Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
no tak když mám očekávat tak vzácnou návštěvu lol

No jo, ale návštěva si nebude moct nakapat extra do strojku, neb bude používat motorové vozidlo... ;)

Vloženo
hovno, tak to se taky kouknu, já viděl ten díl jak poslal toho warťasa do teho kadetta a všici lamentovali, jaka ho je škoda :smich:

Jj, z to sem scáááál... lollollol

Ale ten modrej trabuko vypadal hodně dobře... ;)

Vloženo
No jo, ale návštěva si nebude moct nakapat extra do strojku, neb bude používat motorové vozidlo... ;)

však víme, zpět půjdeš přes kopec pěšo lol kurec ohnostroj pujdem dělat asi nahoru na konec, aby jsi z teho taky něco měl lol lol lol

Vloženo
však víme, zpět půjdeš přes kopec pěšo lol kurec ohnostroj pujdem dělat asi nahoru na konec, aby jsi z teho taky něco měl lol lol lol

Pěšky necííííííí... lol

Vloženo
Taky jsem čučel, ale zase spodek železo, kastla bakelit, to musí fungovat... lol

to jo, kamárád co měl 164kg to dělal běžně v provozu, ale u něj stačilo se nalepit na dvěře a jel po dvou :D

Vloženo
to jo, kamárád co měl 164kg to dělal běžně v provozu, ale u něj stačilo se nalepit na dvěře a jel po dvou :D

lollollol

164 kg je vzhledem k hmotnostní kategorii vozu zcela mimo rozsah... lol

Vloženo
lollollol

164 kg je vzhledem k hmotnostní kategorii vozu zcela mimo rozsah... lol

hlavně jsem nechápal že měl tak strašně trabanty v oblibě, soukal se do teho 2 minuty, ale nedal na to dopustit

hele koukáš na disc... na ty blázny co jezdí na ten kopec ?magoři :)

Vloženo
hlavně jsem nechápal že měl tak strašně trabanty v oblibě, soukal se do teho 2 minuty, ale nedal na to dopustit

hele koukáš na disc... na ty blázny co jezdí na ten kopec ?magoři :)

Hold to byl trabantista srdcař... :palec2:

jj, koukám, na pole by to bylo zzzuper, ale na ten kopeček je homous... ;)

Vloženo (editace)
Zdar konove... :D Tak uz jsem vybruslen.. :p

CAu koni ,, taky jsem tedko dorazil z bruslace :D reknu ti masakr..,ve tme se to jezdi jedna basen ;)

Kurec ,ale ten cernej broučin je střela kol5

Editováno: , autor: Jeronymo
Vloženo

Ja sem krasne vymrzlej... :D Na rybnice foukalo.. :D A sem tam to i puklo.. :) Ted jit jeste sundat lizatko a vytahnout lyze a muzem vyrazit do "studenych krajin" ... :palec2:

Vloženo
Ja sem krasne vymrzlej... :D Na rybnice foukalo.. :D A sem tam to i puklo.. :) Ted jit jeste sundat lizatko a vytahnout lyze a muzem vyrazit do "studenych krajin" ... :palec2:

Ale je to parada po case se takhle vyradit na cerstvem vzdousku.. :) ,

ja mizim neco pojist .., tak se zatim mej -_- ... a pozor na cestach dneska jsem se pekne klouzal ..

Vloženo
Ale je to parada po case se takhle vyradit na cerstvem vzdousku.. :) ,

ja mizim neco pojist .., tak se zatim mej -_- ... a pozor na cestach dneska jsem se pekne klouzal ..

Jj to mas recht.. ;)

Tak jo,taky se mej...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...