Andílek Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 to ja tu lezim v papirech, ale system nekomunikuje to se pak tezko pracuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 nejradsi bych pane No zajisté, v pátek odpoledne... jj dodelam a jebu na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 to ja tu lezim v papirech, ale system nekomunikuje to se pak tezko pracuje Čao Kačko, tak s ním taky nekomunikuj a je to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 jj dodelam a jebu na to Moje řééééč... No a pak bych dal nějaký to pivko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Čao Kačko, tak s ním taky nekomunikuj a je to... jenze kdyz potrebujes vytvorit nabidky tak to jinak nezli komunikovat s nim nejde a kdyz nefunguje tak to je very spatne njn, system ma uz asi vikend Ahoj spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 jj dodelam a jebu na to Moje řééééč... No a pak bych dal nějaký to pivko... jj tak nejak pane...pujdu dat nejakej sport a pak pujdu neco pozit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 jenze kdyz potrebujes vytvorit nabidky tak to jinak nezli komunikovat s nim nejde a kdyz nefunguje tak to je very spatne njn, system ma uz asi vikend Ahoj spidi Njn... Pokračování v pondělí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 jenze kdyz potrebujes vytvorit nabidky tak to jinak nezli komunikovat s nim nejde a kdyz nefunguje tak to je very spatne njn, system ma uz asi vikend Ahoj spidi tak muzes treba tvorit nabidky kolegovi v praci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 jj tak nejak pane...pujdu dat nejakej sport a pak pujdu neco pozit Kua už abych byl doma, u nás v knajpě pobíhá motání škopků ve spodním prádle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 jj tak nejak pane...pujdu dat nejakej sport a pak pujdu neco pozit Kua už abych byl doma, u nás v knajpě pobíhá motání škopků ve spodním prádle... no safra porte...to muze byt tuze zajimaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 tak muzes treba tvorit nabidky kolegovi v praci z tvoření nabídek kolegům z práce jsem už dosmrti poučena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 no safra porte...to muze byt tuze zajimaci No to zajisté pane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 tak muzes treba tvorit nabidky kolegovi v praci z tvoření nabídek kolegům z práce jsem už dosmrti poučena jen se nedelej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 tak uz asi vim kam dnes pojedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 z tvoření nabídek kolegům z práce jsem už dosmrti poučena To mě se nemůže stát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 jen se nedelej jo kdyby tu byl kolega co by stal za to, tak jo, ale tohle co tu je - to fakt ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 jo kdyby tu byl kolega co by stal za to, tak jo, ale tohle co tu je - to fakt ne No kdyby pan Klokočka pěkně platit, tak by se o tom dalo uvažovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 No kdyby pan Klokočka pěkně platit, tak by se o tom dalo uvažovat... tady se tvoří jen komplexní nabídky pro zákazníky, personál je mým nabídkám ušetřen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 tady se tvoří jen komplexní nabídky pro zákazníky, personál je mým nabídkám ušetřen Dobrá, tak já se vetřu do davu jako zákazník... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Dobrá, tak já se vetřu do davu jako zákazník... do klubu já taky nedělám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 do klubu já taky nedělám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 A to je prave skoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 se nesměj - jeden klubackej mi stacil až až, ale že byl šikovnej berte to trochu s humorem ale to nešlo si nerypnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 A to je prave skoda Ja to tak nevidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 A to je prave skoda S.O.M.R.Á.K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky