Jero Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Tak su opět tu,byl jsem na otoč v Roudnici nadd Labem,maj tam tošku bílo,parchanti no a neprivezl sis trosku do Prahy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Neprivezl ani prd... Ja uz su taky zase tu..Jeste naka pakarna a pak uz hura domu.. Videl bych to tak na hodku a pul a pak tradaaaaa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Neprivezl ani prd... Ja uz su taky zase tu..Jeste naka pakarna a pak uz hura domu.. Videl bych to tak na hodku a pul a pak tradaaaaa... Co ten oblecek, Uz si ho koupil ? .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Co ten oblecek, Uz si ho koupil ? .) Jeste ne..Jeste jsem se nedostal..byl jsem pracovne v Ricanech..Navic sem mluvil se segrou a ta mi rikala,ze ma hadru dost...Ale je to libovy,asi to tak stejne dopadne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Jeste ne..Jeste jsem se nedostal..byl jsem pracovne v Ricanech..Navic sem mluvil se segrou a ta mi rikala,ze ma hadru dost...Ale je to libovy,asi to tak stejne dopadne.. Tak mu kup neco v automobilovem duchu,uz je ho trea pomalu ucit na takovehle vecicky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Tak mu kup neco v automobilovem duchu,uz je ho trea pomalu ucit na takovehle vecicky ... Jasně, na tohle se u nás taky hraje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Jasně, na tohle se u nás taky hraje... taktak,, moje prvni hracka bylo taky nejaky auticko,ale uz si nevzpomenu co to bylo za znacku.... jinak zdarec ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Tak mu kup neco v automobilovem duchu,uz je ho trea pomalu ucit na takovehle vecicky ... To se neboj,ze jsem po tom uz nekoukal.. Taky bych mu nejradsi kopil neco takovyho,aby uz ted vedel,co ho jednou ceka a odkud vitr fouka.. Cao Spidulo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 taktak,, moje prvni hracka bylo taky nejaky auticko,ale uz si nevzpomenu co to bylo za znacku.... jinak zdarec ! Zdar jaxviňa, my si doma dáváme samý takový dárky, převážně auto-moto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 taktak,, moje prvni hracka bylo taky nejaky auticko,ale uz si nevzpomenu co to bylo za znacku.... jinak zdarec ! Jj to moje taky..taky si pamatuju,jak jsem jezdil po byte na slapacim aute a pak i na motorce... Na vsem probehl nakej tuning.. Jediny,na co se netesim,az jednou pochopi co jsou to auta a vrhne se na moji sbirku..Jsem na to takovej "haklivej".. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Zdar jaxviňa, my si doma dáváme samý takový dárky, převážně auto-moto... To vis,zenskejm naky pekny poklice na hnce,aby mohly pect poradny kolace,co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Zdar jaxviňa, my si doma dáváme samý takový dárky, převážně auto-moto... kua ,,chtel bych mit pod stromkem 4 kulate balicky ... malemu bratranci a pro synovce mam autak na drat,neznaji se takze se nemuzou hadat kterymu to jede lip ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 tak jesti mas dovcu pres vanoce,udelej si vylet na moravu ... tady dnesni fotos - 10tecka,ale sviti pekne slunko.. .) jj za cedulou ostrava bylo dneska fakt krásně, mrazík, sluníčko a bílo v OV je už týden inverze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 To vis,zenskejm naky pekny poklice na hnce,aby mohly pect poradny kolace,co? Já jsem nadělil mladé pěkný šestnáctky na Golfíka, to se počítá, né...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Jj to moje taky..taky si pamatuju,jak jsem jezdil po byte na slapacim aute a pak i na motorce... Na vsem probehl nakej tuning.. Jediny,na co se netesim,az jednou pochopi co jsou to auta a vrhne se na moji sbirku..Jsem na to takovej "haklivej".. joojoo,taky uz mam modely motorek bez riditek,modylky aut bez kol a ruzne..... raci kazdy maly motorista dostane neco sveho at necumi jinam ... ,jeste jsem uvazoval nad tema velikyma tatrovkama co se kdysi delaly ,,bylo to prvni autí se kterym sem jel ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 jj za cedulou ostrava bylo dneska fakt krásně, mrazík, sluníčko a bílo v OV je už týden inverze tenhle usek mi neco pripomina .... ale nikdy si nemuzu vzpomenout kaj ten ptak sedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 jj za cedulou ostrava bylo dneska fakt krásně, mrazík, sluníčko a bílo v OV je už týden inverze Čao Bady, u nás je to podobné... Kurec mám možnost přivést Octu 1.9TDI 96 kW ve výbavě Laurin & Klement... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Čao Bady, u nás je to podobné... Kurec mám možnost přivést Octu 1.9TDI 96 kW ve výbavě Laurin & Klement... za chvili se to tady bude jmenovat L&K and RS forum .,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 jeste jsem uvazoval nad tema velikyma tatrovkama co se kdysi delaly ,,bylo to prvni autí se kterym sem jel ... Nápodobně... Pak mi to zůstalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 tenhle usek mi neco pripomina .... ale nikdy si nemuzu vzpomenout kaj ten ptak sedi z oVy na opavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 za chvili se to tady bude jmenovat L&K and RS forum .,, Jenže je docela blbě zbořená a taky je tam lehčí zádrhel v interiéru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Já jsem nadělil mladé pěkný šestnáctky na Golfíka, to se počítá, né...? Jj to se pocita.. Puvodne sem si taky rikal,ze by Evca mohla dostat pekny 17" spidery,ale pak sem se na to vyprd.. Ma jiny darecky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Čao Bady, u nás je to podobné... Kurec mám možnost přivést Octu 1.9TDI 96 kW ve výbavě Laurin & Klement... jdi do toho 96kw bych asi taky snesl, ale zatím jsi spokojeně chrochtám se 110 ale ted ty vánoční kolony a spotřeba piánko hup sem hup tam 10-12l Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Jenže je docela blbě zbořená a taky je tam lehčí zádrhel v interiéru... To znamena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Jenže je docela blbě zbořená a taky je tam lehčí zádrhel v interiéru... jak moc blbě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky