Spidi Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 tyjoo,,no to teda netusim... hrala vubec v nejakym ? mozna pak kdyz to reknes se mi vybavi..,ale jinak mi nic ta zena nerika... No to víš že hrála... Tak schválně... kua já myslel, že v té reklamě Vodafonu ju všichni poznali a jak tak koukám, tak ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Ani pan jirka3 neví...? Pane jirko, otázka za 5.000,- Kč, v jakým filmu si střihla moc pěknou roli slečna od Vodafonu...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 (editace) No to víš že hrála... Tak schválně... kua já myslel, že v té reklamě Vodafonu ju všichni poznali a jak tak koukám, tak ne... tak jen drobatko napovez cesky zahranicni ??.. Editováno: 22. Prosinec 2007, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 tak jen drobatko napovez cesky zahranicni ??.. Tak samože český... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 (editace) Tak samože český... zeby raftaci?... Editováno: 22. Prosinec 2007, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 zeby raftaci?... Jj, tak tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Jj, tak tak... Nemit celkem fungujici pamet tak bych na to asi neprisel,,vahal jsem prave jestli je to vubec ona... ,,ale muzes poslat to cislo i me ,je to dobra zenska,,se mi vic libi v tom filmu nez v reklame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 ale muzes poslat to cislo i me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 blázne .... kolik te zenske vubec je? tyvoe ,jestli to je nejaky džouk ,tak se ti podari husta napálenina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Ty vogo,je to kámoš jj ,tak kdo ji callne prvni ten ji má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 blázne .... kolik te zenske vubec je? 23... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 23... joo, tak to je pekny vek ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 joo, tak to je pekny vek ... Jj, mě když bylo 23, to byly časy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Jj, mě když bylo 23, to byly časy... tak zas tak davno to nebylo ne ,no a proc tedko nemit zenskou v tomhle veku ...By me zajimalo kaj se vytratil Jirik .. ,zeby telefonoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 tak zas tak davno to nebylo ne ,no a proc tedko nemit zenskou v tomhle veku ...By me zajimalo kaj se vytratil Jirik .. ,zeby telefonoval. No zase tak extra dlouho to není, ale nějakej ten pátek přece jen... No a v tomhle věku mám sestru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 (editace) No zase tak extra dlouho to není, ale nějakej ten pátek přece jen... No a v tomhle věku mám sestru... ty mas sestru ? ;) .. delam si srandu ... hold, roky nezavratne leti,za chvili sem budou chodit nase decka,a pak decka nasich decek a decka decek nasich decek .... Editováno: 22. Prosinec 2007, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 nic čeče,,mizim do sveta snu ,,tak se mej a kdyztak zase zitra ! ... dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 nic čeče,,mizim do sveta snu ,,tak se mej a kdyztak zase zitra ! ... dobrou Dobrá, měj se a dobrou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Jj, tak tak... mrdat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 mrdat.. To ma jeste cas.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 mrdat.. Nepředbíhej událostem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Nepředbíhej událostem... HOj panacku..Taky jeste nespat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 HOj panacku..Taky jeste nespat? Čao Marty, jj, předvánoční pohoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Čao Marty, jj, předvánoční pohoda... Jj tak nejak a behem dnesniho dne i predvanocni navstevy a posledni dokoupeni zbytku darku.. Navic Evci neter mela vcera 2 roky,takze i konzumace dortu v podobe krtecka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Jj tak nejak a behem dnesniho dne i predvanocni navstevy a posledni dokoupeni zbytku darku.. Navic Evci neter mela vcera 2 roky,takze i konzumace dortu v podobe krtecka.. No tak to je tiež fajne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky