Přejít na obsah

HOSPODA č.6

Sejis

Doporučené příspěvky

Jeste ne..Jeste jsem se nedostal..byl jsem pracovne v Ricanech..Navic sem mluvil se segrou a ta mi rikala,ze ma hadru dost...Ale je to libovy,asi to tak stejne dopadne.. ;)

Tak mu kup neco v automobilovem duchu,uz je ho trea pomalu ucit na takovehle vecicky :D...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

taktak,, moje prvni hracka bylo taky nejaky auticko,ale uz si nevzpomenu co to bylo za znacku....

jinak zdarec !

Jj to moje taky..taky si pamatuju,jak jsem jezdil po byte na slapacim aute a pak i na motorce... ;) Na vsem probehl nakej tuning.. ;)

Jediny,na co se netesim,az jednou pochopi co jsou to auta a vrhne se na moji sbirku..Jsem na to takovej "haklivej".. :D

Odkaz ke komentáři

Zdar jaxviňa, my si doma dáváme samý takový dárky, převážně auto-moto... ;)

kua ,,chtel bych mit pod stromkem 4 kulate balicky ;) ... malemu bratranci a pro synovce mam autak na drat,neznaji se takze se nemuzou hadat kterymu to jede lip :D ...

Odkaz ke komentáři

Jj to moje taky..taky si pamatuju,jak jsem jezdil po byte na slapacim aute a pak i na motorce... ;) Na vsem probehl nakej tuning.. ;)

Jediny,na co se netesim,az jednou pochopi co jsou to auta a vrhne se na moji sbirku..Jsem na to takovej "haklivej".. :D

joojoo,taky uz mam modely motorek bez riditek,modylky aut bez kol a ruzne..... raci kazdy maly motorista dostane neco sveho at necumi jinam :D... ,jeste jsem uvazoval nad tema velikyma tatrovkama co se kdysi delaly ,,bylo to prvni autí se kterym sem jel :D ...

Odkaz ke komentáři

Čao Bady, u nás je to podobné... :palec2:

Kurec mám možnost přivést Octu 1.9TDI 96 kW ve výbavě Laurin & Klement... ;):palec2:

jdi do toho :palec: 96kw bych asi taky snesl, ale zatím jsi spokojeně chrochtám se 110 ;) ale ted ty vánoční kolony a spotřeba piánko hup sem hup tam 10-12l :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...