Spidi Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 jj,podle popisu přesně můj typ.A nemusela by bejt ani blondýnka,já jsem hodně ujetej na oči-na modrý No už tady v práci mám druhý blonďatý modroočko, brzo to na mě zanechá asi následky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 No už tady v práci mám druhý blonďatý modroočko, brzo to na mě zanechá asi následky... ale pozitivni nasledky ne ? ...je pohoda kdyz muzes mit kolem sebe na pracovisti prijemnou a hezkou spolecnost... My jsme v praci sami chlapi,, takze atmosferu dokresluje pouze nekolik pirelli kalendaru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 ale pozitivni nasledky ne ? ...je pohoda kdyz muzes mit kolem sebe na pracovisti prijemnou a hezkou spolecnost... My jsme v praci sami chlapi,, takze atmosferu dokresluje pouze nekolik pirelli kalendaru Jj, ty holky je fakt JEDINÁ pozitivní věc na mým současným zaměstnání, jinak VOPRUZ první kategorie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Jj, ty holky je fakt JEDINÁ pozitivní věc na mým současným zaměstnání, jinak VOPRUZ první kategorie... Nj,,co nadelame,,... hlavne ,ze jsou nejaky ty kacky a strecha nad hlavou..... Zeny prijdou samy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 štyry, balím, odcházím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 štyry, balím, odcházím... to je na pytel 4 ..a venku tma jak v prdleli.... tak se mej a bacha na led ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Hosi,nechte toho uz s tema babama.. No nic taky balim a metelim.. Tak treba vecer zdar,kdyz nebudeme v kameny nalevne.. @Jeronymo: ted uz mi tma neva,co mi na cestu svitej D2S.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Hosi,nechte toho uz s tema babama.. No nic taky balim a metelim.. Tak treba vecer zdar,kdyz nebudeme v kameny nalevne.. @Jeronymo: ted uz mi tma neva,co mi na cestu svitej D2S.. Joo tobe se to jezdi ! .) .. co ja bobek s tema H4rama ... ,ale dokresluju to trosku mlhacema .. tak zdar,,ja tu vecer uz nebudu jde se pit .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 mohl bych o tom vypravet http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...st&id=43957 .. Tak tomu rozumím....volná? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Tak tomu rozumím....volná? Momentalne ne ,ale neco se prej vrbi...uz spolu nejaky cas nejsme... ,, ale kukuc ma porad praradni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Momentalne ne ,ale neco se prej vrbi...uz spolu nejaky cas nejsme... ,, ale kukuc ma porad praradni To teda jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 (editace) A co jinak vy panove mate dnes vecer v planu za akce?... Editováno: 14. Prosinec 2007, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 A co jinak vy panove mate dnes vecer v planu za akce?... ,a ne jen jedno.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 ,a ne jen jedno.... tak je to spravny poradne se pri patku vož.,,dvazat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 tak je to spravny poradne se pri patku vož.,,dvazat jj,akce čistá hlava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 jj,akce čistá hlava tak se tomu v praze rika ? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Tak su zase tu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Tak su zase tu.. helemesé .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 helemesé .. No jooooo.. Akorat jsem se presunul o 90km jinam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 No jooooo.. Akorat jsem se presunul o 90km jinam.. ve sve rodne zemi ? .... kua to si zvladl rychle ,, jak dlouho jsem tady nebyl... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Tak ted prozmenu odchazim ja .) ,,jde se kalit..tak se mejte ..uzijte vecera!!! cau ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Tak ted prozmenu odchazim ja .) ,,jde se kalit..tak se mejte ..uzijte vecera!!! cau ... No jo ve sve rodne zemi sem se kousek posunul.. Tak si taky uzij vecer a nezmontuj se moc,at ti rano neni soooofl.. Ja pujdu na Stllinku tak kolem desaty.. Mej se!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Tak já su tady taky,do víru velkoměsta odcházím až v 21 hod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Tak já su tady taky,do víru velkoměsta odcházím až v 21 hod Aaaaaa.pred onou hodinou to nema cenu,co? Kam vyrazis?Neco konkretniho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Aaaaaa.pred onou hodinou to nema cenu,co? Kam vyrazis?Neco konkretniho? Začnu u nás na hřišti v hospůdce,občas tam je docela prdel,při poslední rozlučce po sezoně jsme tam měli 3 policejní auta a záchranku.No a pak uvidím co dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky