Přejít na obsah

HOSPODA č.6

Sejis

Doporučené příspěvky

Čao Marty, jasně ještě do zítřka chodím do práce, takže to bylo ohne alkohol, ale dostal jsem v práci lóóóbanec kol5 od kolegyně a to je pro mě cennější než tři panáky vodky & semtex ;)

Jj taky v tydnu nerad leju..Clovek nema klidu.. ;) A co loooobenec,bude mit nakych nasledku? ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jeronymo : hoj ;)

co nového páni?

ceka nas vikend :D ,,.. konecne!,jinak se mi pravy bocni blikac nejakym zahadnym zpusobem zaseknul,a nechce ven ..docela jsem se u vymeny zapotil...takze budu pokracovat jindy .) ...

jinak hosi bacha na cestach ,vypadaj suchce ,ale dneska me to dvakrat malem vyskolilo ...

Odkaz ke komentáři

ceka nas vikend :D ,,.. konecne!,jinak se mi pravy bocni blikac nejakym zahadnym zpusobem zaseknul,a nechce ven ..docela jsem se u vymeny zapotil...takze budu pokracovat jindy .) ...

jinak hosi bacha na cestach ,vypadaj suchce ,ale dneska me to dvakrat malem vyskolilo ...

ty bílé jdou ven pěkně na hovno, nevim jestli to je jiny plast nebo co, ale oranžové jsem vycvakl vždy lehce a s bílejma vždy bojoval

Odkaz ke komentáři

ty bílé jdou ven pěkně na hovno, nevim jestli to je jiny plast nebo co, ale oranžové jsem vycvakl vždy lehce a s bílejma vždy bojoval

asi to tak fakt bude, sme na tom podobne .. potreboval bych se dostat z druhe strany blatniku a zatlacit na to celou silou ...,no kazdopadne to budu zkouset dal dokad nepovoli... doufam,ze nepovoli plechy :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...