Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Aaaa,zdravicko pane!!

To je panecku vernost..Jde kolem,tak nakoukne a pozdravi.. lol lol

no jiste ,,vas bych tu preci nenechal :D.... tak jak ?.. kolik baliku ste obdrzeli ? .)

Vloženo
no jiste ,,vas bych tu preci nenechal :D.... tak jak ?.. kolik baliku ste obdrzeli ? .)

To je dobre.. :palec2:

Hele presnej pocet nevim,ale byl "akceptovatelnej" a potesilo me to.. lol lol Ne,bylo toho dost.. ;)

Vloženo
To je dobre.. :palec2:

Hele presnej pocet nevim,ale byl "akceptovatelnej" a potesilo me to.. lol lol Ne,bylo toho dost.. ;)

tak to je parada,.ze na tebe jezisek nezapomnel :) ... a neobjevila se nekde mezi balicky krabice z napisem Mattig ? :D ..

Vloženo (editace)
tak to je parada,.ze na tebe jezisek nezapomnel :) ... a neobjevila se nekde mezi balicky krabice z napisem Mattig ? :D ..

Jj nezapomel..Ja sem hodnej kluk.. ;) bohuzel ne..Ta se bud jeste doobjevi,nebo si ji budu muset "objevit "sam.. ;)

Editováno: , autor: Martyp
Vloženo
Jj nezapomel..Ja sem hodnej kluk.. ;) bohuzel ne..Ta se bud jeste doobjevi,nebo si ji budu muset "objevit "sam.. ;)

Jasna vec,, koukal jsem na ty tve Vt vytvory :) ..a fakt by octe sedla , jeste pokutit nejak tu malou znacku nebo pohodove umisteni .. a :palec2:

Vloženo (editace)

tyjo ,,necetl jsem vasi debatu..neprerusil jsem vas,,,, ? abych Spidiho nenasral.. ;) ...

koukam,ze to usinani bere vice lidi .) ... tak ja taky povalim

mej se ! a uzivej darecku -_-

Editováno: , autor: Jeronymo
Vloženo
Jasna vec,, koukal jsem na ty tve Vt vytvory :) ..a fakt by octe sedla , jeste pokutit nejak tu malou znacku nebo pohodove umisteni .. a :palec2:

Jj sem tam nad tim dumam..Stacilo by,kdyby mi na DI dali tu znacku co se dava na US cars a bylo by..

Vloženo
tyjo ,,necetl jsem vasi debatu..neprerusil jsem vas,,,, ? abych Spidiho nenasral.. ;) ...

koukam,ze to usinani bere vice lidi .) ... tak ja taky povalim

mej se ! a uzivej darecku -_-

Ne ne neprerusil..:Ale Spidak je asi dost tuhej..ja se zasekl na jinym webu... ;)

Ok,tak taky uzivej darku a zatim..Taky pujdu brucet.. :D

Vloženo
Jj sem tam nad tim dumam..Stacilo by,kdyby mi na DI dali tu znacku co se dava na US cars a bylo by..

Za zkousku to urcite stoji,, nevim treba Tomas to ma taky zajimave vyreseny ,ale neni to ono a urcite bys chtel zase neco jinyho ..

Vloženo
Za zkousku to urcite stoji,, nevim treba Tomas to ma taky zajimave vyreseny ,ale neni to ono a urcite bys chtel zase neco jinyho ..

Jasnacka.. ;) Musim se tam poptat.. ;) Tomas to ma dobry no..kdyztak by se to poresilo jak to ma on..Ale mas recht,ze bych chtel neco jinyho.. ;)

Vloženo
Cim to?Ja to tu jeste "kontroluju" ze kouknu co novyho a jdu spat a ty zase tu.. :D

Sekl sem se se znamou na icq,,a nakukuju kdo se zde vyskytuje :) ... je tu jak tak koukam narvano ...)

Vloženo
Sekl sem se se znamou na icq,,a nakukuju kdo se zde vyskytuje :) ... je tu jak tak koukam narvano ...)

JO tak.. ;) Je tu k prasknuti... ;)

Ale fakt uz asi pujdu,pac na me jde hlad a to neni dobry znameni a za druhy bych chtel zitra do posilky,tak abych neco uzvedl taky.. ;)

Vloženo
JO tak.. ;) Je tu k prasknuti... ;)

Ale fakt uz asi pujdu,pac na me jde hlad a to neni dobry znameni a za druhy bych chtel zitra do posilky,tak abych neco uzvedl taky.. ;)

No ja posilku zanedbal,tak si dam vzdycky navecer pak kliku at se pak pri zvedani netrepu :D ... no ja taky doklabosim,a mizim do perin,,jinak bude zitra roshambo ze sem nic nezrobil a uz je obed ,ci dokonec vecere..

takze te nebudu zdrzovat ..tedko uz fakticky brou -_-

Vloženo
No ja posilku zanedbal,tak si dam vzdycky navecer pak kliku at se pak pri zvedani netrepu :D ... no ja taky doklabosim,a mizim do perin,,jinak bude zitra roshambo ze sem nic nezrobil a uz je obed ,ci dokonec vecere..

takze te nebudu zdrzovat ..tedko uz fakticky brou -_-

NO ja byl naposled ve stredu,tak uz me to taky pomalu s*re a musim proste..Pak jdou vahy dolu atd..No zlo.. :(

Ok,tak teda uz fakt brou.. ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...