Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Woe Prave, ze vsude, u topeni, an slunci i ve stinu, takze zadna pldel že jsi mi nazavolal o víkendu já kupoval radiátora ty má š chodící kamínka ted vážně,zápal plic není prdel ,nalož jí a at je stále v teple !! a marš za ranhojičem Jj, prave vyrazime, chrchla ted ve vane jak silena, to se mi nelibi Tak zatim držím končetiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 už jsem psal jednou,že si tě vezmu pod patronát,holt to bude fuška,ted když to bude ještě s tvým postižením ........už mě sere hypokrat Děkuju, asi to bude opravdu potřeba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 jak vytopená ? nerozumímmám typ black razr v3 tak kolik cca no v bazarech se takový dost často objevují, buď čórky a nebo lehce vytopený v umyvadle apod. Prostě přes bazar se dost často zbavují lidi načnutejch mobilů za v3 bych víc jak 2800 nedal tahle je stará 4 měsíce s doklady otázkou je proč se jí původní majitel zbavuje - mě nijak moc motoroly neoslnily, ikdyž razr nevypadá špatně dárek asi do něj koupím vodafon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Vážně??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Vážně??? nevážně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Dobrý maily, Marťas, posílej dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Vážně??? nevážně slibotechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 ten culda je taky pripad ty voe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 dárek asi do něj koupím vodafon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 slibotechno no táááák já většinou co slíbím tak splním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 už jsem psal jednou,že si tě vezmu pod patronát,holt to bude fuška,ted když to bude ještě s tvým postižením ........už mě sere hypokrat Děkuju, asi to bude opravdu potřeba máš hezkej podpis co bych pro tebe neudělal,pamatuj si ..kam nechodí slunce které dává,chodí lékař,který bere .........jo a abych neopomenul......nezaplacená nemoc se ráda vrací.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 koukám, že martinoslav je nekončící téma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 ten culda je taky pripad ty voe no rozhodně to co psal bylo konstruktivnější než od někoho nejmenovaného. Je fakt, že pro někoho kdo sem příjde malokdy nebo poprvé to úplně přehledný nebude, ale s tím se nedá nic dělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 máš hezkej podpis co bych pro tebe neudělal,pamatuj si ..kam nechodí slunce které dává,chodí lékař,který bere .........jo a abych neopomenul......nezaplacená nemoc se ráda vrací.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 co bych pro tebe neudělal,pamatuj si ..kam nechodí slunce které dává,chodí lékař,který bere .........jo a abych neopomenul......nezaplacená nemoc se ráda vrací.... Ano a proto si platím zdravotní pojištění aby jsi se o mě staral zadarmo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 koukám, že martinoslav je nekončící téma To víš, máme ho rádi a nechcem aby byl zapomenut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 co bych pro tebe neudělal,pamatuj si ..kam nechodí slunce které dává,chodí lékař,který bere .........jo a abych neopomenul......nezaplacená nemoc se ráda vrací.... Ano a proto si platím zdravotní pojištění aby jsi se o mě staral zadarmo ty ale žádáš nadstandart a na to ti sere polární punta to si strč průkaz pojištěnce do ..... tím tenkým napřed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 koukám, že martinoslav je nekončící téma To víš, máme ho rádi a nechcem aby byl zapomenut koukám,že mi něco uniklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 ty ale žádáš nadstandart a na to ti sere polární punta to si strč průkaz pojištěnce do ..... tím tenkým napřed no punta ať si sere kam chce hlavně když ty se postaráš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 koukám, že martinoslav je nekončící téma To víš, máme ho rádi a nechcem aby byl zapomenut koukám,že mi něco uniklo Admin sekce - varování, ale včera bylo hutnější téma, které je bohužel promazáno. Jinak zdravím, už je líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 koukám,že mi něco uniklo to neres Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky