Martyp Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Čao Marty, jasně ještě do zítřka chodím do práce, takže to bylo ohne alkohol, ale dostal jsem v práci lóóóbanec od kolegyně a to je pro mě cennější než tři panáky vodky & semtex Jj taky v tydnu nerad leju..Clovek nema klidu.. A co loooobenec,bude mit nakych nasledku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Jj taky v tydnu nerad leju..Clovek nema klidu.. A co loooobenec,bude mit nakych nasledku? Týý jo,lóóóbanec s následkama už jsem dlouho nedostal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Jj taky v tydnu nerad leju..Clovek nema klidu.. A co loooobenec,bude mit nakych nasledku? No to se Marty ještě uvidí... Jinak pozdravuj Evču a že taky přeju vše best k narozkám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Týý jo,lóóóbanec s následkama už jsem dlouho nedostal No tyyyy woe,me o tom povidej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 No to se Marty ještě uvidí... Jinak pozdravuj Evču a že taky přeju vše best k narozkám... Jo taaaak,panacek ma umysly.. Evce pozdravy rad vyridim..Uz pomalu budu muset upalovat..Za prvy me to tu neba a za druhy,kdyz ma Evca ty narozeniny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Tak jo kluciii,mejte se..Mazu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Tak jo kluciii,mejte se..Mazu.. Maj sa a udělejte si pořádnou oslavu,ať to stojí za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Tak jo kluciii,mejte se..Mazu.. Nápodobně, čao Marty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Tak se na Tebe zase obracím s otázečkou Spidi,výměna oleje plus servis v 60 tis. včetně práce za 5-5,5 tis.Je to gut cena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Zdarek ve spolek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 přeju všem dobrý večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 tak jsem back,,a pridavam se k pozdravum !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Hello hellou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Hello hellou zdárek ! ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Jeronymo : hoj co nového páni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Jeronymo : hoj co nového páni? ceka nas vikend ,,.. konecne!,jinak se mi pravy bocni blikac nejakym zahadnym zpusobem zaseknul,a nechce ven ..docela jsem se u vymeny zapotil...takze budu pokracovat jindy .) ... jinak hosi bacha na cestach ,vypadaj suchce ,ale dneska me to dvakrat malem vyskolilo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 zdar jak sviňa kamarádí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 dneska byla v olmiku nově kláda jak hovado Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 ceka nas vikend ,,.. konecne!,jinak se mi pravy bocni blikac nejakym zahadnym zpusobem zaseknul,a nechce ven ..docela jsem se u vymeny zapotil...takze budu pokracovat jindy .) ... jinak hosi bacha na cestach ,vypadaj suchce ,ale dneska me to dvakrat malem vyskolilo ... ty bílé jdou ven pěkně na hovno, nevim jestli to je jiny plast nebo co, ale oranžové jsem vycvakl vždy lehce a s bílejma vždy bojoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 ty bílé jdou ven pěkně na hovno, nevim jestli to je jiny plast nebo co, ale oranžové jsem vycvakl vždy lehce a s bílejma vždy bojoval asi to tak fakt bude, sme na tom podobne .. potreboval bych se dostat z druhe strany blatniku a zatlacit na to celou silou ...,no kazdopadne to budu zkouset dal dokad nepovoli... doufam,ze nepovoli plechy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Tak u nas uz je bily poprasek na ceste..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Zdarec chlapáci u nás na Vysočině dneska mrzne celej den ale jinak paráda počasí!! Jen ten sníh chybí dal bych lyžovačku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 U nas uz se to taky roztrhlo,, kua to zas bude zitra jizda ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Tak u nas uz je bily poprasek na ceste..... A v Praze pořád hovno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Zdarec chlapáci u nás na Vysočině dneska mrzne celej den ale jinak paráda počasí!!Jen ten sníh chybí dal bych lyžovačku Muzes se stavit do ''beskyd'' ...jak tak koukam,za chvilec se o5 arealky otevrou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky