FRANK Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Nazdárek uličníci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Dobrý den pánové, tak co sníh...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 snih je supr,dneska už to ale maj moc posolene,žadna sranda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 snih je supr,dneska už to ale maj moc posolene,žadna sranda Woe u nás napadly přes noc asi dva milimetry, no hrůůůza a děs... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 jj u nas uz to taky tece Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 jj u nas uz to taky tece U nás nemá co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 jj u nas uz to taky tece U nás nemá co... to se mate... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 to se mate... Njn, se tady ale nějako honí mraky, takže sluníčko asi dneska nebude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Woe u nás napadly přes noc asi dva milimetry, no hrůůůza a děs... šmarja das kalamite situacióne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 ja jsem dneska jel pres cely Kladno a predemnou jeli v tom megasnehu poldove ,ja jel asi 60,vyvyleny oci a oni mi jeste ujizdeli v OII a to jako ze dost,jeli tak 80 a to jsem jako nechapal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 šmarja das kalamite situacióne No ty woe, ani nemluv, celý dny je tady palermíno a teď tohle... Jsem v té linii Magdeburg - Hannover - Brémy, tam je furt pěkně. Ale v Erfurtu prý sněží a to od nás není tak daleko, jinak sever a jih Německa leží pod sněhem.. Jinak asi před dvěna hodinama přišel mail od kolegy, kterej sedí v odbavovačce letiště Ndjamena a hlásí 27°C a už neví, co by si sundal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 jj u nas uz to taky tece U nás zatím akorát voda z kohoutku, po včerejšku cca 10cm sněhu, silnice vlhké, boční uličky ve městě s vrstvou uježděného zledovatělého sněhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 tak tady sviti nadherne slunicko Ahoj spidi a bady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 kua doufam ze neco vydrzi do soboty do mimone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 kua doufam ze neco vydrzi do soboty do mimone a je v momoni? války na sněhu? kua ale dobré místo na blbnutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Ahoj spidi a bady Ahoj Katy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 kua doufam ze neco vydrzi do soboty do mimone a je v momoni? války na sněhu? kua ale dobré místo na blbnutí naprosto libove misto na blbnuti...teprve kdyz tam jedes kdyz je to letiste prazdny tak vidis jak je obrovsky ted tam snih je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Akorat jsem zvedavej,jak tam na to letiste zajedete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 a je v momoni? V momoni sou nomoni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Akorat jsem zvedavej,jak tam na to letiste zajedete ja myslim ze naprosto v pohode...hlavne tam ted musi bejt narvano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Akorat jsem zvedavej,jak tam na to letiste zajedete za sedmero horama sedmero řekama vede cesta až tam kochtíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Akorat jsem zvedavej,jak tam na to letiste zajedete za sedmero horama sedmero řekama vede cesta až tam kochtíku Kochtičenko asi nema buzolu bo co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Kochtičenko asi nema buzolu bo co Was ist das "buznu"...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Kochtičenko asi nema buzolu bo co Was ist das "buznu"...? Spidi mate jeste zalepe oci jdete radsi spat...ctete misto buzola buzna a to by se vam jednou mohlo skarede vymstit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 No cesta tam sice je,zejo,ale na ty ceste je vsude 30cm neujezdenyho snehu,takze pane Baurak,nezapomente si s sebou pribalit nejaky hrablo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky