Jero Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 blbe jsem dopadl...vubec to nefunguje Musim se poradit ze skusenejsimi lidma pres pc a VAg Urcite..je zajimavy,ze to jede prec normal PC a pres Ntb nee.. .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Urcite..je zajimavy,ze to jede prec normal PC a pres Ntb nee.. .... to je to co mne zarazi nejvic..a nevim co s tim...jsem na toto dost lama....... urcite by to nekdo vykutil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 to je to co mne zarazi nejvic..a nevim co s tim...jsem na toto dost lama....... urcite by to nekdo vykutil. jasne ,kazdopadne to musi no,nejak jit,,, ... jinak lama nemsuis byt, kazdej je na neco a jak se rika '' učený z oblohy nespadl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 jasne ,kazdopadne to musi no,nejak jit,,, ...jinak lama nemsuis byt, kazdej je na neco a jak se rika '' učený z oblohy nespadl to je janse ze uceni nepadaji...a kdo nic nedela,nic nezku.... ale takovy problem jsem vuuubec necekal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 jsem cetl,ze mas v patulinek uz volno to bude dobra vigilijovka v CT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 to je janse ze uceni nepadaji...a kdo nic nedela,nic nezku.... ale takovy problem jsem vuuubec necekal. Urcite tydle ty situace cloveka pekne na*erou ,... kdyby to neslo resit hodis do garaze naz5 pc... ,ale vazne,nemusis mit podle me strach ,bude v tom nejaka pi*ovinka kere se pak budes smat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 jsem cetl,ze mas v patulinek uz volno to bude dobra vigilijovka v CT mame no ,takze delame co se da ,v patek mam dalsi akci ,vidim to blede ,,jeste ze je vilija az v pondeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 mame no ,takze delame co se da ,v patek mam dalsi akci ,vidim to blede ,,jeste ze je vilija az v pondeli jak mi dneska rikal kamos v praci...ze jeho bracha sel kupovat s kamosema darky na posledni chvili a nestihnul vanocni vecu To pry byl doma mazec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 (editace) jak mi dneska rikal kamos v praci...ze jeho bracha sel kupovat s kamosema darky na posledni chvili a nestihnul vanocni vecu To pry byl doma mazec tak t verim,,u me to nehorzi,, uz mam nejak vymysleno co budu kupovat a asi zitra po praci skaknu do shopu ,, jestli mi to nevyjde do 23tiho darky nebudou :-P Editováno: 17. Prosinec 2007, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 tak ja uz neco mam,a neco malo dokoupim snad do patku....ale jak jste psali,ty cenovky za darky co davate,tak to cucuim..... ja se drzim hodne u zeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 tak ja uz neco mam,a neco malo dokoupim snad do patku....ale jak jste psali,ty cenovky za darky co davate,tak to cucuim..... ja se drzim hodne u zeme Vis co, nezalezi na cene...,halvne aby se to dotycnemu libilo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Vis co, nezalezi na cene...,halvne aby se to dotycnemu libilo.. bingo...moje rec ....... a hlavne je to o pohode tech dnu...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 bingo...moje rec ....... a hlavne je to o pohode tech dnu...... Presne ták ... nekdy se muze stat ,ze i vec za tezky prachy prijde nekomu ,nudna ,nepotrebna.., jak rikas pohoda rodinneho kruhu predevsim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 ja se dneska poseru...ten net jde jako za dob prvni republiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 ja se dneska poseru...ten net jde jako za dob prvni republiky taky se mi to nejak kouše'' ,ale da se to jeste vydrzet , neni na horach mlha to je hlavni .) ..jinak bych byl v pr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Presne ták ... nekdy se muze stat ,ze i vec za tezky prachy prijde nekomu ,nudna ,nepotrebna.., jak rikas pohoda rodinneho kruhu predevsim a nejsme prece mali Nabstit,posedet,poplkat...proste pohoda,klidek,tabacek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 taky se mi to nejak kouše'' ,ale da se to jeste vydrzet , neni na horach mlha to je hlavni .) ..jinak bych byl v pr... az takovy vliv ma pocasi na funkci Od koho mas net a kolik platis ? Ja silesnet 512 za nejakych 550 kc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 a nejsme prece mali Nabstit,posedet,poplkat...proste pohoda,klidek,tabacek ... uz se nemuzu dockat na tu zravku co bude na stedreho .. valim se schladit,neboli ohrat pod sprchu..,, za nejaky ten time budu z5 ,tak do te doby cus ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 az takovy vliv ma pocasi na funkci Od koho mas net a kolik platis ? Ja silesnet 512 za nejakych 550 kc Coprosys- cesky tesin ,rychlost silena 256ka cena 300-400 ,- ,zalezi... ,pri porizvani jsem si myslel ,ze mi to bude stacit,ale opak je bohuzel pravdou ,...hlavne ,ze mi zatim jede forum,... kdyz je spatny pocasi ,tak to jede fakt pomalu,nekdy to i vypne,ale kdyz je pekne ..tak to sfiští jako prase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Coprosys- cesky tesin ,rychlost silena 256ka cena 300-400 ,- ,zalezi... ,pri porizvani jsem si myslel ,ze mi to bude stacit,ale opak je bohuzel pravdou ,...hlavne ,ze mi zatim jede forum,...kdyz je spatny pocasi ,tak to jede fakt pomalu,nekdy to i vypne,ale kdyz je pekne ..tak to sfiští jako prase Tak to jsi na tom hur nez ja a to jsem si blahove mysle ze za tu cenu mam pomaly net. poradne se osprsi Ja jdu na kute...... zatim cus bus...... dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 (editace) [quote name='maros' date='17.12.2007, 21:32 ' post='624673' poradne se osprsi Ja jdu na kute...... zatim cus bus...... dobrou taak,,byt stale sěvžíí !! .. ok,maj sa !! zitra cus !! Editováno: 17. Prosinec 2007, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Dneska nikde nikdo?Dobre rano.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 dobrí ránko i já už užívám volníčka jediné co tak jdu 24. do práce na noční , ale zase mi to tak až neva Štědrý den si uděláme doma 23 a 24 bude Luca s Honzíkem u babičky kam se stejně každýho 25 vypravujeme na Svíčkovou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 dobrí ránko i já už užívám volníčka jediné co tak jdu 24. do práce na noční , ale zase mi to tak až neva Štědrý den si uděláme doma 23 a 24 bude Luca s Honzíkem u babičky kam se stejně každýho 25 vypravujeme na Svíčkovou Caues pane..! Tak to se mas..Ja se tesim na patek jak malej kluk a co teprv na to volno pak.. NO tak to na ten Stedrej den prezij v rachote a at Ti to utece.. Svickova bude tak jako tak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 to bude pohodička snad s nám něco nepokazí bude to takovej klidnej večer budeme čumět s kolegou na telku plno pohádek bude takže by to mělo být OK..asi se veme i nějaka ta flanděrka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky