baurak Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 protoze je to sileny vcera jsem privezl 5 ks dnes uz mam jen 2 a abych zase shanel btw pěkně si to zasral v te mimoni lol jj trosicku...hlavne kdyz jsem se vracel tak neslo jet vic jak 130 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 jj trosicku...hlavne kdyz jsem se vracel tak neslo jet vic jak 130 jakto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 jj trosicku...hlavne kdyz jsem se vracel tak neslo jet vic jak 130 jakto? jak byl vsude snih tak se to auto neskutecne rozklepalo a pak uz by se to snad ani nedalo udrzet na dalnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 jak byl vsude snih tak se to auto neskutecne rozklepalo a pak uz by se to snad ani nedalo udrzet na dalnici nj měl jsi to pěkně plné ty disky ale super misto na takové blbnutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 jak byl vsude snih tak se to auto neskutecne rozklepalo a pak uz by se to snad ani nedalo udrzet na dalnici nj měl jsi to pěkně plné ty disky ale super misto na takové blbnutí jj super misto a strasne mooooc mista...ale co tam delali treba s Imprezou nebo X5 byla nadhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 :( http://www.novinky.cz/kultura/skladatel-ka...7880_lgl6e.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 :( http://www.novinky.cz/kultura/skladatel-ka...7880_lgl6e.html chjo ted na to s kamaradem koukame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 protoze je to sileny vcera jsem privezl 5 ks dnes uz mam jen 2 a abych zase shanel btw pěkně si to zasral v te mimoni lol jj trosicku...hlavne kdyz jsem se vracel tak neslo jet vic jak 130 To mi povídej,jakmile jsem překročil 80,rozvibroval se mi volant,jsem měl v kalhotech,že jsem s autem něco udělal.Na dálnici jsem jsem ve 150 myslel,že to neudržím,tak jsem na benzince zastavil a kola vyčistil a bylo to v poho.Jo a toho sněhuláka na tažným jsem dovezl až do prahy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 jak byl vsude snih tak se to auto neskutecne rozklepalo a pak uz by se to snad ani nedalo udrzet na dalnici nj měl jsi to pěkně plné ty disky ale super misto na takové blbnutí jj super misto a strasne mooooc mista...ale co tam delali treba s Imprezou nebo X5 byla nadhera Na tu Imprezu STi jsem jenom slintal,byla to nádhera,a ten zvuk.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2007 dobré ráno všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Ahoj Sejdo Jinak , dobré ránko přeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Dobré ránko a kafíčko i Vám. Ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Ahoj Sejdo Jinak , dobré ránko přeji hojky ivuš tebe jsem už dlouho nečetl co njů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Dobré ránko a kafíčko i Vám. Ahoj i tobě a kafíčko je už na stole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Dobre rano čágo ty mě zásobuješ mejlíkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Ahoj Sejdo Jinak , dobré ránko přeji hojky ivuš tebe jsem už dlouho nečetl co njů Moc tu už nechodím...není čas Jak se máš?? asi hodně práce,že? Ahoj kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Ahoj Ivus Sejisku,jestli nelibi,tak prestanu posilat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Vcera jsem zase uzavrel dohodu s dablem (Cosbym) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Ahoj Sejdo Jinak , dobré ránko přeji hojky ivuš tebe jsem už dlouho nečetl co njů Moc tu už nechodím...není čas Jak se máš?? asi hodně práce,že? Ahoj kluci to víš tohle období mi nesedí a nesedělo nikdy léto je o něčem jiném ty a nemáš čas to se divím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Ahoj Ivus Sejisku,jestli nelibi,tak prestanu posilat dobrý posílej,posílej toho cyklistu hraje celá firma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Ahoj kluci to víš tohle období mi nesedí a nesedělo nikdy léto je o něčem jiném ty a nemáš čas to se divím už at je aspon rano... nj...vpráci moc práce ,pak vánoce atd. ,ale ted mám čas,jsem totiž nemocná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Ahoj Bauí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Ahoj Bauí ahojky Ivanko tebe uz jsem tady hooodne dlouho nevidel...jak se mas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky