Andílek Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 no protože mě to překvapilo to je to se mnou tak zlé?? ale jsem ráda, že i překvapit umím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 no protože mě to překvapilo to je to se mnou tak zlé?? ale jsem ráda, že i překvapit umím ne, ale jen, že je to lidský, hezký ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 ne, ale jen, že je to lidský, hezký ...... to pexeso?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Co pexeso Pítre? Dobry ne? Takovy Sejdovsky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 ne, ale jen, že je to lidský, hezký ...... to pexeso?? neee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 já doufám, že to výjde odpolco nebo dopolco? odpolco, dopolco spinkám abych byl fit na večero ty fole me zase ceka mega mazec vikend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 neee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 jako kazdej weekend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 já doufám, že to výjde odpolco nebo dopolco? odpolco, dopolco spinkám abych byl fit na večero ty fole me zase ceka mega mazec vikend to zas bude v alejích nablito Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 ty fole me zase ceka mega mazec vikend takovych nas bude vícero zijeme jen jednou tak proc si to neuzit, ze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 já doufám, že to výjde odpolco nebo dopolco? odpolco, dopolco spinkám abych byl fit na večero ty fole me zase ceka mega mazec vikend to zas bude v alejích nablito ale jako takhle casove narocny jsem to jeste dlouho nemel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 jako kazdej weekend bohuzel to zacina byt pravidlem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 jako kazdej weekend bohuzel to zacina byt pravidlem TO neděláš dobře Jaromíre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 jako kazdej weekend bohuzel to zacina byt pravidlem TO neděláš dobře Jaromíre to ja vim Petre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 jako kazdej weekend bohuzel to zacina byt pravidlem TO neděláš dobře Jaromíre to ja vim Petre Ale jak již bylo řečeno jsme mladý a musímemít ve stáří na co vzpomínat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Ale jak již bylo řečeno jsme mladý a musímemít ve stáří na co vzpomínat jen aby toho vzpominani nebylo moooc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Ale jak již bylo řečeno jsme mladý a musímemít ve stáří na co vzpomínat jen aby toho vzpominani nebylo moooc čím víc tím líp, hele kolega říkal, že je lepší v domově důchodců vzpomínat na milostné neúspěchy než pracovní úspěchy takže asi tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 já doufám, že to výjde odpolco nebo dopolco? odpolco, dopolco spinkám abych byl fit na večero ty fole me zase ceka mega mazec vikend you are not alone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Ale jak již bylo řečeno jsme mladý a musímemít ve stáří na co vzpomínat jen aby toho vzpominani nebylo moooc čím víc tím líp, hele kolega říkal, že je lepší v domově důchodců vzpomínat na milostné neúspěchy než pracovní úspěchy takže asi tak jo a taky lepsi umrit na chlast nez na infart z blbyho sefa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 jo a taky lepsi umrit na chlast nez na infart z blbyho sefa nebo na infarkt po sexu s hezkou holkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Ale jak již bylo řečeno jsme mladý a musímemít ve stáří na co vzpomínat jen aby toho vzpominani nebylo moooc čím víc tím líp, hele kolega říkal, že je lepší v domově důchodců vzpomínat na milostné neúspěchy než pracovní úspěchy takže asi tak to si budu pamatovat!!!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 to si budu pamatovat!!!!!!!!!!!! neeeeee pamatovat řídit se tím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 to si budu pamatovat!!!!!!!!!!!! neeeeee pamatovat řídit se tím mysleno ze se tim budu ridit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 to si budu pamatovat!!!!!!!!!!!! neeeeee pamatovat řídit se tím mysleno ze se tim budu ridit no konečně pořádný slovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 kua Moravaci nemate někdo volnej platák na přiští týden? :o Bady, napiš kdy a na jak dlouho, kdyžtak SZ nebo ještě líp ikjů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky