Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Cavec pane...

Ti to uteklo na rovine jo?A kam prosim te? lol lol

Ja mam taky na jezdeni radsi leto Spidulo..Hlavne auto lip vypada.. 18".. ;)

Zdar kochtomile.. lol

Tak to u nás vypadá auto líp v zimě.

Zdar Kochte a Bauí

Vloženo
Jakto?To jezdis v lete na plechu a v zime na alu,nebo? By si byl jako moje sestra.. ;)

Léto i zima na 16-Alu,ale na zimu tam je model RIDE a ty se mi líběj víc než STYLE,co jsou na léto

Vloženo
Hmmmm... :prc: Si byl na hokeji jo?Ta z naseho pohledu nalevo ma pekny "riditka"...Ake hlavne vysoky chcani... :worthy:prc: :prc:

Jj, dobře to vypadá. Kurec ta kolegyně v práci, co jsem o ní psal včera, má krásných 185 cm živé výšky... ;)lol

Vloženo
Jj, dobře to vypadá. Kurec ta kolegyně v práci, co jsem o ní psal včera, má krásných 185 cm živé výšky... ;)lol

No libooozne to vypada..Kdyz sou riditka akorat,tak to mam rad..Jen to nesmi pres ty bokovky pretejkat moc..jen tak lehoulince.. ;)

Hmmmm,185 cm,to je skoro jak ja.. :smich: :smich: Takovy baby vedle me uz nesmej nosit podpatky.. ;)

Ale jinak :prc:

Sem zjistil,ze me posledni dobou dlouhy nohy davaj strasne zabrat..kolikrat v aute ani necumim na cestu.. :( A kdyz k tomu ma jeste pekny trojky... :wacko:

Vloženo
No libooozne to vypada..Kdyz sou riditka akorat,tak to mam rad..Jen to nesmi pres ty bokovky pretejkat moc..jen tak lehoulince.. ;)

Hmmmm,185 cm,to je skoro jak ja.. :smich: :smich: Takovy baby vedle me uz nesmej nosit podpatky.. ;)

Ale jinak :prc:

Sem zjistil,ze me posledni dobou dlouhy nohy davaj strasne zabrat..kolikrat v aute ani necumim na cestu.. :( A kdyz k tomu ma jeste pekny trojky... :wacko:

Jj, naprostej souhlas... ;)

Vloženo

185cm?Pošli tel.číslo,ta by ke mě šla ;)

Vloženo (editace)
úklid brankoviště... ;)

mooc hezky :) ..zajimalo by me jak by vypadal hokej, kdyby takhle vypadali hraci ....

@ja bych ji taky bral mam 187:)) ...

Editováno: , autor: Jeronymo
Vloženo
Jj, to je prostě revoluční kousek, o to se nesmím nechat připravit... ;)

jj,podle popisu přesně můj typ.A nemusela by bejt ani blondýnka,já jsem hodně ujetej na oči-na modrý :palec2:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...