Spidi Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 no tak když mám očekávat tak vzácnou návštěvu No jo, ale návštěva si nebude moct nakapat extra do strojku, neb bude používat motorové vozidlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 hovno, tak to se taky kouknu, já viděl ten díl jak poslal toho warťasa do teho kadetta a všici lamentovali, jaka ho je škoda Jj, z to sem scáááál... Ale ten modrej trabuko vypadal hodně dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 No jo, ale návštěva si nebude moct nakapat extra do strojku, neb bude používat motorové vozidlo... však víme, zpět půjdeš přes kopec pěšo kurec ohnostroj pujdem dělat asi nahoru na konec, aby jsi z teho taky něco měl lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 však víme, zpět půjdeš přes kopec pěšo kurec ohnostroj pujdem dělat asi nahoru na konec, aby jsi z teho taky něco měl lol Pěšky necííííííí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Pěšky necííííííí... tak leda že by tam byl někde na polu beran Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Jj, z to sem scáááál... Ale ten modrej trabuko vypadal hodně dobře... to jo, á myslel že ho hodí na budku v té zatáčce,ale nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 tak leda že by tam byl někde na polu beran Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 to jo, á myslel že ho hodí na budku v té zatáčce,ale nic Taky jsem čučel, ale zase spodek železo, kastla bakelit, to musí fungovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Taky jsem čučel, ale zase spodek železo, kastla bakelit, to musí fungovat... to jo, kamárád co měl 164kg to dělal běžně v provozu, ale u něj stačilo se nalepit na dvěře a jel po dvou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 to jo, kamárád co měl 164kg to dělal běžně v provozu, ale u něj stačilo se nalepit na dvěře a jel po dvou 164 kg je vzhledem k hmotnostní kategorii vozu zcela mimo rozsah... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 164 kg je vzhledem k hmotnostní kategorii vozu zcela mimo rozsah... hlavně jsem nechápal že měl tak strašně trabanty v oblibě, soukal se do teho 2 minuty, ale nedal na to dopustit hele koukáš na disc... na ty blázny co jezdí na ten kopec ?magoři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 cau lamy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 cau lamy nazdáár viktorku, jak se vede -_- -_- co ty a silvester? a neřikej že taky na vysočině :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 hlavně jsem nechápal že měl tak strašně trabanty v oblibě, soukal se do teho 2 minuty, ale nedal na to dopustithele koukáš na disc... na ty blázny co jezdí na ten kopec ?magoři Hold to byl trabantista srdcař... jj, koukám, na pole by to bylo zzzuper, ale na ten kopeček je homous... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 cau lamy Čao Pepi, hned v úvodu něco pro Tebe - Z LÁSKY... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Čao Pepi, hned v úvodu něco pro Tebe - Z LÁSKY... hezká, taková černá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 hezká, taková černá Takovej beetle by byl hrubec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Takovej beetle by byl hrubec... beetláci maj naprosto hustě vymakanou srazovou sezónku výstavy, srazy, rallye apod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 teda mnam pepi, to cerny je hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 teda mnam pepi, to cerny je hezky šak víme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Zdar konove... Tak uz jsem vybruslen.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 (editace) Zdar konove... Tak uz jsem vybruslen.. CAu koni ,, taky jsem tedko dorazil z bruslace reknu ti masakr..,ve tme se to jezdi jedna basen Kurec ,ale ten cernej broučin je střela Editováno: 29. Prosinec 2007, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Ja sem krasne vymrzlej... Na rybnice foukalo.. A sem tam to i puklo.. Ted jit jeste sundat lizatko a vytahnout lyze a muzem vyrazit do "studenych krajin" ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Ja sem krasne vymrzlej... Na rybnice foukalo.. A sem tam to i puklo.. Ted jit jeste sundat lizatko a vytahnout lyze a muzem vyrazit do "studenych krajin" ... Ale je to parada po case se takhle vyradit na cerstvem vzdousku.. , ja mizim neco pojist .., tak se zatim mej ... a pozor na cestach dneska jsem se pekne klouzal .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Ale je to parada po case se takhle vyradit na cerstvem vzdousku.. , ja mizim neco pojist .., tak se zatim mej ... a pozor na cestach dneska jsem se pekne klouzal .. Jj to mas recht.. Tak jo,taky se mej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky