Jero Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Starej Jaguar XS Coupe z roku 1984 Kua tydleti veterani jsou nejvetsi peklo ! .... j holt to kluci umej ... fascinuje me vzdycky ta muzika v tech autech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Zdravim te ! Ty voe,mě je celej den tak blbě.....ráno jsem myslel,že to nerozdejchám.Teď už je to lepší,ale škopek bych tam asi neposlal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Zdarec pánové Zdar jaxviňa pane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Zdar jaxviňa pane... Nápodobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Kua tydleti veterani jsou nejvetsi peklo ! .... j holt to kluci umej ... fascinuje me vzdycky ta muzika v tech autech... Teď tam narvali přední světla z bafuši E39 To bude hrubec...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Ty voe,mě je celej den tak blbě.....ráno jsem myslel,že to nerozdejchám.Teď už je to lepší,ale škopek bych tam asi neposlal Takze rikas ,vcera to bylo roshambo jo ?... ale bylo to zapotrebi,,uz mi docela chybelo poradne se pobavit,,..rano bych taky do sebe nevrazil ani penu,ale ted uz je to pohoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Takze rikas ,vcera to bylo roshambo jo ?... ale bylo to zapotrebi,,uz mi docela chybelo poradne se pobavit,,..rano bych taky do sebe nevrazil ani penu,ale ted uz je to pohoda... Bylo to gut,až na těch 5 kiláků,co jsem šel domů pěšky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Teď tam narvali přední světla z bafuši E39 To bude hrubec...!!! jsou to blazni... .. , potreboval bych takovou partu pustit na octu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Bylo to gut,až na těch 5 kiláků,co jsem šel domů pěšky no ak to jsme na tom stejne,,, to byla nejhorsi etapa toho vecera,,nebo spise rana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 no ak to jsme na tom stejne,,, to byla nejhorsi etapa toho vecera,,nebo spise rana to jo,já prej dovalil v 6 ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 jsou to blazni... .. , potreboval bych takovou partu pustit na octu Tak oprava, je to Jaguar XJS, kurnik to je brko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Tak oprava, je to Jaguar XJS, kurnik to je brko... reknu ti , jsem si nevsim ,ze tam neni to J ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 zdarec.....tak ja mam pred sebou flasu Kofoly a pustim si teda take TV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 zdarec.....tak ja mam pred sebou flasu Kofoly a pustim si teda take TV jj,Alofoka tu mám taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 zdarec.....tak ja mam pred sebou flasu Kofoly a pustim si teda take TV tu jsem rano marne hledal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Tak koukam ze na TVP1 je Patriot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Teď tam narvali přední světla z bafuši E39 To bude hrubec...!!! taky koukám ale to je ještě ta starší řada 5tky e34 ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Tak koukam ze na TVP1 je Patriot ty nějak ty Poloky můžeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 reknu ti , jsem si nevsim ,ze tam neni to J ... Pohledal jsem ho po netu a je tady: http://cars.trovit.co.uk/index.php/cod.red...?que=jaguar-xjs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Tak koukam ze na TVP1 je Patriot a rozumis tomu ??.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Pohledal jsem ho po netu a je tady: http://cars.trovit.co.uk/index.php/cod.red...?que=jaguar-xjs aaa sakra to je vůz ! ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 taky koukám ale to je ještě ta starší řada 5tky e34 ?? Zdar jaxviňa Bady, máš recht, je to z E34, E39 už má krycí plexi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 jj,Alofoka tu mám taky Ja mam i origo krigl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 a rozumis tomu ??.) myslim ze jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 tu jsem rano marne hledal mi povídej,jsem musel chlastat šťávu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky