Přejít na obsah

HOSPODA č.6

Sejis

Doporučené příspěvky

Covece ani nejak nic moc...Moralka zatim jaks tak ujde,tak uvidime treba zitra,to mame dokonce i firemni vecirek.. :D

A jinak vyhled je lepsi nez kdy jindy,kdyz bude pres vanoce to volno.. ;)

No ja dneska mel dve zakazky,takze docela i zatez na psychiku,...ale jinak dobra sprava ve ctvrtek ,minulopatecni repete z prace :D ,a v patek volno :))

takze docela dobry zpravy ...

Editováno: , autor: Jeronymo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ja dneska mel dve zakazky,takze docela i zatez na psychiku,...ale jinak dobra sprava ve ctvrtek ,minulopatecni repete z prace :D ,a v patek volno :))

takze docela dobry spravy ...

No hlavne,ze jsi to zvladal.. ;) Ty jo,tak to mas pekny teda.. :(

Me ted od 5ti ceka squash,tak uz budu muset vyrazit.. ;)

Odkaz ke komentáři

Koukam ,ze sis vsimnul corvettky :D ..jj byl jsem ocela blizko,a presne ta sama situace,kamos fotil ja jel.,ale dojel jsem ho takhle jenom semtam.. mel jsem docela strach ybch mu nezrusil prdel,,drzel jsem se za nim docela dlouho .) ,v jedne chvil sem mohl i predjizdet,ale nakonec sem se na to vysral..,pak mi na dalnici zmizel navzdy :D ... ale pekny auto,zrychleni jakby smet..

Odkaz ke komentáři

Co pák?:D ,jak babuc' to sis dal pekne do bendža .... ...

jj,ani nemluv...vsichni zrali uzene kolena..ja nemusim,tak mi obednali talir kurecich rizku + ameriki, k tomu kofca...co mam povidat....nehcal jsem tam dva boroki,bo zech uz nemohl :D

Editováno: , autor: maros
Odkaz ke komentáři

jj,ani nemluv...vsichni zrali uzene kolena..ja nemusim,tak mi obednali talir kurecich rizku + ameriki, k tomu kofca...co mam povidat....nehcal jsem tam dva boroki,bo zech uz nemohl :D

Si se mel podelit... jak zes' uz teda nimo'g :D .... asi zavedem tema -Vaše nářečí :) ..

Nevim jeslti jsem se uz ptal...,nekukal jsem na z5ne prispevky...,jak si dopadl s tim notasem a kabelazi ??..

Odkaz ke komentáři

Si se mel podelit... jak zes' uz teda nimo'g :D .... asi zavedem tema -Vaše nářečí :) ..

Nevim jeslti jsem se uz ptal...,nekukal jsem na z5ne prispevky...,jak si dopadl s tim notasem a kabelazi ??..

delit se nebylo s kym...vichni byli naspani kolenem :D a nekteri si to brali i domu,ty zbytky :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...