baurak Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 No cesta tam sice je,zejo,ale na ty ceste je vsude 30cm neujezdenyho snehu,takze pane Baurak,nezapomente si s sebou pribalit nejaky hrablo a myslis ze tam jako pojedem prvni...a ze do tech handaru nikdo nejezdi ja jsem klidnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Spidi mate jeste zalepe oci jdete radsi spat...ctete misto buzola buzna a to by se vam jednou mohlo skarede vymstit Joke zůstal nepochopen, ale už jsme zvyklí... Nečteš místo bum rum a místo slepice slivovice...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Joke zůstal nepochopen, ale už jsme zvyklí... Nečteš místo bum rum a místo slepice slivovice...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Spidi mate jeste zalepe oci jdete radsi spat...ctete misto buzola buzna a to by se vam jednou mohlo skarede vymstit Joke zůstal nepochopen, ale už jsme zvyklí... Nečteš místo bum rum a místo slepice slivovice...??? tak jsem brzda ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 tak jsem brzda ja Přesně tak pane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 tak jsem brzda ja Přesně tak pane... jj nekdo musi byt za hnupa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 jj nekdo musi byt za hnupa No tak samozřejmě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 jj nekdo musi byt za hnupa No tak samozřejmě... jen musim poladit abych to nebyl porad ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 jen musim poladit abych to nebyl porad ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 jen musim poladit abych to nebyl porad ja se netlem aspon ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 se netlem aspon ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 se netlem aspon ne ty jsi kůň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 se netlem aspon ne ty jsi kůň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 se netlem aspon ne ty jsi kůň mam takove neblahe tuseni ze o tobe nebyla rec ty ses jiny zvire Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 mam takove neblahe tuseni ze o tobe nebyla rec ty ses jiny zvire sak ja nic nerikam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 a stím jiným zvířátkem - co tedy jsem?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 mam takove neblahe tuseni ze o tobe nebyla rec ty ses jiny zvire sak ja nic nerikam tak s tebou je to taky tezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 tak s tebou je to taky tezky to zas né Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 A to zas jóóóó... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Asi kocicka neee? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Asi kocicka neee? ses si jisty?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Nevim no,ale vypada to tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Asi kocicka neee? jestli to bylo na mě, tak si prosimte kup brýle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 ty jsi zla,ja ti tady pochlebuju a ty mi jeste vynadas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 ty jsi zla,ja ti tady pochlebuju a ty mi jeste vynadas nejsem zla, jn to vidim jinak nez ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky