vittorio Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 to je vono ne pepi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Ty voe,ty máš 130 RS? Jj, to je rodinný poklad, žádná replika, ale jeden z třicetidvou originálů z Boleslavi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 aaaaaaaaa dobre den panove, a pepi obzvlast, dik za prani a to be samoze taky vse nej nej a pozdravuj doma maminu Čao Pepi, pozdrav vyřízen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 to je vono ne pepi? Jj Pepi, tohle je NSU TT Mirka Adámka, co má škodováckej show-room Auto Adámek na Praze 12... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Jj, to je rodinný poklad, žádná replika, ale jeden z třicetidvou originálů z Boleslavi No neke,to je moje vysněný auto.Nemáš nějaký foto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 No neke,to je moje vysněný auto.Nemáš nějaký foto? No chce to v létě pořádně nafotit, ale je v podstatě v původních válečných barvách Škodu Motorsport, Pepa Michl má tu svoji téměř k nerozeznání o naší, akorát má ty svoje reklamy a taky hlavu s hranatejma sacíma kanálama, jinak jsou na chlup stejný, včetně makrolonovejch skel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Tohle je Pepa se svojí RS... Naše je skoro stejná, jen má vlastně ještě navíc vymontovanou klec a originál zrcátka Beskyd Sport... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Tohle je Pepa se svojí RS... Naše je skoro stejná, jen má vlastně ještě navíc vymontovanou klec a originál zrcátka Beskyd Sport... No paráda.Kde vůbec člověk k takovýmu autíčku přijde?Origo se mi asi nepoštěstí,tak u mě to vypadá na repliku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 kuwa spidi zařid to at jedeš se mnou s RS do madar :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 No paráda.Kde vůbec člověk k takovýmu autíčku přijde?Origo se mi asi nepoštěstí,tak u mě to vypadá na repliku No protože děda z matčiné strany dělal mechanika u Škody-Motorsport, vlastně až do odchodu do důchodu. V roce 1978 se mu díky přátelství se synem jednoho komunistickýho pohlavára podařilo jednu z těch RS odkoupit, ovšem s tím, že vůz je nekompletní. Vůz byl sice nekompletní, ale daleko míň, než bylo psáno v papírech a pak už scházelo jen velmi málo a vůz byl opět v gala... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 kuwa spidi zařid to at jedeš se mnou s RS do madar :D No ty woe, to se Ti řekne zařiď, ale na tohle já su malej pán... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 No ty koki, teraz v obchodníkoch devětdvaosmička za 1.600,- liber, mě prcne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 No protože děda z matčiné strany dělal mechanika u Škody-Motorsport, vlastně až do odchodu do důchodu. V roce 1978 se mu díky přátelství se synem jednoho komunistickýho pohlavára podařilo jednu z těch RS odkoupit, ovšem s tím, že vůz je nekompletní. Vůz byl sice nekompletní, ale daleko míň, než bylo psáno v papírech a pak už scházelo jen velmi málo a vůz byl opět v gala... No tak to je pěkná práce Takže pro "normálního smrtelníka nedostupné zboží" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 No tak to je pěkná práce Takže pro "normálního smrtelníka nedostupné zboží" No asi tak nějak... dnes už každopádně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 No asi tak nějak... dnes už každopádně... i když o jedný bych věděl........neprodáte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 i když o jedný bych věděl........neprodáte? Kolik dáš...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Kolik dáš...? za odvoz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Tak su zase tu..Nepropadl jsem se a zima pri pohybu taky nebyla..Dokonce sem to nezapomel a i jeste umim mavat s tim klckem,co s nim hrajou ty hokéjisti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Tak su zase tu..Nepropadl jsem se a zima pri pohybu taky nebyla..Dokonce sem to nezapomel a i jeste umim mavat s tim klckem,co s nim hrajou ty hokéjisti.. To´s mě teda zklamal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 To´s mě teda zklamal... NO to ti teda pekne dekuju..To si rikas kamarad jo?!? lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 pánové, všem KRÁSNÉ A VESELÉ VÁNOCE, BOHATÉHO JEŽÍŠKA, PLNO KM BEZ NEHOD, HODNĚ LÁSKY, PENĚZ, ALE HLAVNĚ TO ZDRAVÍ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 pánové, všem KRÁSNÉ A VESELÉ VÁNOCE, BOHATÉHO JEŽÍŠKA, PLNO KM BEZ NEHOD, HODNĚ LÁSKY, PENĚZ, ALE HLAVNĚ TO ZDRAVÍ. DIKY,TOBE TO SAME!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 pánové, všem KRÁSNÉ A VESELÉ VÁNOCE, BOHATÉHO JEŽÍŠKA, PLNO KM BEZ NEHOD, HODNĚ LÁSKY, PENĚZ, ALE HLAVNĚ TO ZDRAVÍ. Ahoj,díky a Tobě samozřejmě taky vše nej.U nás už se smaží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 U nás už se smaží U nas uz se taky zacina.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 pánové, všem KRÁSNÉ A VESELÉ VÁNOCE, BOHATÉHO JEŽÍŠKA, PLNO KM BEZ NEHOD, HODNĚ LÁSKY, PENĚZ, ALE HLAVNĚ TO ZDRAVÍ. jj, nápodobně, hlavně to zdraví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky