baurak Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Neni prece zac pane.. Ja su s ni spokojenej..V jaky barve mas ten foun? vrsek stribrnej a spodek tmavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 vrsek stribrnej a spodek tmavej Ta s tim tmavym je pekna..I kdyz,ja uz si na tu zlatou tak nejak zvykl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Ta s tim tmavym je pekna..I kdyz,ja uz si na tu zlatou tak nejak zvykl.. jinak se ucim a ucim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 jinak se ucim a ucim A porad je co vid..? A jeste chvili bude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Všem vespolek Zdar !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Všem vespolek Zdar !! Zdravim panacku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Zdravim panacku.. Zdarec ... .., copak je noveho v dalsim pracovnim tydnu ?.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Zdarec ... .., copak je noveho v dalsim pracovnim tydnu ?.... Covece ani nejak nic moc...Moralka zatim jaks tak ujde,tak uvidime treba zitra,to mame dokonce i firemni vecirek.. A jinak vyhled je lepsi nez kdy jindy,kdyz bude pres vanoce to volno.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 (editace) Covece ani nejak nic moc...Moralka zatim jaks tak ujde,tak uvidime treba zitra,to mame dokonce i firemni vecirek.. A jinak vyhled je lepsi nez kdy jindy,kdyz bude pres vanoce to volno.. No ja dneska mel dve zakazky,takze docela i zatez na psychiku,...ale jinak dobra sprava ve ctvrtek ,minulopatecni repete z prace ,a v patek volno ) takze docela dobry zpravy ... Editováno: 17. Prosinec 2007, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 No ja dneska mel dve zakazky,takze docela i zatez na psychiku,...ale jinak dobra sprava ve ctvrtek ,minulopatecni repete z prace ,a v patek volno )takze docela dobry spravy ... No hlavne,ze jsi to zvladal.. Ty jo,tak to mas pekny teda.. Me ted od 5ti ceka squash,tak uz budu muset vyrazit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Koukam ,ze sis vsimnul corvettky ..jj byl jsem ocela blizko,a presne ta sama situace,kamos fotil ja jel.,ale dojel jsem ho takhle jenom semtam.. mel jsem docela strach ybch mu nezrusil prdel,,drzel jsem se za nim docela dlouho .) ,v jedne chvil sem mohl i predjizdet,ale nakonec sem se na to vysral..,pak mi na dalnici zmizel navzdy ... ale pekny auto,zrychleni jakby smet.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 No hlavne,ze jsi to zvladal.. Ty jo,tak to mas pekny teda.. Me ted od 5ti ceka squash,tak uz budu muset vyrazit.. No me ceka squashík v sobotu.,,ted bych to nezvladal ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 zdar bando Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 No me ceka squashík v sobotu.,,ted bych to nezvladal ... No to ja si rad zahraju ted..Odreagovat se..Jako minule ohnout raketu.. Nonic,musim letet..Tak se mej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 zdar bando zdraim tě ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 No to ja si rad zahraju ted..Odreagovat se..Jako minule ohnout raketu.. Nonic,musim letet..Tak se mej.. ok,ty taky .)..at se dari..a bacha teda na ty rakety .. hoy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 zdravim vsechny pritomne i prichozi pozdeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Dobre rano panove..Da si nekdo po ranu zubra? a muzete trenovat na vanocni volno... http://www.zubr.cz/game/navraty.html dobra hra..... po 4 uz jsem se nedostal domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 (editace) zdravim vsechny pritomne i prichozi pozdeji Zdarec !! Zkousel jsem tu hru,,nevim jestli je to dobry..,ale docela se mi u toho zamotala palice Editováno: 17. Prosinec 2007, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 zdar zdar. ted jsem dorazil....nacpany a napity jak babuć Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 zdar zdar.ted jsem dorazil....nacpany a napity jak babuć Co pák? ,jak babuc' to sis dal pekne do bendža .... ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 (editace) Co pák? ,jak babuc' to sis dal pekne do bendža .... ... jj,ani nemluv...vsichni zrali uzene kolena..ja nemusim,tak mi obednali talir kurecich rizku + ameriki, k tomu kofca...co mam povidat....nehcal jsem tam dva boroki,bo zech uz nemohl Editováno: 17. Prosinec 2007, autor: maros Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 jj,ani nemluv...vsichni zrali uzene kolena..ja nemusim,tak mi obednali talir kurecich rizku + ameriki, k tomu kofca...co mam povidat....nehcal jsem tam dva boroki,bo zech uz nemohl Si se mel podelit... jak zes' uz teda nimo'g .... asi zavedem tema -Vaše nářečí .. Nevim jeslti jsem se uz ptal...,nekukal jsem na z5ne prispevky...,jak si dopadl s tim notasem a kabelazi ??.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 blbe jsem dopadl...vubec to nefunguje Musim se poradit ze skusenejsimi lidma pres pc a VAg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Si se mel podelit... jak zes' uz teda nimo'g .... asi zavedem tema -Vaše nářečí ..Nevim jeslti jsem se uz ptal...,nekukal jsem na z5ne prispevky...,jak si dopadl s tim notasem a kabelazi ??.. delit se nebylo s kym...vichni byli naspani kolenem a nekteri si to brali i domu,ty zbytky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky