Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Dal bych taky 215/45 co mam Deznet F ty sou taky 7micovej rafek a je to tak akorat, 205/50 jsou strasne drahy...

okéy ;) taky jsem byl tak rozhodnut ;)

Vloženo
Hosi,tak jestli vy dva se na silvestra potkate,tak to bude zase rachot lebek.. lol lol lol

taky se začínám bát lol lol lol spídáku 30 jsem tam jak na koňu :palec2:

Vloženo

Tak to videjko je pekny..Mi to pripomina,jak se jednou u me na chate vozral kamos,ze taky nemohl stat ani na ctyrech a porad chtel nekam chodit a jit parit.. :D

Vloženo
Neni divu.. ;) Jen abyste se 30. nevožráli,jak hovada a na silvestra neumirali... lol lol lol

nevadí, já se prvního večer vracím, takže jak ty říkáš "mohutně" proběhne už 30 :D :D :D

Vloženo
Neni divu.. ;) Jen abyste se 30. nevožráli,jak hovada a na silvestra neumirali... lol lol lol

no jo,to znám,ale byl jsem pak 31. tak nasranej že je mi blbě,až jsem to rozchlastal a jel nanovo lol

Vloženo
nevadí, já se prvního večer vracím, takže jak ty říkáš "mohutně" proběhne už 30 :D :D :D

No to ja prave taky asi budu muset bejt do 1. do obeda ready,abych pak mohl cestovat a 2. se zapojit do procesu.. :feve: I kdyz,jeste uvidime.. ;)

Takze 30. budes mit silvestra nanecisto.. :D

Vloženo
no jo,to znám,ale byl jsem pak 31. tak nasranej že je mi blbě,až jsem to rozchlastal a jel nanovo lol

Jj to znam..ale on to clovek pres den nejak skouli a pak to vecer jen dokrmi.. lol lol Ale ty rana sou hnus..

Vloženo
Jj to znam..ale on to clovek pres den nejak skouli a pak to vecer jen dokrmi.. lol lol Ale ty rana sou hnus..

no jo,ráno se vždycky zapřísáhnu,že už nachlast nesáhnu................

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...