Spidi Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Už jsem zase tady, byl jsem v konkurenční autodílně vyšmelit nějaký věcičky z rozstřelené okty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 mnam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 mnam Mňam co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 bré fečír Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Brý dééén... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 dobry vecer vinsuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 dobry vecer vinsuju. Nazdar bazááár... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Kurnik, koukám opět po oktách z GB a která není nabořená, tak je vyhořelá. A že jich je kua, asi přikoupím ještě jeden hasičák... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Kurnik, koukám opět po oktách z GB a která není nabořená, tak je vyhořelá. A že jich je kua, asi přikoupím ještě jeden hasičák... jj,to asi je treba..a kde mas umisteny ten jeden ? Nedavno pritahli Avku,pekne taky blafla.... a manik se to ze zoufalstvi snazil hasit cajem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 jj,to asi je treba..a kde mas umisteny ten jeden ?Nedavno pritahli Avku,pekne taky blafla.... a manik se to ze zoufalstvi snazil hasit cajem Mám ho pod kastlíkem před spolujezdcem, není vidět, ale je docela po ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 No tak kluciii ja mizim na hory...,A jelikoz uz se sem asi nedostanu, tak vam preju vsechno nejlepsi do novyho roku, a nejlepe vykrocit pravou nohou,tudiz s naohou na plynu.. Ale nezapomente,ze je treba tky dobry brzdy.. lol tak at se vam vsem dari a hlavne zdravi!! Uzjite si i oslavy!! -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 No tak kluciii ja mizim na hory...,A jelikoz uz se sem asi nedostanu, tak vam preju vsechno nejlepsi do novyho roku, a nejlepe vykrocit pravou nohou,tudiz s naohou na plynu.. Ale nezapomente,ze je treba tky dobry brzdy.. lol tak at se vam vsem dari a hlavne zdravi!! Uzjite si i oslavy!! -_- Marty, Ty se měj taky fajn a hlavně hodně zdravíčka a spoustu šťastných kilometrů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 (editace) Kurnik, koukám opět po oktách z GB a která není nabořená, tak je vyhořelá. A že jich je kua, asi přikoupím ještě jeden hasičák... No to musel byt hajc,, koukam,hecl by se mi takovy drzak s prisavkou, na telefon . Editováno: 29. Prosinec 2007, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 No to musel byt hajc,, koukam,hecl by se mi takovy drzak s prisavkou, na telefon . Jj, plasty a molitan mají výhřevnost jak šlak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Tři hodiny ráno, kurec to zase byla pařba, todle to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Hmm mi rikej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Hmm mi rikej A hele, tak v tom případě je tady teď někomu podobně šouf jako mě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 od snidane preju vsem dobre ranko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 od snidane preju vsem dobre ranko. Buď zdráv panáčku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Buď zdráv panáčku... No nazdár, to už ses probral? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 No nazdár,to už ses probral? Zdar jaxviňa, no samože... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 panackove se pomalu probouzeji :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 jak je po vcerejsku ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 jak je po vcerejsku ??? Docela fajn, nakonec jsem šel spát ve čtvrt na pět a vstával jsem o půl deváté... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Docela fajn, nakonec jsem šel spát ve čtvrt na pět a vstával jsem o půl deváté... Dobry blazen Ja ted spim celkem dlouho,ale ty sny,vam reknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky