jirka3 Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Tak to já dneska nálevnu vynechávám,páč se šetřím na zítra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Dneska nikoliv... stejne je zitra patek,to uz preci vydrzime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Tak to já dneska nálevnu vynechávám,páč se šetřím na zítra? tyjo,raci vzdyck pockam co napises ..porad se po tobe opakuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 tyjo,raci vzdyck pockam co napises ..porad se po tobe opakuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Tak to já dneska nálevnu vynechávám,páč se šetřím na zítra? Nápodobně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 A už su zase tadýk, už su v gala, takže do dílny už se nepůjde... kryt opraveny nebo vyrobeny novy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Jery,tak ctu ze v TRinci vam zavrou Delvitu. hruuuza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 kryt opraveny nebo vyrobeny novy ? Zrenovovavý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Jery,tak ctu ze v TRinci vam zavrou Delvitu. hruuuza Coze?? .. ..jakto ,kdes to vycet ?... pockej musim povspominat kaj a delvita vubec je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 (editace) Coze?? .. ..jakto ,kdes to vycet ?... pockej musim povspominat kaj a delvita vubec je na seznamu to pisou.... a ja take nevim kde to tam mate ani mne to nezajima a nejaky kreten ve Frydku spadnul s Audi z mostu do Ostravice... Editováno: 27. Prosinec 2007, autor: maros Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Zrenovovavý... takze sppkojeny s odvedenou praci ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 na seznamu to pisou.... a ja take nevim kde to tam mate ani mne to nezajima jo asi uz vim,Je to vedle Kulturaku,mozna vis Trisia,nebo kousek od Hotelu Steel, jestli to zaviraj tak je mi to taky zlehka jedno,kdysi sme tam chodili nakupovat,ale to jsem jeste soferoval vozejk...,beztak to osefoval nejaky vetnamsky spoluobcan a udela z toho Rulletta barek,nebo shopik z hadrama ... Ony za chvilec ty male markety conevidet skonci,kdyz uz je tu ten lidl,penny,tesco,plus..H-nova a kdo vi co jeste.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 (editace) [quote name='maros' date='27.12.2007, 21:01 ' post='631113' a nejaky kreten ve Frydku spadnul s Audi z mostu do Ostravice... hmm nechtel bych ,musela mu byt kosa ... ale vazne,bude to asi vazny jak tam pisou o utrpel,..valil rychle a v 5 odpoledne se to nevyplaci... A ted bdu zmrd,mozna i dobre mu tak ,jestli mel to alko v krvi.. Editováno: 27. Prosinec 2007, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 takze sppkojeny s odvedenou praci ? No tak samozřejmě, jako vždycky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 No tak samozřejmě, jako vždycky... vsak vime ........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 vsak vime ........ Akorát jsem byl zase jako prase... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Akorát jsem byl zase jako prase... Cim to zeby rez,prach a spol tedka teda renovujes motoracka ? foto nejake by nebylo pro rodinku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Cim to zeby rez,prach a spol tedka teda renovujes motoracka ? foto nejake by nebylo pro rodinku Asi pán kracel pofotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Asi pán kracel pofotit Ale prd, koukám na telku... Přibližně aktuální stav... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Jo eště ta fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Ale prd, koukám na telku... Přibližně aktuální stav... Co tam davaj ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Co tam davaj ? Dokonalá vražda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Dokonalá vražda taky číhám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Dokonalá vražda da se na to divat?... .. kua pekna masinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 da se na to divat?... .. kua pekna masinka na Gwineth se dá vždycky dívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky