Jero Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 NO uvidime..Radsi bych carbon..Zalezi taky na cene,chci jeste kontaktovat dva znamy,co delaji primo dily z carbonu.. jasne no ... ,hlavne aby ten carbon k autu ladil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 jakej modrej...? ten co mám přece od tebe a chtěl ho seřezat a udělat toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 osobně bych se na jakoukoli povrchovou upravu vysral, neb vidíš sám, že bez šrámu se to neobejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 ten co mám přece od tebe a chtěl ho seřezat a udělat toto tak to je paradni deutsche štylek ..akorat ta cerna klika mi tam nejak nesedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 jasne no ... ,hlavne aby ten carbon k autu ladil Toho se nejak nebojim..Myslim,ze by mohl ladit.. ...kdyz by byl jen lak a carbon.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 tak to je paradni deutsche štylek ..akorat ta cerna klika mi tam nejak nesedi JJ a to cerny zrcatko taktez.. A Badysu,to chces delat na svy auto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 ten co mám přece od tebe a chtěl ho seřezat a udělat toto Aha vlastně, mo mám krátkou paměť. Nebo to snad bude tím, že jsem prodal jenom letos asi 30 nárazníků... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 JJ a to cerny zrcatko taktez..A Badysu,to chces delat na svy auto? neco takovyho by se mi fakt libilo,bila farba je proste ,,jinak vim jake je tve esteticke citeni,,takze o tom ze to bude ladit nemam pochyb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 osobně bych se na jakoukoli povrchovou upravu vysral, neb vidíš sám, že bez šrámu se to neobejde Jj, já už škrtl i lopatkou na RS nárazníku, sice vlastní blbost, ale stalo se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 ten co mám přece od tebe a chtěl ho seřezat a udělat toto No tohle už mě trochu pustilo, spíš by mě lákal front ala Mara Bannas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 neco takovyho by se mi fakt libilo,bila farba je proste ,,jinak vim jake je tve esteticke citeni,,takze o tom ze to bude ladit nemam pochyb Jj ta bila je na tohle slusiva.. ..a diky kol7 ,taky doufam,ze kdyz to zrealizuju,ze to bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Jj, já už škrtl i lopatkou na RS nárazníku, sice vlastní blbost, ale stalo se... A copak?Ze by zase naka rally prvni snih? Nebo to bylo,jak si parkoval v tom Brne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Jj ta bila je na tohle slusiva.. ..a diky kol7 ,taky doufam,ze kdyz to zrealizuju,ze to bude jeste bys mohl vykutit tu predni vypln masky jak to ma treba amogh a bylo by to ,k tomu cistemu zadku paradni ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 No tohle už mě trochu pustilo, spíš by mě lákal front ala Mara Bannas... Spidulo,mas fotku toho auta zepredu?Jak to vypada s tim lizadlem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 jeste bys mohl vykutit tu predni vypln masky jak to ma treba amogh a bylo by to ,k tomu cistemu zadku paradni ... Nebooooj,na masku se taky mysli.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 A copak?Ze by zase naka rally prvni snih? Nebo to bylo,jak si parkoval v tom Brne? Jj, to bylo to parkování, už je to spravený a skoro to není poznat... ALE JÁ TO TAM FURT VIDÍM...!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 tak to je paradni deutsche štylek ..akorat ta cerna klika mi tam nejak nesedi jeto maďar a černá klika byla, kvuli černému polepu na auto, které pak auto dostalo, pak změnilo svojí vyzáž a bylo ve stylu "pobřežní hlídka" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 No tohle už mě trochu pustilo, spíš by mě lákal front ala Mara Bannas... mě to taky přešlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 jeto maďar a černá klika byla, kvuli černému polepu na auto, které pak auto dostalo, pak změnilo svojí vyzáž a bylo ve stylu "pobřežní hlídka" dal na to polepy jo? ..jak to aasi vypada... , jinak my sem se chtel nekdy zajet mrknout na nejaky ty nemecky srazy ,... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 jinak představa jak si udělat naranik by byla, zatím jsem to na koktě neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Spidulo,mas fotku toho auta zepredu?Jak to vypada s tim lizadlem? hééééére Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Jj, to bylo to parkování, už je to spravený a skoro to není poznat... ALE JÁ TO TAM FURT VIDÍM...!!!!!! JJ je mi to uplne jasny,jak to mas.. To je takova choroba.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Volaji me nejake povinnosti tak se zatim mejte ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 hééééére Danke zér...Ty jo,to je hrozny,kolik lidi uz to lizatko ma.. Nastesti hlavne na FRS... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Volaji me nejake povinnosti tak se zatim mejte ! Taky se zatim mej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky