Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tak su opět tu,byl jsem na otoč v Roudnici nadd Labem,maj tam tošku bílo,parchanti

no a neprivezl sis trosku do Prahy? :D

Neprivezl ani prd... :( Ja uz su taky zase tu..Jeste naka pakarna a pak uz hura domu.. ;) Videl bych to tak na hodku a pul a pak tradaaaaa... :scooter::D

Neprivezl ani prd... :( Ja uz su taky zase tu..Jeste naka pakarna a pak uz hura domu.. ;) Videl bych to tak na hodku a pul a pak tradaaaaa... :scooter::D

Co ten oblecek, Uz si ho koupil ? .)

Co ten oblecek, Uz si ho koupil ? .)

Jeste ne..Jeste jsem se nedostal..byl jsem pracovne v Ricanech..Navic sem mluvil se segrou a ta mi rikala,ze ma hadru dost...Ale je to libovy,asi to tak stejne dopadne.. ;)

Jeste ne..Jeste jsem se nedostal..byl jsem pracovne v Ricanech..Navic sem mluvil se segrou a ta mi rikala,ze ma hadru dost...Ale je to libovy,asi to tak stejne dopadne.. ;)

Tak mu kup neco v automobilovem duchu,uz je ho trea pomalu ucit na takovehle vecicky :D...

Tak mu kup neco v automobilovem duchu,uz je ho trea pomalu ucit na takovehle vecicky :D...

Jasně, na tohle se u nás taky hraje... :palec2:

Jasně, na tohle se u nás taky hraje... :palec2:

taktak,, moje prvni hracka bylo taky nejaky auticko,ale uz si nevzpomenu co to bylo za znacku....

jinak zdarec !

To se neboj,ze jsem po tom uz nekoukal.. ;) Taky bych mu nejradsi kopil neco takovyho,aby uz ted vedel,co ho jednou ceka a odkud vitr fouka.. ;)

Cao Spidulo.. ;)

taktak,, moje prvni hracka bylo taky nejaky auticko,ale uz si nevzpomenu co to bylo za znacku....

jinak zdarec !

Zdar jaxviňa, my si doma dáváme samý takový dárky, převážně auto-moto... ;)

jinak zdarec !

Jj to moje taky..taky si pamatuju,jak jsem jezdil po byte na slapacim aute a pak i na motorce... ;) Na vsem probehl nakej tuning.. ;)

Jediny,na co se netesim,az jednou pochopi co jsou to auta a vrhne se na moji sbirku..Jsem na to takovej "haklivej".. :D

To vis,zenskejm naky pekny poklice na hnce,aby mohly pect poradny kolace,co? :smich:

kua ,,chtel bych mit pod stromkem 4 kulate balicky ;) ... malemu bratranci a pro synovce mam autak na drat,neznaji se takze se nemuzou hadat kterymu to jede lip :D ...

tak jesti mas dovcu pres vanoce,udelej si vylet na moravu :) ... tady dnesni fotos - 10tecka,ale sviti pekne slunko.. .)

jj za cedulou ostrava bylo dneska fakt krásně, mrazík, sluníčko a bílo ;) v OV je už týden inverze :D

post-517-1198250375_thumb.jpg

To vis,zenskejm naky pekny poklice na hnce,aby mohly pect poradny kolace,co? :smich:

Já jsem nadělil mladé pěkný šestnáctky na Golfíka, to se počítá, né...?

Jj to moje taky..taky si pamatuju,jak jsem jezdil po byte na slapacim aute a pak i na motorce... ;) Na vsem probehl nakej tuning.. ;)

Jediny,na co se netesim,az jednou pochopi co jsou to auta a vrhne se na moji sbirku..Jsem na to takovej "haklivej".. :D

joojoo,taky uz mam modely motorek bez riditek,modylky aut bez kol a ruzne..... raci kazdy maly motorista dostane neco sveho at necumi jinam :D... ,jeste jsem uvazoval nad tema velikyma tatrovkama co se kdysi delaly ,,bylo to prvni autí se kterym sem jel :D ...

jj za cedulou ostrava bylo dneska fakt krásně, mrazík, sluníčko a bílo ;) v OV je už týden inverze :D

tenhle usek mi neco pripomina :) .... ale nikdy si nemuzu vzpomenout kaj ten ptak sedi :D

Čao Bady, u nás je to podobné... :palec2:

Kurec mám možnost přivést Octu 1.9TDI 96 kW ve výbavě Laurin & Klement... ;):palec2:

Kurec mám možnost přivést Octu 1.9TDI 96 kW ve výbavě Laurin & Klement... ;):palec2:

za chvili se to tady bude jmenovat L&K and RS forum :D .,,

jeste jsem uvazoval nad tema velikyma tatrovkama co se kdysi delaly ,,bylo to prvni autí se kterym sem jel :D ...

Nápodobně... :palec2:

Pak mi to zůstalo... lollollol

tenhle usek mi neco pripomina :) .... ale nikdy si nemuzu vzpomenout kaj ten ptak sedi :D

z oVy na opavu ;)

za chvili se to tady bude jmenovat L&K and RS forum :D .,,

Jenže je docela blbě zbořená a taky je tam lehčí zádrhel v interiéru... :feve:

Já jsem nadělil mladé pěkný šestnáctky na Golfíka, to se počítá, né...?

Jj to se pocita.. ;) Puvodne sem si taky rikal,ze by Evca mohla dostat pekny 17" spidery,ale pak sem se na to vyprd.. ;) Ma jiny darecky.. ;)

jdi do toho :palec: 96kw bych asi taky snesl, ale zatím jsi spokojeně chrochtám se 110 ;) ale ted ty vánoční kolony a spotřeba piánko hup sem hup tam 10-12l :D

To znamena? ;)

jak moc blbě :)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.