Přejít na obsah

HOSPODA č.6

Sejis

Doporučené příspěvky

z oVy na opavu ;)

Ted se mi to docela pekne vybavuje :) jeste je tam nedke usek,,samý pole louky a uprostred jeden jediny strom :D ....

@ Spidi ..- pokud je za dobrou cenu tak by se ji mozna vyplatilo opravit ne ?..

@Martyp,,- myslim,ze kdybys koupil na fabuli kolace pro pritulkyni ,mel by si z nich vetsi radost nez ona :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ah tak, kolečko se zaseklo až před nohama :) takovou jsem byl v letě taky okukovat, ale podlaha, A sloupek, střecha, všechno kakao... a nemá to ještě volant na blbé straně, nebo to jen je zrcadlová fotka?

Jj, poznáš to podle stěračů, je to dovoz z GB. Sice když do té britské verze sednu, tak je to nádhera, ale celý to přeházet na levostranný řízení je docela divočina, sice už jsem to na jedné octě dělal, ale je to brut.

O to naboření ani tak moc nejde, nápravnicu a rameno mám, lebro na 96 kW a těhlicu bych musel sehnat, zbytek je pohoda. Viděl bych to na přední pravou čtvrtku, letos jsem dělal levou, tak bych si nacvičil i tu pravou stranu... lollollol

Odkaz ke komentáři

Jj, poznáš to podle stěračů, je to dovoz z GB. Sice když do té britské verze sednu, tak je to nádhera, ale celý to přeházet na levostranný řízení je docela divočina, sice už jsem to na jedné octě dělal, ale je to brut.

O to naboření ani tak moc nejde, nápravnicu a rameno mám, lebro na 96 kW a těhlicu bych musel sehnat, zbytek je pohoda. Viděl bych to na přední pravou čtvrtku, letos jsem dělal levou, tak bych si nacvičil i tu pravou stranu... lollollol

jak to je GB tak to na pérd :feve:

Odkaz ke komentáři

Je mě špatně, jen se na to kouknu... lol

Jo Bady, vypadá to, že mám na 99% komplet béžovočerný těsnění do okty... ;)

paráda ;)

jinak včera jsem viděl pěknou černou LaK, žluty vnitřek, 2001-2002 tak nějak, servis, vypadala velice zachovale, najeto 169tkm, TDi 81kW za 260 000,- to už panečku jde ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...