baurak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 dimi asi vemu na sobotu fotacek co ty na to raději kameru,co kdyby a dimouš je akční a to se vyplatí Dinous akčni není ... ale Baui, to je super aktér ty voe ted mame z hor asi 2 hodiny videa a ja jsem asi na hodine a trictvrte a co říkám ja to vim...a vzdycky si rikam ze priste uz proste NE a stejne to pak nedodrzim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 tak se to sestříhá Tak pojď taky a nemusíš chtít video vy jste moc akční a já jsem moc zakřiknutý,bych seděl v koutě a ták .. ty voe, ty jsi snídal vtipnou kaši nebo seš zhulenej né klucí fakt já jsem se změnil,fákt nekecám........................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 dimi asi vemu na sobotu fotacek co ty na to raději kameru,co kdyby a dimouš je akční a to se vyplatí Dinous akčni není ... ale Baui, to je super aktér ty voe ted mame z hor asi 2 hodiny videa a ja jsem asi na hodine a trictvrte a co říkám ja to vim...a vzdycky si rikam ze priste uz proste NE a stejne to pak nedodrzim jj vlk taky sliboval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 říkáš never more ......a proč nám nemáte vježit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 tak se to sestříhá Tak pojď taky a nemusíš chtít video vy jste moc akční a já jsem moc zakřiknutý,bych seděl v koutě a ták .. nedelej Zagorku zagorku to né tak možná margitu ne co ty do me, kdyz ja do tebe nic nedelej mí tlaký do chlavy,brách má bžitvu udělá žízi žíz a chlava na tři půlky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 né klucí fakt já jsem se změnil,fákt nekecám........................ rek jsem to jednou a rikam to i podruhe lhat se nema!!!! dimi jde i slecna M?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 né klucí fakt já jsem se změnil,fákt nekecám........................ rek jsem to jednou a rikam to i podruhe lhat se nema!!!! dimi jde i slecna M?? myslís N Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 tak se to sestříhá Tak pojď taky a nemusíš chtít video vy jste moc akční a já jsem moc zakřiknutý,bych seděl v koutě a ták .. nedelej Zagorku zagorku to né tak možná margitu ne co ty do me, kdyz ja do tebe nic nedelej mí tlaký do chlavy,brách má bžitvu udělá žízi žíz a chlava na tři půlky ne pokom deš gadžo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 né klucí fakt já jsem se změnil,fákt nekecám........................ rek jsem to jednou a rikam to i podruhe lhat se nema!!!! dimi jde i slecna M?? myslís N myslim slecnu M z P?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 né klucí fakt já jsem se změnil,fákt nekecám........................ rek jsem to jednou a rikam to i podruhe lhat se nema!!!! dimi jde i slecna M?? no fákt nekecám,pojištovna mi to zaplatila do 5 dnů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 né klucí fakt já jsem se změnil,fákt nekecám........................ rek jsem to jednou a rikam to i podruhe lhat se nema!!!! dimi jde i slecna M?? myslís N myslim slecnu M z P?? jo myslis slecnu M z P-Z ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 né klucí fakt já jsem se změnil,fákt nekecám........................ rek jsem to jednou a rikam to i podruhe lhat se nema!!!! dimi jde i slecna M?? no fákt nekecám,pojištovna mi to zaplatila do 5 dnů a já pořád komu je ten v reklamě podobnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 tak se to sestříhá Tak pojď taky a nemusíš chtít video vy jste moc akční a já jsem moc zakřiknutý,bych seděl v koutě a ták .. nedelej Zagorku zagorku to né tak možná margitu ne co ty do me, kdyz ja do tebe nic nedelej mí tlaký do chlavy,brách má bžitvu udělá žízi žíz a chlava na tři půlky ne pokom deš gadžo po tobě tý more Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 né klucí fakt já jsem se změnil,fákt nekecám........................ rek jsem to jednou a rikam to i podruhe lhat se nema!!!! dimi jde i slecna M?? no fákt nekecám,pojištovna mi to zaplatila do 5 dnů boze muj to je vul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 né klucí fakt já jsem se změnil,fákt nekecám........................ rek jsem to jednou a rikam to i podruhe lhat se nema!!!! dimi jde i slecna M?? no fákt nekecám,pojištovna mi to zaplatila do 5 dnů boze muj to je vul... uz jsem ti říkal, že mi na veřejnosti máš říkat Dimi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 (editace) jo myslis slecnu M z P-Z ? presne tak sefe!! Editováno: 23. leden 2007, autor: baurak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 ale ale ... kdy jsi tu byla naposledy ... mam pocit ze to bylo nekdy o prazdninach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 né klucí fakt já jsem se změnil,fákt nekecám........................ rek jsem to jednou a rikam to i podruhe lhat se nema!!!! dimi jde i slecna M?? no fákt nekecám,pojištovna mi to zaplatila do 5 dnů boze muj to je vul... uz jsem ti říkal, že mi na veřejnosti máš říkat Dimi však víme,tak zítra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 hele dime kony se pta od kolika v tu sobotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 né klucí fakt já jsem se změnil,fákt nekecám........................ rek jsem to jednou a rikam to i podruhe lhat se nema!!!! dimi jde i slecna M?? no fákt nekecám,pojištovna mi to zaplatila do 5 dnů boze muj to je vul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 jo myslis slecnu M z P-Z ? presne tak sefe!! no to nějak ošéfuju v pátek má ples ale v sobotu to snad také vyjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 né klucí fakt já jsem se změnil,fákt nekecám........................ rek jsem to jednou a rikam to i podruhe lhat se nema!!!! dimi jde i slecna M?? no fákt nekecám,pojištovna mi to zaplatila do 5 dnů boze muj to je vul... misto cumeni ne bednu by jsi radsi mel cist Mateřídoušku to by jsi udelal urcite lip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 ale ale ... kdy jsi tu byla naposledy ... mam pocit ze to bylo nekdy o prazdninach styď se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 jo myslis slecnu M z P-Z ? presne tak sefe!! no to nějak ošéfuju v pátek má ples ale v sobotu to snad také vyjde ja mam v patek taky ples Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 tak se to sestříhá Tak pojď taky a nemusíš chtít video vy jste moc akční a já jsem moc zakřiknutý,bych seděl v koutě a ták .. Jiříku, ty to máš jako povinnost ne mange love gádžo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky