Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

01.jpg

to je vono ne pepi?

Ty voe,ty máš 130 RS?

Jj, to je rodinný poklad, žádná replika, ale jeden z třicetidvou originálů z Boleslavi ;)

aaaaaaaaa dobre den panove, a pepi obzvlast, dik za prani a to be samoze taky vse nej nej a pozdravuj doma maminu :)

Čao Pepi, pozdrav vyřízen... ;)

to je vono ne pepi?

Jj Pepi, tohle je NSU TT Mirka Adámka, co má škodováckej show-room Auto Adámek na Praze 12... ;)

Jj, to je rodinný poklad, žádná replika, ale jeden z třicetidvou originálů z Boleslavi ;)

No neke,to je moje vysněný auto.Nemáš nějaký foto?

No neke,to je moje vysněný auto.Nemáš nějaký foto?

No chce to v létě pořádně nafotit, ale je v podstatě v původních válečných barvách Škodu Motorsport, Pepa Michl má tu svoji téměř k nerozeznání o naší, akorát má ty svoje reklamy a taky hlavu s hranatejma sacíma kanálama, jinak jsou na chlup stejný, včetně makrolonovejch skel... ;)

Tohle je Pepa se svojí RS... ;) Naše je skoro stejná, jen má vlastně ještě navíc vymontovanou klec a originál zrcátka Beskyd Sport... ;)

post-272-1198507809_thumb.jpg

Tohle je Pepa se svojí RS... ;) Naše je skoro stejná, jen má vlastně ještě navíc vymontovanou klec a originál zrcátka Beskyd Sport... ;)

No paráda.Kde vůbec člověk k takovýmu autíčku přijde?Origo se mi asi nepoštěstí,tak u mě to vypadá na repliku :feve:

kuwa spidi zařid to at jedeš se mnou s RS do madar :D :D

No paráda.Kde vůbec člověk k takovýmu autíčku přijde?Origo se mi asi nepoštěstí,tak u mě to vypadá na repliku :feve:

No protože děda z matčiné strany dělal mechanika u Škody-Motorsport, vlastně až do odchodu do důchodu. V roce 1978 se mu díky přátelství se synem jednoho komunistickýho pohlavára podařilo jednu z těch RS odkoupit, ovšem s tím, že vůz je nekompletní. Vůz byl sice nekompletní, ale daleko míň, než bylo psáno v papírech a pak už scházelo jen velmi málo a vůz byl opět v gala... ;)

kuwa spidi zařid to at jedeš se mnou s RS do madar :D :D

No ty woe, to se Ti řekne zařiď, ale na tohle já su malej pán... :mellow:

No ty koki, teraz v obchodníkoch devětdvaosmička za 1.600,- liber, mě prcne... :feve:

No protože děda z matčiné strany dělal mechanika u Škody-Motorsport, vlastně až do odchodu do důchodu. V roce 1978 se mu díky přátelství se synem jednoho komunistickýho pohlavára podařilo jednu z těch RS odkoupit, ovšem s tím, že vůz je nekompletní. Vůz byl sice nekompletní, ale daleko míň, než bylo psáno v papírech a pak už scházelo jen velmi málo a vůz byl opět v gala... ;)

No tak to je pěkná práce :palec2:

Takže pro "normálního smrtelníka nedostupné zboží"

No tak to je pěkná práce :palec2:

Takže pro "normálního smrtelníka nedostupné zboží"

No asi tak nějak... dnes už každopádně... ;)

No asi tak nějak... dnes už každopádně... ;)

i když o jedný bych věděl........neprodáte? lol

i když o jedný bych věděl........neprodáte? lol

lollollol

Kolik dáš...? ;)

lollollol

Kolik dáš...? ;)

za odvoz?

Tak su zase tu..Nepropadl jsem se a zima pri pohybu taky nebyla..Dokonce sem to nezapomel a i jeste umim mavat s tim klckem,co s nim hrajou ty hokéjisti.. :D

Tak su zase tu..Nepropadl jsem se a zima pri pohybu taky nebyla..Dokonce sem to nezapomel a i jeste umim mavat s tim klckem,co s nim hrajou ty hokéjisti.. :D

To´s mě teda zklamal... lol

To´s mě teda zklamal... lol

NO to ti teda pekne dekuju..To si rikas kamarad jo?!? lol lol

pánové, všem KRÁSNÉ A VESELÉ VÁNOCE, BOHATÉHO JEŽÍŠKA, PLNO KM BEZ NEHOD, HODNĚ LÁSKY, PENĚZ, ALE HLAVNĚ TO ZDRAVÍ.

:)

pánové, všem KRÁSNÉ A VESELÉ VÁNOCE, BOHATÉHO JEŽÍŠKA, PLNO KM BEZ NEHOD, HODNĚ LÁSKY, PENĚZ, ALE HLAVNĚ TO ZDRAVÍ.

DIKY,TOBE TO SAME!!! ;)

Ahoj,díky a Tobě samozřejmě taky vše nej.U nás už se smaží :palec2:

U nás už se smaží :palec2:

U nas uz se taky zacina.. ;)

jj, nápodobně, hlavně to zdraví... :palec2:

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.