Martyp Vloženo 24. Prosinec 2007 Vloženo 24. Prosinec 2007 Slintáš co...? Neeeee,ja jen ze chlebicky na stedrej den..To je nejak malo.. lol
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Vloženo 24. Prosinec 2007 Ze jo vid?A on si klido zdrhne...Levak jeden.. Jj, neví o co přichází...
Martyp Vloženo 24. Prosinec 2007 Vloženo 24. Prosinec 2007 Jj, neví o co přichází... To teda..to je tim,ze sem obecne malo chodi.. jako na pivko s nama.. lol
Spidi Vloženo 25. Prosinec 2007 Vloženo 25. Prosinec 2007 To teda..to je tim,ze sem obecne malo chodi.. jako na pivko s nama.. lol Baže...
Martyp Vloženo 25. Prosinec 2007 Vloženo 25. Prosinec 2007 ... nazdár ! Aaaa,zdravicko pane!! To je panecku vernost..Jde kolem,tak nakoukne a pozdravi.. lol
Jero Vloženo 25. Prosinec 2007 Vloženo 25. Prosinec 2007 Aaaa,zdravicko pane!!To je panecku vernost..Jde kolem,tak nakoukne a pozdravi.. lol no jiste ,,vas bych tu preci nenechal .... tak jak ?.. kolik baliku ste obdrzeli ? .)
Martyp Vloženo 25. Prosinec 2007 Vloženo 25. Prosinec 2007 no jiste ,,vas bych tu preci nenechal .... tak jak ?.. kolik baliku ste obdrzeli ? .) To je dobre.. Hele presnej pocet nevim,ale byl "akceptovatelnej" a potesilo me to.. lol Ne,bylo toho dost..
Jero Vloženo 25. Prosinec 2007 Vloženo 25. Prosinec 2007 To je dobre.. Hele presnej pocet nevim,ale byl "akceptovatelnej" a potesilo me to.. lol Ne,bylo toho dost.. tak to je parada,.ze na tebe jezisek nezapomnel ... a neobjevila se nekde mezi balicky krabice z napisem Mattig ? ..
Martyp Vloženo 25. Prosinec 2007 Vloženo 25. Prosinec 2007 (editace) tak to je parada,.ze na tebe jezisek nezapomnel ... a neobjevila se nekde mezi balicky krabice z napisem Mattig ? .. Jj nezapomel..Ja sem hodnej kluk.. bohuzel ne..Ta se bud jeste doobjevi,nebo si ji budu muset "objevit "sam.. Editováno: 25. Prosinec 2007, autor: Martyp
Jero Vloženo 25. Prosinec 2007 Vloženo 25. Prosinec 2007 Jj nezapomel..Ja sem hodnej kluk.. bohuzel ne..Ta se bud jeste doobjevi,nebo si ji budu muset "objevit "sam.. Jasna vec,, koukal jsem na ty tve Vt vytvory ..a fakt by octe sedla , jeste pokutit nejak tu malou znacku nebo pohodove umisteni .. a
Jero Vloženo 25. Prosinec 2007 Vloženo 25. Prosinec 2007 Ty ve,Spidak usnul na klavesnici,ne? lol taky me to napadlo ..
Jero Vloženo 25. Prosinec 2007 Vloženo 25. Prosinec 2007 (editace) tyjo ,,necetl jsem vasi debatu..neprerusil jsem vas,,,, ? abych Spidiho nenasral.. ... koukam,ze to usinani bere vice lidi .) ... tak ja taky povalim mej se ! a uzivej darecku Editováno: 25. Prosinec 2007, autor: Jeronymo
Martyp Vloženo 25. Prosinec 2007 Vloženo 25. Prosinec 2007 Jasna vec,, koukal jsem na ty tve Vt vytvory ..a fakt by octe sedla , jeste pokutit nejak tu malou znacku nebo pohodove umisteni .. a Jj sem tam nad tim dumam..Stacilo by,kdyby mi na DI dali tu znacku co se dava na US cars a bylo by..
