Spidi Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 joo a klouze to jak prase,, Tady ne, přes den svítilo slunko a silnice jsou suchý a čistý jak dětská prdelka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Tady ne, přes den svítilo slunko a silnice jsou suchý a čistý jak dětská prdelka... takze zadny pudr ? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 takze zadny pudr ? ... Nee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Ja si davam posledni dobou majzla,, ty gumace co jsou na aute jsou tak akorat na obcasnou kaluz,a navic nam navecer neco spadne z nebes,,a pak to pekne primrza...,jsou mista kde se docela pekne zapotim a vubec bych to necekal ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Ty plachetnico jedna, kde se flákáš...??? 3+1 s donutilem ;ú Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 3+1 s donutilem ;ú Aha... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Aha... dnes to bylo vcelku vydařené ty díly, samé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 dnes to bylo vcelku vydařené ty díly, samé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 3+1 s donutilem ;ú jj,take jsem koukal na neho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Taky jsu zpet,ale koukam,opet sam.. Tak vam rovnou preju pekny rano.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 jj taky dobry jatro :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Dobre ranko a vsem klidny a pohodovy stedry den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Št'astné a veselé !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Bré ránko,pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Bré ránko,pánové dobré pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 dobré pane Jak je?Já si dal večer v nálevně 7 Stellinek a je mi fajne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Jak je?Já si dal večer v nálevně 7 Stellinek a je mi fajne Az tak ? ,štelované jsou vpohode no,ale po 7 nevim jak bych dopad,.. ,.Ja jsem vcera sedel doma a doladoval vanocni atmosferu,setrim se na silvestra .,to bude teprve nařez .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Az tak ? ,štelované jsou vpohode no,ale po 7 nevim jak bych dopad,.. ,.Ja jsem vcera sedel doma a doladoval vanocni atmosferu,setrim se na silvestra .,to bude teprve nařez .. nějak mě včera chutnalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 nějak mě včera chutnalo Kdyz chutna tak je to jen dobře .. horsi kdyz citis ,ze uz to nejak nejde,ale chut je porad.. to je pak to rano docela zajimavy ... A co jinak doma? .. vse pripraveno na vecer? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Kdyz chutna tak je to jen dobře .. horsi kdyz citis ,ze uz to nejak nejde,ale chut je porad.. to je pak to rano docela zajimavy ... A co jinak doma? .. vse pripraveno na vecer? Si piš,ještě mi zbejvá nazdobit strom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Si piš,ještě mi zbejvá nazdobit strom To my uz nazdobili predevcirem,jinak nevim jak bych to stihal ... koukal jsem ,ze sis hral vcera s avatarem,tak tady mas neco pod stromek odemne . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 To my uz nazdobili predevcirem,jinak nevim jak bych to stihal ... koukal jsem ,ze sis hral vcera s avatarem,tak tady mas neco pod stromek odemne . Ty jo,dík,to by vypadalo fakt dobře.Chtěl jsem včera vyměnit fotku v Avataru,ale nějak mi to nefungovalo,tak jsem nechal tu starou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Ty jo,dík,to by vypadalo fakt dobře.Chtěl jsem včera vyměnit fotku v Avataru,ale nějak mi to nefungovalo,tak jsem nechal tu starou ja myslim,ze fungovalo jsem tam videl tu tvou druhou fotku ze briskody ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 ja myslim,ze fungovalo jsem tam videl tu tvou druhou fotku ze briskody ... Fakt?Tak to já viděl pořád tuhle starou.A přitom v nastavení jsem viděl tu novou.Nechápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Fakt?Tak to já viděl pořád tuhle starou.A přitom v nastavení jsem viděl tu novou.Nechápu Zkus nahodit tu novou, a pak kdyz najedes na stranku ,bude tam porad ta stara tak dej F5 ,,... melo by se to vymenit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky