jirka3 Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Cavec pane...Ti to uteklo na rovine jo?A kam prosim te? lol Ja mam taky na jezdeni radsi leto Spidulo..Hlavne auto lip vypada.. 18".. Zdar kochtomile.. Tak to u nás vypadá auto líp v zimě. Zdar Kochte a Bauí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Tak to u nás vypadá auto líp v zimě. Jakto?To jezdis v lete na plechu a v zime na alu,nebo? By si byl jako moje sestra.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Jakto?To jezdis v lete na plechu a v zime na alu,nebo? By si byl jako moje sestra.. Léto i zima na 16-Alu,ale na zimu tam je model RIDE a ty se mi líběj víc než STYLE,co jsou na léto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Léto i zima na 16-Alu,ale na zimu tam je model RIDE a ty se mi líběj víc než STYLE,co jsou na léto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Léto i zima na 16-Alu,ale na zimu tam je model RIDE a ty se mi líběj víc než STYLE,co jsou na léto Jo taaaaak,tak to prohod.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 aj ty lidi soudnost? http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=120628 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Jo taaaaak,tak to prohod.. Ani náhodou,Ride se v zimě super mejou,ale ty druhý to je na zubní kartáček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 úklid brankoviště... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 aj ty lidi soudnost?http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=120628 krasavice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 aj ty lidi soudnost?http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=120628 To je tak pro rolbara,by mu stacil jeden "stroj" na celej rok.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 úklid brankoviště... Hmmmm... Si byl na hokeji jo?Ta z naseho pohledu nalevo ma pekny "riditka"...Ake hlavne vysoky chcani... :prc: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 úklid brankoviště... hezkýýýý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Hmmmm... Si byl na hokeji jo?Ta z naseho pohledu nalevo ma pekny "riditka"...Ake hlavne vysoky chcani... :prc: Jj, dobře to vypadá. Kurec ta kolegyně v práci, co jsem o ní psal včera, má krásných 185 cm živé výšky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Jj, dobře to vypadá. Kurec ta kolegyně v práci, co jsem o ní psal včera, má krásných 185 cm živé výšky... No libooozne to vypada..Kdyz sou riditka akorat,tak to mam rad..Jen to nesmi pres ty bokovky pretejkat moc..jen tak lehoulince.. Hmmmm,185 cm,to je skoro jak ja.. :smich: Takovy baby vedle me uz nesmej nosit podpatky.. Ale jinak Sem zjistil,ze me posledni dobou dlouhy nohy davaj strasne zabrat..kolikrat v aute ani necumim na cestu.. A kdyz k tomu ma jeste pekny trojky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 No libooozne to vypada..Kdyz sou riditka akorat,tak to mam rad..Jen to nesmi pres ty bokovky pretejkat moc..jen tak lehoulince.. Hmmmm,185 cm,to je skoro jak ja.. :smich: Takovy baby vedle me uz nesmej nosit podpatky.. Ale jinak Sem zjistil,ze me posledni dobou dlouhy nohy davaj strasne zabrat..kolikrat v aute ani necumim na cestu.. A kdyz k tomu ma jeste pekny trojky... Jj, naprostej souhlas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Jj, dobře to vypadá. Kurec ta kolegyně v práci, co jsem o ní psal včera, má krásných 185 cm živé výšky... 185cm?Pošli tel.číslo,ta by ke mě šla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 185cm?Pošli tel.číslo,ta by ke mě šla Nedám... Modrooký blondýnky jen pro mě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Jj, naprostej souhlas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Nedám... Modrooký blondýnky jen pro mě... A ještě k tomu modrooká blondýna,jo?Spidi,nebuď škrt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Jakto?To jezdis v lete na plechu a v zime na alu,nebo? By si byl jako moje sestra.. a to me je to docela jedno .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 (editace) úklid brankoviště... mooc hezky ..zajimalo by me jak by vypadal hokej, kdyby takhle vypadali hraci .... @ja bych ji taky bral mam 187:)) ... Editováno: 14. Prosinec 2007, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 A ještě k tomu modrooká blondýna,jo?Spidi,nebuď škrt Jj, to je prostě revoluční kousek, o to se nesmím nechat připravit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Jj, to je prostě revoluční kousek, o to se nesmím nechat připravit... jj,podle popisu přesně můj typ.A nemusela by bejt ani blondýnka,já jsem hodně ujetej na oči-na modrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 jj,podle popisu přesně můj typ.A nemusela by bejt ani blondýnka,já jsem hodně ujetej na oči-na modrý mohl bych o tom vypravet http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...st&id=43957 .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky