Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

tyjoo,,no to teda netusim... hrala vubec v nejakym ? ;) mozna pak kdyz to reknes se mi vybavi..,ale jinak mi nic ta zena nerika...

No to víš že hrála... ;) Tak schválně... kua já myslel, že v té reklamě Vodafonu ju všichni poznali a jak tak koukám, tak ne... :help:

Ani pan jirka3 neví...? Pane jirko, otázka za 5.000,- Kč, v jakým filmu si střihla moc pěknou roli slečna od Vodafonu...? ;)

No to víš že hrála... ;) Tak schválně... kua já myslel, že v té reklamě Vodafonu ju všichni poznali a jak tak koukám, tak ne... :help:

tak jen drobatko napovez :)

cesky zahranicni ??..

Upraveno od Jeronymo

tak jen drobatko napovez :)

cesky zahranicni ??..

Tak samože český... ;)

Tak samože český... ;)

zeby raftaci?...

post-4984-1198362414_thumb.jpg

Upraveno od Jeronymo

zeby raftaci?...

Jj, tak tak...

post-272-1198362511_thumb.jpg

Jj, tak tak...

Nemit celkem fungujici pamet tak bych na to asi neprisel,,vahal jsem prave jestli je to vubec ona... ,,ale muzes poslat to cislo i me :p ,je to dobra zenska,,se mi vic libi v tom filmu nez v reklame :D

ale muzes poslat to cislo i me :p

;)

;)

blázne :D .... kolik te zenske vubec je? tyvoe ,jestli to je nejaky džouk :smich: ,tak se ti podari husta napálenina :)

Ty vogo,je to kámoš kol5

jj ,tak kdo ji callne prvni ten ji má :D

blázne :D .... kolik te zenske vubec je?

23... ;)

23... ;)

joo, tak to je pekny vek :) ...

joo, tak to je pekny vek :) ...

Jj, mě když bylo 23, to byly časy... :palec2:

Jj, mě když bylo 23, to byly časy... :palec2:

tak zas tak davno to nebylo ne ;) ,no a proc tedko nemit zenskou v tomhle veku :p ...By me zajimalo kaj se vytratil Jirik .. :D ,zeby telefonoval.

tak zas tak davno to nebylo ne ;) ,no a proc tedko nemit zenskou v tomhle veku :p ...By me zajimalo kaj se vytratil Jirik .. :D ,zeby telefonoval.

No zase tak extra dlouho to není, ale nějakej ten pátek přece jen... ;) No a v tomhle věku mám sestru... ;)

No zase tak extra dlouho to není, ale nějakej ten pátek přece jen... ;) No a v tomhle věku mám sestru... ;)

ty mas sestru ? ;) ;) .. delam si srandu :) ... hold, roky nezavratne leti,za chvili sem budou chodit nase decka,a pak decka nasich decek a decka decek nasich decek ....

Upraveno od Jeronymo

nic čeče,,mizim do sveta snu :D ,,tak se mej a kdyztak zase zitra ! ... dobrou -_-

nic čeče,,mizim do sveta snu :D ,,tak se mej a kdyztak zase zitra ! ... dobrou -_-

Dobrá, měj se a dobrou... ;)

Jj, tak tak...

mrdat..

mrdat..

To ma jeste cas.. ;)

mrdat..

Nepředbíhej událostem... lol

Nepředbíhej událostem... lol

HOj panacku..Taky jeste nespat? :D

HOj panacku..Taky jeste nespat? :D

Čao Marty, jj, předvánoční pohoda... ;)

Čao Marty, jj, předvánoční pohoda... ;)

Jj tak nejak a behem dnesniho dne i predvanocni navstevy a posledni dokoupeni zbytku darku.. ;) Navic Evci neter mela vcera 2 roky,takze i konzumace dortu v podobe krtecka.. :D

Jj tak nejak a behem dnesniho dne i predvanocni navstevy a posledni dokoupeni zbytku darku.. ;) Navic Evci neter mela vcera 2 roky,takze i konzumace dortu v podobe krtecka.. :D

No tak to je tiež fajne... ;)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.