Martyp Vloženo 25. Prosinec 2007 Vloženo 25. Prosinec 2007 tyjo ,,necetl jsem vasi debatu..neprerusil jsem vas,,,, ? abych Spidiho nenasral.. ...koukam,ze to usinani bere vice lidi .) ... tak ja taky povalim mej se ! a uzivej darecku Ne ne neprerusil..:Ale Spidak je asi dost tuhej..ja se zasekl na jinym webu... Ok,tak taky uzivej darku a zatim..Taky pujdu brucet..
Jero Vloženo 25. Prosinec 2007 Vloženo 25. Prosinec 2007 Jj sem tam nad tim dumam..Stacilo by,kdyby mi na DI dali tu znacku co se dava na US cars a bylo by.. Za zkousku to urcite stoji,, nevim treba Tomas to ma taky zajimave vyreseny ,ale neni to ono a urcite bys chtel zase neco jinyho ..
Jero Vloženo 25. Prosinec 2007 Vloženo 25. Prosinec 2007 Ne ne neprerusil..:Ale Spidak je asi dost tuhej..ja se zasekl na jinym webu... Ok,tak taky uzivej darku a zatim..Taky pujdu brucet..
Martyp Vloženo 25. Prosinec 2007 Vloženo 25. Prosinec 2007 Za zkousku to urcite stoji,, nevim treba Tomas to ma taky zajimave vyreseny ,ale neni to ono a urcite bys chtel zase neco jinyho .. Jasnacka.. Musim se tam poptat.. Tomas to ma dobry no..kdyztak by se to poresilo jak to ma on..Ale mas recht,ze bych chtel neco jinyho..
Martyp Vloženo 25. Prosinec 2007 Vloženo 25. Prosinec 2007 se mi nejak nechce spat Cim to?Ja to tu jeste "kontroluju" ze kouknu co novyho a jdu spat a ty zase tu..
Jero Vloženo 25. Prosinec 2007 Vloženo 25. Prosinec 2007 Cim to?Ja to tu jeste "kontroluju" ze kouknu co novyho a jdu spat a ty zase tu.. Sekl sem se se znamou na icq,,a nakukuju kdo se zde vyskytuje ... je tu jak tak koukam narvano ...)
Martyp Vloženo 25. Prosinec 2007 Vloženo 25. Prosinec 2007 Sekl sem se se znamou na icq,,a nakukuju kdo se zde vyskytuje ... je tu jak tak koukam narvano ...) JO tak.. Je tu k prasknuti... Ale fakt uz asi pujdu,pac na me jde hlad a to neni dobry znameni a za druhy bych chtel zitra do posilky,tak abych neco uzvedl taky..
Jero Vloženo 25. Prosinec 2007 Vloženo 25. Prosinec 2007 JO tak.. Je tu k prasknuti... Ale fakt uz asi pujdu,pac na me jde hlad a to neni dobry znameni a za druhy bych chtel zitra do posilky,tak abych neco uzvedl taky.. No ja posilku zanedbal,tak si dam vzdycky navecer pak kliku at se pak pri zvedani netrepu ... no ja taky doklabosim,a mizim do perin,,jinak bude zitra roshambo ze sem nic nezrobil a uz je obed ,ci dokonec vecere.. takze te nebudu zdrzovat ..tedko uz fakticky brou
Martyp Vloženo 25. Prosinec 2007 Vloženo 25. Prosinec 2007 No ja posilku zanedbal,tak si dam vzdycky navecer pak kliku at se pak pri zvedani netrepu ... no ja taky doklabosim,a mizim do perin,,jinak bude zitra roshambo ze sem nic nezrobil a uz je obed ,ci dokonec vecere..takze te nebudu zdrzovat ..tedko uz fakticky brou NO ja byl naposled ve stredu,tak uz me to taky pomalu s*re a musim proste..Pak jdou vahy dolu atd..No zlo.. Ok,tak teda uz fakt brou..
Doporučené příspěvky