Andílek Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 No tak se podívej... do té zimy nejdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 (editace) do té zimy nejdu Tak to zkus diagnostikovat po hmatu... Editováno: 5. leden 2007, autor: Spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Tak to zkus diagnostikovat po hmatu... nemám ruku jak saxana, aby jsem presla pul sidliste a pak to v tech papirech na poste nasla - ruka nema oci a nasledne diagnostikovala, zdali je to vazne ten vak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 nemám ruku jak saxana, aby jsem presla pul sidliste a pak to v tech papirech na poste nasla - ruka nema oci a nasledne diagnostikovala, zdali je to vazne ten vak Tak to začni trénovat, má to svý výhody... Kua na danceradiu samá péééca dneska... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Tak to začni trénovat, má to svý výhody... Kua na danceradiu samá péééca dneska... to ja tady asik nechytam, že Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 to ja tady asik nechytam, že No šak právě že německý rádia jsou fuj, snad pouze N-Joy Radio, proto poslouchám danceradio po netu... http://www.play.cz/listen/listen.php?sh=da...dio&bitrate=128 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 No šak právě že německý rádia jsou fuj, snad pouze N-Joy Radio, proto poslouchám danceradio po netu... http://www.play.cz/listen/listen.php?sh=da...dio&bitrate=128 at zije mitch bjůkenen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 at zije mitch bjůkenen Správně brouku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 a ted tam mame klasiku z vanila sky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Vouge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Šak říkám, dneska samý lepčí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 a teď pecka mých dětských let - Erasure asi to brzo vypnu bo sousedi sem asi vyleti na mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 a teď pecka mých dětských let - Erasure asi to brzo vypnu bo sousedi sem asi vyleti na mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Bry odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Bry odpoledne Bry večer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Pravda, uz vecer, nejak ten cas leti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Hoj lidi Spidi, zkus myho favorita, http://stream4.pulsradio.com:5000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Muj favorit je www.radiobeat.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Hoj lidi Spidi, zkus myho favorita Zdar prde, Favority jsem měl dva, bílej byl dovoz z Belgie a měl einspritzgerät a druhej byl Sport line z roku 94... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Jo favorit byl favorit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Jo favorit byl favorit A ještě jsem měl devětčtyřku Formana ve verzi CCF a ten měl v sérii přední okna v elektrice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Luxus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Luxus Bejvávalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Luxus Bejvávalo Copak, uz neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Copak, uz neni Teď je pro mě luxusu VW Eos nebo Audi Q7.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky