Martyp Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Ne, pouze akvárium... To staci..Aspon se rybky kdyztak nazerou.. To je recyklace.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 no jo,ráno se vždycky zapřísáhnu,že už nachlast nesáhnu................ To ja nedelam,pac vim,ze ac je mi blbe,jak hovado,tak to zase driv nebo pozdejc prijde.. lol Takze by to bylo lhani sobe samymu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 To ja nedelam,pac vim,ze ac je mi blbe,jak hovado,tak to zase driv nebo pozdejc prijde.. lol Takze by to bylo lhani sobe samymu.. hmm,si lžu docela často Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 já piju jen mattoni a jsu v cajku vždy :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 hmm,si lžu docela často Tak se na to vyser,kdyz vis,ze to nema cenu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 já piju jen mattoni a jsu v cajku vždy :D Myslis, tu matonku,co je na flasce ta plachetnice? lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 já piju jen mattoni a jsu v cajku vždy :D Tak takhle se tomu dneska říká,jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 blbouni, ono to je zdokumentováno, viz min. besídka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 blbouni, ono to je zdokumentováno, viz min. besídka No to ale taky zalezi na tom,zda ta flasa byla tvoje a v jakym stadiu besidky to bylo.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 blbouni, ono to je zdokumentováno, viz min. besídka to vypadá,jako bys to někomu vracel ať si to strčí do pr...e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 to vypadá,jako bys to někomu vracel ať si to strčí do pr...e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 to vypadá,jako bys to někomu vracel ať si to strčí do pr...e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 to vypadá,jako bys to někomu vracel ať si to strčí do pr...e No vono to tak urcite taky bylo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 NOnic hosici,jdu si dat na chvili svatecni pivko.. tak se tu zatim mejte.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 No vono to tak urcite taky bylo.. ba ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 ba ne A nekecáš...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Taky mizím..........zapravit tam pár žejdlíků Zatím,mějte se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 jsem z5 ... dal jsem si vinecko cervene na chut a je mi fajn ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Taky mizím..........zapravit tam pár žejdlíků Zatím,mějte se jen bacha at je jich jen par ..mej se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 dnes je plachetnice obzlášt "vypečená" jeronymo vítej back Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 (editace) dnes je plachetnice obzlášt "vypečená" jeronymo vítej back hoy ... Tak jsem se rozhodl ,ze dens zustanu doma a nepujdu nikam utracet..,, pred chvili sem pri vystupovani z autí dostal do svych tenisek nejaky nekontrolovatelny smyk,a moje hlava se ocitla na miste urcenych pro nohy tedy u pedalu . ...smal jsem se sam sobe ... ,nedokazal jsem pochopit jak se to mohlo stat...,takze jsem usoudil,ze po nekolika pivinkach by bylo velmi veselo .. Editováno: 23. Prosinec 2007, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Taxem taky back, byl jsem protáhnout koktu, parádně se jezdí, úplně prázdný silnice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 dnes je plachetnice obzlášt "vypečená" Ty plachetnico jedna, kde se flákáš...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Taxem taky back, byl jsem protáhnout koktu, parádně se jezdí, úplně prázdný silnice... joo a klouze to jak prase,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 blbouni, ono to je zdokumentováno, viz min. besídka horsi je ,..kdyz se ozve - Už nenííí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky