Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Jo zadek jsem taky planoval ... kufr,ale podlahu necham jak je :) ...

Já dám i podlahu, protože teď v létě jsem tam musel sešrabat část toho vytlumení a teď je to docela slyšet... ;)

Vloženo

Kluci kdybych se tu uz neukazal tak vsem preji VESELE a BOHATE VANOCE a v Novem roce 2008 zas AHOJ

Preje Octavka :):)

Vloženo
Kluci kdybych se tu uz neukazal tak vsem preji VESELE a BOHATE VANOCE a v Novem roce 2008 zas AHOJ

Tobe taky vsecko nej,krasne vanoce!,a v

roce 08 at se dari jak na cestach tak v samotnem zivote !!! :)

Vloženo

Tobě taky bohatýho ježíška, příjemné a klidné svátky a samože taky vše nej, spoustu štěstí a zdraví do Nového roku 2008.

Vloženo

nápodobně pane :palec:

jsu taky back, hnusná zima tam je, dnes to vidím opět na hospůdku ve víru ruma s kofčou ;)

Vloženo

jsu taky back, hnusná zima tam je, dnes to vidím opět na hospůdku ve víru ruma s kofčou ;)

Jj, taky jsem teď byl půl hodiny venku a brrrr... :feve:

Vloženo (editace)

ja to dnes vidim na televízku a na nejaky cajicek nebo nealko

džusík .) ..Nechce se mi slapat ty kilometry zase v rannich hodinach ve vyladenem stavu ... :D

A navic to tam nepekne klouze :( ..

Editováno: , autor: Jeronymo
Vloženo

To já se dneska léčím jenom tou kofčou :feve:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...