BadyS Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 v OV každy den odmetu z auta 1cm, no k ničemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 v OV každy den odmetu z auta 1cm, no k ničemu Uz sis byl nedke zablbnout??... jsem tak uvazoval , byl by ideal,kdyby snih fuknul jenom na horach a tady dole by byly cesty suchý ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 v OV každy den odmetu z auta 1cm, no k ničemu JJ,ja vcera take v Ov sfoukl takovy poprasek z auta Tady u nas toho je vic,ale na Jeronyma ,take nemame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 JJ,ja vcera take v Ov sfoukl takovy poprasek z auta Tady u nas toho je vic,ale na Jeronyma ,take nemame Tyjo,ale neni moc co zavidet... dneska jsem ve 4 rano sel dom,a reknu vam nic moc prochazka v te brecce ...., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Tyjo,ale neni moc co zavidet... dneska jsem ve 4 rano sel dom,a reknu vam nic moc prochazka v te brecce ...., ty blaho...co o takovem case se prochazis To ja pekne spinkal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 ty blaho...co o takovem case se prochazis To ja pekne spinkal Bohuzel mi nezbylo penez na tágo,.tak jsem pekne pokrocilej musel slapat pesky .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Bohuzel mi nezbylo penez na tágo,.tak jsem pekne pokrocilej musel slapat pesky .. jooo,takto je to .............. no prochazka po ranu na cerstvem zeleznem vzdousku prospiva jsem slysel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 jooo,takto je to .............. no prochazka po ranu na cerstvem zeleznem vzdousku prospiva jsem slysel Nastesti tam kudma chodim je vzdousek pekne cistej, vyhybam se tem cerno-sedym splodinam z mistnich kominku ,akorat jsem musel jit kousek po silnici a kamiony jsou svine ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 a uz zase chumeli..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Nastesti tam kudma chodim je vzdousek pekne cistej, vyhybam se tem cerno-sedym splodinam z mistnich kominku ,akorat jsem musel jit kousek po silnici a kamiony jsou svine ... Vzdyt to rikam,cerstvy vzdousek a doma jsi byl cily jako zajicek ktereho nesestrlil kamionek ale fakt,ty kamiony jsou desne.Nekdy i ja jim nestacim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Jeronymo : nebyl nikde zatím, dyt tady na cestě nic není ale právě začlo chumeliti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 a uz zase chumeli..... jj,u nas take Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 no..jako cily zajicek jsem si moc nepripadal ... ,ale dosel jsem ve zdravi..,, kurnia jestli to tak pojde dal beru sanie a zitra hura na hory,dam si nejaky sjezdik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 mam nejake ty povinnosti takze mizim,,, zatim se mejte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 mam nejake ty povinnosti takze mizim,,, zatim se mejte jj,zatim..ja asi hodim slofa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 a uz zase chumeli..... No ste na játra , V Brně celý vodpoledne svítí slunko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 No kurnik, sobota večer a tady se to vůbec nekumuluje... To mám u toho škopku sedět sám...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 jsu z5 .... nekdo tady?? .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 jsu z5 .... nekdo tady?? .. Samozřejmě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Samozřejmě... Zdař !! tak uz nebudes sedet sam,,mam pred sebou lahvacka spravovacka..a sleduju -kdyz hvezdy tanci ... tak jsem dopad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Zdař !! tak uz nebudes sedet sam,,mam pred sebou lahvacka spravovacka..a sleduju -kdyz hvezdy tanci ... tak jsem dopad Já už jsem jednoho vyžral, sleduju na Discovery svůj večerníček - Opravnu vraků, takovej ekvivalent Pimp My Ride... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Já už jsem jednoho vyžral, sleduju na Discovery svůj večerníček - Opravnu vraků, takovej ekvivalent Pimp My Ride... tak to je jiny pokoukanicko,,co tam maj za karu... ?,.. no ,,popijim a moc mi to neleze ... zas bude na tyden pokoj ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Zdarec pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Zdarec pánové Zdravim te ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 tak to je jiny pokoukanicko,,co tam maj za karu... ?,.. no ,,popijim a moc mi to neleze ... zas bude na tyden pokoj ... Starej Jaguar XS Coupe z roku 1984 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky