi... Jinak souhlasim,,taky bych se zavrel nekde k autu,,a predelaval,,akorat neni za co ,,ted šporuju na ty kolace,to by melo zatim octuli stacit,a me taky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Zdar jaxsviňa kamarádi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Zdar jaxsviňa kamarádi... Nazdar,jak je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Nazdar,jak je? Čao pane. Docela to ujde, ale zítra tohle dobou bude zajisté lépe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Čao pane. Docela to ujde, ale zítra tohle dobou bude zajisté lépe... Si piš .Musím trochu vyčistit hlavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Zdar jaxsviňa kamarádi... Zdravim ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 no uz se tesim na ten pocit jak se rano postavim proti oknu a do ksychtu se mi vrhne bila zář , ,, jinak to jde ..pracovni tyden celkem lazo,takze to bude chtit zitra poradne oslavit ,,pristi uz bude zase o neco namahavejsi... Jinak souhlasim,,taky bych se zavrel nekde k autu,,a predelaval,,akorat neni za co ,,ted šporuju na ty kolace,to by melo zatim octuli stacit,a me taky.. No to verim,kdyz je clovek na kopcich,tak je to parada..Ale tady v PH je to hnus..Uz se tesim,az na vikend zase vypadnu do "rodnyho kraje" Vzdycky prcham.. No ja bych to udelal jako zimni spanek,teda spis zimni prace..Na konci podzimu se zavrit do garaze a vyjet az na jare.. JJ kolace budou dobry.. Uz mas neco v merku? jirka3:Jo to mas pravdu,mohlo by byt lip.. Cao Spidulo!!Jak si slavil?Decanko? A taky zdarec x.luky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Si piš .Musím trochu vyčistit hlavu Nípodobně, ale čéče od besídky, tj. 24.11. jsem měl dohromady úhrnnou sumou 9 škopků (5 točených, 4 lahvové), jinak vůbec nic, nějak abstinuju... Se odreagovávám trošku jinak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Zdravim ! Zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 No to verim,kdyz je clovek na kopcich,tak je to parada..Ale tady v PH je to hnus..Uz se tesim,az na vikend zase vypadnu do "rodnyho kraje" Vzdycky prcham.. No ja bych to udelal jako zimni spanek,teda spis zimni prace..Na konci podzimu se zavrit do garaze a vyjet az na jare.. JJ kolace budou dobry.. Uz mas neco v merku? jirka3:Jo to mas pravdu,mohlo by byt lip.. Cao Spidulo!!Jak si slavil?Decanko? A taky zdarec x.luky.. Docela uvazuju o 17'' Spiderech, pohybujou se ted ve slusnych cenovych relacich.tak uvidim ... jinak kola co me tak zaujala Dezentky F ,... uvidim ,je to pro me samotneho takovy drobny prekvapko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 nic bando.,zatim se mejte .. velim se srazit s jednim forařem ..tak cusec ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Cao Spidulo!!Jak si slavil?Decanko? Čao Marty, jasně ještě do zítřka chodím do práce, takže to bylo ohne alkohol, ale dostal jsem v práci lóóóbanec od kolegyně a to je pro mě cennější než tři panáky vodky & semtex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Nípodobně, ale čéče od besídky, tj. 24.11. jsem měl dohromady úhrnnou sumou 9 škopků (5 točených, 4 lahvové), jinak vůbec nic, nějak abstinuju... Se odreagovávám trošku jinak... čoveče jsem na tom podobně,od tý doby co jsem se vrátil z dovči,tak jsem měl minulej víkend 3 plzně a jednu tequilu,jinak ani ťuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Docela uvazuju o 17'' Spiderech, pohybujou se ted ve slusnych cenovych relacich.tak uvidim ... jinak kola co me tak zaujala Dezentky F ,... uvidim ,je to pro me samotneho takovy drobny prekvapko Jj spidery jsou moc slusivy klecka.. Kdybych se mel rozhodovat mezi nima a Dezentama F,vzal bych asi spidery.. Tak uvidis,cim se prekvapis... Spidi: to ja uz toho mel od besidky vicero teda covece..Jde to s tebou nejak od desiti k peti... lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Docela uvazuju o 17'' Spiderech, Jedny budou na jaře 4 sale v rozumné cenové relaci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 čoveče jsem na tom podobně,od tý doby co jsem se vrátil z dovči,tak jsem měl minulej víkend 3 plzně a jednu tequilu,jinak ani ťuk Taky decentos, ale teď budou ty volna, to příjde samo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Spidi: to ja uz toho mel od besidky vicero teda covece..Jde to s tebou nejak od desiti k peti... lol Uznávám, je to slabota, ale furt makám jak v úkole... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Taky decentos, ale teď budou ty volna, to příjde samo... No už to na mě trochu leze,zítra vyrážím.Ty bláho jak jsem odvykl,tak mě určitě složí první škopek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 No už to na mě trochu leze,zítra vyrážím.Ty bláho jak jsem odvykl,tak mě určitě složí první škopek To nebude tak zlý, tipuju tak druhej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky