Spidi Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 To znamena? To znamená tohle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 z oVy na opavu Ted se mi to docela pekne vybavuje jeste je tam nedke usek,,samý pole louky a uprostred jeden jediny strom .... @ Spidi ..- pokud je za dobrou cenu tak by se ji mozna vyplatilo opravit ne ?.. @Martyp,,- myslim,ze kdybys koupil na fabuli kolace pro pritulkyni ,mel by si z nich vetsi radost nez ona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 jdi do toho BLÁZNE...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 To znamená tohle... ah tak, kolečko se zaseklo až před nohama takovou jsem byl v letě taky okukovat, ale podlaha, A sloupek, střecha, všechno kakao... a nemá to ještě volant na blbé straně, nebo to jen je zrcadlová fotka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 BLÁZNE...!!! ty ve jsem neviděl ještě tu fotku ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Ted se mi to docela pekne vybavuje jeste je tam nedke usek,,samý pole louky a uprostred jeden jediny strom .... tak to zas tak tu krajinku neznám, bo celou cestu čučím jesli se tam vlezu nebo né Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 ale ma moc peknou barvu,,,... ohedne tech darecku a velkych tatrovek ... tady jsem nasel docela hoodne starsi fotku,..,to jsem se pripravoval na poulicni mače ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 tak to zas tak tu krajinku neznám, bo celou cestu čučím jesli se tam vlezu nebo né ... jo s turbinou kua to se to jezdi.. .D to ja mam na cuceni kolem sebe casu az moc .. .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 ah tak, kolečko se zaseklo až před nohama takovou jsem byl v letě taky okukovat, ale podlaha, A sloupek, střecha, všechno kakao... a nemá to ještě volant na blbé straně, nebo to jen je zrcadlová fotka? Jj, poznáš to podle stěračů, je to dovoz z GB. Sice když do té britské verze sednu, tak je to nádhera, ale celý to přeházet na levostranný řízení je docela divočina, sice už jsem to na jedné octě dělal, ale je to brut. O to naboření ani tak moc nejde, nápravnicu a rameno mám, lebro na 96 kW a těhlicu bych musel sehnat, zbytek je pohoda. Viděl bych to na přední pravou čtvrtku, letos jsem dělal levou, tak bych si nacvičil i tu pravou stranu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 ale ma moc peknou barvu,,,... ohedne tech darecku a velkych tatrovek ... tady jsem nasel docela hoodne starsi fotku,..,to jsem se pripravoval na poulicni mače ... tam je vzorku na těch gumách, to si moc nedriftil ale rozchod předku nic moc :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 tam je vzorku na těch gumách, to si moc nedriftil ale rozchod předku nic moc :D no tedko se taky koukam ze to je vepredu nejake cudné ,ale karka byla moje laska ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 a nyní se podíváme na žlučníčky lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 no tedko se taky koukam ze to je vepredu nejake cudné ,ale karka byla moje laska ... já měl moskviča, to byla pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Jj, poznáš to podle stěračů, je to dovoz z GB. Sice když do té britské verze sednu, tak je to nádhera, ale celý to přeházet na levostranný řízení je docela divočina, sice už jsem to na jedné octě dělal, ale je to brut.O to naboření ani tak moc nejde, nápravnicu a rameno mám, lebro na 96 kW a těhlicu bych musel sehnat, zbytek je pohoda. Viděl bych to na přední pravou čtvrtku, letos jsem dělal levou, tak bych si nacvičil i tu pravou stranu... jak to je GB tak to na pérd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 nic chlapi ,mam nejakou akcicku tak se loucim ! .. drzte palce at dobre rano dojdu domu ,,mejte se fajn cuss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 a nyní se podíváme na žlučníčky lol Je mě špatně, jen se na to kouknu... Jo Bady, vypadá to, že mám na 99% komplet béžovočerný těsnění do okty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 jak to je GB tak to na pérd Ba, bylo to spíš jen tak pro zajímavost, ale nejspíš bych do toho nešel, navíc podobný auto s mírně chudší výbavou u nás koupíš za 300.000,- Kč bez jakýchkoliv potíží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 nic chlapi ,mam nejakou akcicku tak se loucim ! .. drzte palce at dobre rano dojdu domu ,,mejte se fajn cuss Taky půjdu záhy na značně zajímavou akci, mě se a opatruj se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Je mě špatně, jen se na to kouknu... Jo Bady, vypadá to, že mám na 99% komplet béžovočerný těsnění do okty... paráda jinak včera jsem viděl pěknou černou LaK, žluty vnitřek, 2001-2002 tak nějak, servis, vypadala velice zachovale, najeto 169tkm, TDi 81kW za 260 000,- to už panečku jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 jdu taky na pivo zatiááál bejci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 paráda jinak včera jsem viděl pěknou černou LaK, žluty vnitřek, 2001-2002 tak nějak, servis, vypadala velice zachovale, najeto 169tkm, TDi 81kW za 260 000,- to už panečku jde Jj, to je úplně v pohodě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 jdu taky na pivo zatiááál bejci Jj, taky jdu, zatial čao... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 To znamená tohle... NO moc z toho neni videt..Jak je to trefeny?Kolo a na dvere,co? Ja bych z toho bral kliky a kola.. @Jeronymo: No,mozna mas recht.. Nebo by to bylo pul na pul.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Tak ja du teda taky no.. Tak se mejte a hlavne nechlastejte Krusovice.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 To znamená tohle... ..no takhle to neypada nejhur...koukam ze vevnitr je konecne taky cerna kuze, tech moc neni i kdyz je to praktictejsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky