Dimi-Dimi Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 hele dime kony se pta od kolika v tu sobotu to se poresi az v sobotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 (editace) ty voe v patek budu svihak lazensky Editováno: 23. leden 2007, autor: baurak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 tak se to sestříhá Tak pojď taky a nemusíš chtít video vy jste moc akční a já jsem moc zakřiknutý,bych seděl v koutě a ták .. Jiříku, ty to máš jako povinnost ne mange love gádžo jo tak ty si naříkej na love .... nane love nane laska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 styď se ale v sobtu sem aspon videla bauiho to ze uz sem nedojela - no hold okolni vlivy zapusobily a tak se Káťa uráčila o5 nedorazit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 ty voe v patek budu svihak lazensky japato? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 né klucí fakt já jsem se změnil,fákt nekecám........................ rek jsem to jednou a rikam to i podruhe lhat se nema!!!! dimi jde i slecna M?? no fákt nekecám,pojištovna mi to zaplatila do 5 dnů boze muj to je vul... misto cumeni ne bednu by jsi radsi mel cist Mateřídoušku to by jsi udelal urcite lip mateří do čeho do ouška to neznám já čtu jenom pifíka a čtyřlístek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 styď se ale v sobtu sem aspon videla bauiho to ze uz sem nedojela - no hold okolni vlivy zapusobily a tak se Káťa uráčila o5 nedorazit no a já myslím, že Káťa udělala velkou chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 ty voe v patek budu svihak lazensky japato? no jdu na ples voe nandam boty bo Vlastikovi Harapesovi a jdu na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 no a já myslím, že Káťa udělala velkou chybu Káťa třeba udělala chybu s Vámi že nepřijela, nicméně sobotu si užila maximálně poznala sem vyhazovače z nějakýho roudnickýho klubu - hehe... vše špatné je k něčemu dobré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 mateří do čeho do ouška to neznám já čtu jenom pifíka a čtyřlístek kecas koukas jenom na obrazky...si kup aspon trnky brnky nebo jak se tomu nadava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 ty voe v patek budu svihak lazensky japato? neratovice budou lázenské město spolana udělá vřídla a prameny po městě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 styď se ale v sobtu sem aspon videla bauiho to ze uz sem nedojela - no hold okolni vlivy zapusobily a tak se Káťa uráčila o5 nedorazit no a já myslím, že Káťa udělala velkou chybu myslet znamena hovno vedet.... chybu udelala to je jasny!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 myslet znamena hovno vedet....chybu udelala to je jasny!!!!!!!!!! chybama se clovek uci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 ty voe v patek budu svihak lazensky japato? no jdu na ples voe nandam boty bo Vlastikovi Harapesovi a jdu na to Cosby ti pujčí boty? Kam jdeš na ples? Na stejný jako M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 (editace) no a já myslím, že Káťa udělala velkou chybu Káťa třeba udělala chybu s Vámi že nepřijela, nicméně sobotu si užila maximálně poznala sem vyhazovače z nějakýho roudnickýho klubu - hehe... vše špatné je k něčemu dobré ja teda vyhazovace moc rad nepotkavam... nic mene se da zvladnout vse...ja treba toho za sobotni nic stihnul mega moc...a to jsem prisel uz v 9 rano domu Editováno: 23. leden 2007, autor: baurak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 ty voe v patek budu svihak lazensky japato? neratovice budou lázenské město spolana udělá vřídla a prameny po městě myslíš chlór a další svinstva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 myslet znamena hovno vedet....chybu udelala to je jasny!!!!!!!!!! chybama se clovek uci no to by jsi už musela mít z chyb doktorát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 myslet znamena hovno vedet....chybu udelala to je jasny!!!!!!!!!! chybama se clovek uci no to by jsi už musela mít z chyb doktorát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 ja teda vyhazovace moc rad nepotkavam... to jsem tam neresila - byli to znami od Jirika, takze naprosta pohoda jen když sme se valeli po kulecnikovém stole tak nam taktne naznacili, ze by bylo dobré z toho plátna se presunout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 ty voe v patek budu svihak lazensky japato? neratovice budou lázenské město spolana udělá vřídla a prameny po městě to uz tam mame pane...si tam asi dlouho nebyö Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 ty voe v patek budu svihak lazensky japato? no jdu na ples voe nandam boty bo Vlastikovi Harapesovi a jdu na to Cosby ti pujčí boty? Kam jdeš na ples? Na stejný jako M. nene jdu u nas v nera...a pak na jednou extra mega vypecenou party to zas bude vecer kua a pak hned s vama v sobotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 no to by jsi už musela mít z chyb doktorát vážně?? mám pocit že zase tolik chyb sem neudelala jen posloucham hlas srdce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 myslet znamena hovno vedet....chybu udelala to je jasny!!!!!!!!!! chybama se clovek uci no to by jsi už musela mít z chyb doktorát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 no to by jsi už musela mít z chyb doktorát vážně?? mám pocit že zase tolik chyb sem neudelala jen posloucham hlas srdce to nedelas dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 no to by jsi už musela mít z chyb doktorát vážně?? mám pocit že zase tolik chyb sem neudelala jen posloucham hlas srdce to nedelas dobre hlas srdce? jejda píšeš telenovelu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky