Andílek Vloženo 5. leden 2007 Vloženo 5. leden 2007 to ja tu lezim v papirech, ale system nekomunikuje to se pak tezko pracuje
baurak Vloženo 5. leden 2007 Vloženo 5. leden 2007 nejradsi bych pane No zajisté, v pátek odpoledne... jj dodelam a jebu na to
Spidi Vloženo 5. leden 2007 Vloženo 5. leden 2007 to ja tu lezim v papirech, ale system nekomunikuje to se pak tezko pracuje Čao Kačko, tak s ním taky nekomunikuj a je to...
Spidi Vloženo 5. leden 2007 Vloženo 5. leden 2007 jj dodelam a jebu na to Moje řééééč... No a pak bych dal nějaký to pivko...
Andílek Vloženo 5. leden 2007 Vloženo 5. leden 2007 Čao Kačko, tak s ním taky nekomunikuj a je to... jenze kdyz potrebujes vytvorit nabidky tak to jinak nezli komunikovat s nim nejde a kdyz nefunguje tak to je very spatne njn, system ma uz asi vikend Ahoj spidi
baurak Vloženo 5. leden 2007 Vloženo 5. leden 2007 jj dodelam a jebu na to Moje řééééč... No a pak bych dal nějaký to pivko... jj tak nejak pane...pujdu dat nejakej sport a pak pujdu neco pozit
Spidi Vloženo 5. leden 2007 Vloženo 5. leden 2007 jenze kdyz potrebujes vytvorit nabidky tak to jinak nezli komunikovat s nim nejde a kdyz nefunguje tak to je very spatne njn, system ma uz asi vikend Ahoj spidi Njn... Pokračování v pondělí...
baurak Vloženo 5. leden 2007 Vloženo 5. leden 2007 jenze kdyz potrebujes vytvorit nabidky tak to jinak nezli komunikovat s nim nejde a kdyz nefunguje tak to je very spatne njn, system ma uz asi vikend Ahoj spidi tak muzes treba tvorit nabidky kolegovi v praci
Spidi Vloženo 5. leden 2007 Vloženo 5. leden 2007 jj tak nejak pane...pujdu dat nejakej sport a pak pujdu neco pozit Kua už abych byl doma, u nás v knajpě pobíhá motání škopků ve spodním prádle...
baurak Vloženo 5. leden 2007 Vloženo 5. leden 2007 jj tak nejak pane...pujdu dat nejakej sport a pak pujdu neco pozit Kua už abych byl doma, u nás v knajpě pobíhá motání škopků ve spodním prádle... no safra porte...to muze byt tuze zajimaci
Andílek Vloženo 5. leden 2007 Vloženo 5. leden 2007 tak muzes treba tvorit nabidky kolegovi v praci z tvoření nabídek kolegům z práce jsem už dosmrti poučena
Spidi Vloženo 5. leden 2007 Vloženo 5. leden 2007 no safra porte...to muze byt tuze zajimaci No to zajisté pane...
baurak Vloženo 5. leden 2007 Vloženo 5. leden 2007 tak muzes treba tvorit nabidky kolegovi v praci z tvoření nabídek kolegům z práce jsem už dosmrti poučena jen se nedelej
Spidi Vloženo 5. leden 2007 Vloženo 5. leden 2007 z tvoření nabídek kolegům z práce jsem už dosmrti poučena To mě se nemůže stát...
Andílek Vloženo 5. leden 2007 Vloženo 5. leden 2007 jen se nedelej jo kdyby tu byl kolega co by stal za to, tak jo, ale tohle co tu je - to fakt ne
Spidi Vloženo 5. leden 2007 Vloženo 5. leden 2007 jo kdyby tu byl kolega co by stal za to, tak jo, ale tohle co tu je - to fakt ne No kdyby pan Klokočka pěkně platit, tak by se o tom dalo uvažovat...
Andílek Vloženo 5. leden 2007 Vloženo 5. leden 2007 No kdyby pan Klokočka pěkně platit, tak by se o tom dalo uvažovat... tady se tvoří jen komplexní nabídky pro zákazníky, personál je mým nabídkám ušetřen
Spidi Vloženo 5. leden 2007 Vloženo 5. leden 2007 tady se tvoří jen komplexní nabídky pro zákazníky, personál je mým nabídkám ušetřen Dobrá, tak já se vetřu do davu jako zákazník...
Andílek Vloženo 5. leden 2007 Vloženo 5. leden 2007 Dobrá, tak já se vetřu do davu jako zákazník... do klubu já taky nedělám
Andílek Vloženo 5. leden 2007 Vloženo 5. leden 2007 se nesměj - jeden klubackej mi stacil až až, ale že byl šikovnej berte to trochu s humorem ale to nešlo si nerypnout
Doporučené příspěvky