Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ja si davam posledni dobou majzla,, ty gumace co jsou na aute jsou tak akorat na obcasnou kaluz,a navic nam navecer neco spadne z nebes,,a pak to pekne primrza...,jsou mista kde se docela pekne zapotim a vubec bych to necekal ...

Vloženo
Jak je?Já si dal večer v nálevně 7 Stellinek a je mi fajne

Az tak ? :),štelované jsou vpohode no,ale po 7 nevim jak bych dopad,.. :D ,.Ja jsem vcera sedel doma a doladoval vanocni atmosferu,setrim se na silvestra .,to bude teprve nařez ..

Vloženo
Az tak ? :),štelované jsou vpohode no,ale po 7 nevim jak bych dopad,.. :D ,.Ja jsem vcera sedel doma a doladoval vanocni atmosferu,setrim se na silvestra .,to bude teprve nařez ..

nějak mě včera chutnalo ;)

Vloženo
nějak mě včera chutnalo ;)

Kdyz chutna tak je to jen dobře :) .. horsi kdyz citis ,ze uz to nejak nejde,ale chut je porad.. to je pak to rano docela zajimavy :D... A co jinak doma? .. vse pripraveno na vecer? :)

Vloženo
Kdyz chutna tak je to jen dobře :) .. horsi kdyz citis ,ze uz to nejak nejde,ale chut je porad.. to je pak to rano docela zajimavy :D... A co jinak doma? .. vse pripraveno na vecer? :)

Si piš,ještě mi zbejvá nazdobit strom

Vloženo
Si piš,ještě mi zbejvá nazdobit strom

To my uz nazdobili predevcirem,jinak nevim jak bych to stihal :) ... koukal jsem ,ze sis hral vcera s avatarem,tak tady mas neco pod stromek odemne :D.

post-4984-1198489899_thumb.jpg

Vloženo
To my uz nazdobili predevcirem,jinak nevim jak bych to stihal :) ... koukal jsem ,ze sis hral vcera s avatarem,tak tady mas neco pod stromek odemne :D.

Ty jo,dík,to by vypadalo fakt dobře.Chtěl jsem včera vyměnit fotku v Avataru,ale nějak mi to nefungovalo,tak jsem nechal tu starou

Vloženo
Ty jo,dík,to by vypadalo fakt dobře.Chtěl jsem včera vyměnit fotku v Avataru,ale nějak mi to nefungovalo,tak jsem nechal tu starou

ja myslim,ze fungovalo jsem tam videl tu tvou druhou fotku ze briskody ...

Vloženo
ja myslim,ze fungovalo jsem tam videl tu tvou druhou fotku ze briskody ...

Fakt?Tak to já viděl pořád tuhle starou.A přitom v nastavení jsem viděl tu novou.Nechápu

Vloženo
Fakt?Tak to já viděl pořád tuhle starou.A přitom v nastavení jsem viděl tu novou.Nechápu

Zkus nahodit tu novou, a pak kdyz najedes na stranku ,bude tam porad ta stara tak dej F5 ,,... melo by se to vymenit...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...