Vaša Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 u NJ škaredá bouřka 2x TIR s autama vs, asi IVECO Iveco nemělo kabinu a skřín ležela spolu s balíky všude okolo a pak ještě asi 5 drobnějších Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 hale Krysomete,co je novyho? Covece, nic, akorat mam teplotu a vypada to na par dni v posteli, kuadrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Zdar draci - mame ale pekne co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Zdar draci - mame ale pekne co? kde ses v sobotu flakal?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 kua Vaši ty si to zas hnal co dalo čerpadlo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Zdar draci - mame ale pekne co? kde ses v sobotu flakal?? Jo v sobotu sem byl rad ze ziju - byl jsem nejdriv v praci a potom na zapase v Cesky Lipe a jak sem dojel dom tak sem byl rad ze ziju ale myslel jsem si ze to bude lepsi a ze dorazim..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 kua Vaši ty si to zas hnal co dalo čerpadlo co? když dává tak proč nebrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 cesty udržované 1A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Zdar draci - mame ale pekne co? kde ses v sobotu flakal?? Jo v sobotu sem byl rad ze ziju - byl jsem nejdriv v praci a potom na zapase v Cesky Lipe a jak sem dojel dom tak sem byl rad ze ziju ale myslel jsem si ze to bude lepsi a ze dorazim..... No kazdopadne mas "A"cko ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 ASR célou cestu buchalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 ASR célou cestu buchalo Odkud to je ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 cosby uklizene,pry ted bude dělat sněhulaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 cosby uklizene,pry ted bude dělat sněhulaka tak tancmajstr uz ma nove priblizovadlo jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Zdar draci - mame ale pekne co? kde ses v sobotu flakal?? Jo v sobotu sem byl rad ze ziju - byl jsem nejdriv v praci a potom na zapase v Cesky Lipe a jak sem dojel dom tak sem byl rad ze ziju ale myslel jsem si ze to bude lepsi a ze dorazim..... No kazdopadne mas "A"cko ;-) neboj jen co se najde termin dalsiho spichu v hospode a bude pro me volnej i na druhej den tak Acko smazu nekolikrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 cesty udržované 1A Mas posoleno, neremcej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 (editace) ASR célou cestu buchalo však máš na palubce vypínač předek mám souvislou vrstvu ledu jen světla si udělali cestu Editováno: 24. leden 2007, autor: Vaša Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 cosby uklizene,pry ted bude dělat sněhulaka aspon ty poklice by to chtelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 však máš na palubce vypínač předek mám souvislou vrstvu ledu jen světla si udělali cestu já tak samo kua ale kopřivnice a okolí lépe sjízdné než OV,tady je to pořád sklenka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Doufam ze vecer dojedu z MB za hodku do Libce a k ranu zase z5 nejezdej po Libci jenom skutry a troktory? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Ted sem cet, ze v Krkonosich a Orlickejch horach je jen mezi 1-3cm novyho snehu, tomu se snad ani nedat verit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Ted sem cet, ze v Krkonosich a Orlickejch horach je jen mezi 1-3cm novyho snehu, tomu se snad ani nedat verit Dyt Vam to rikam ze tu zadnej snih neni ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 (editace) To je paráda tady v praze asi 20cm sněhu a furt chumelí a už jsem viděl 2 autobusy co nevyjely kopec. Je to bomba krosit ve sněhu nejlepší je projíždět hromady sněhu jak lidi schrnujou chodníky to je libovka Akorád cesta na chalupu bude voser Tahle fotka je z rána asi 10hod teď je sněhu mnohem více Editováno: 24. leden 2007, autor: zabiak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 U nas :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 U nas :-) no tak to je husty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 U nas :-) no tak to je husty Jojo ... aktualni fotecka ... jak sem rikal 1-2cm snehu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky