FRANK Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Moc tu už nechodím...není čas Jak se máš?? asi hodně práce,že? Ahoj kluci Ahojky a dobré ráno fšem Ivčo, jak to, že nemáš čas, vždyť Cosby doma všecko udělá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Ahoj Bauí ahojky Ivanko tebe uz jsem tady hooodne dlouho nevidel...jak se mas nemocně ale jde to A jak se máš ty?? Jsem videla autko,si musel dobře řádit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Ahoj Bauí ahojky Ivanko tebe uz jsem tady hooodne dlouho nevidel...jak se mas nemocně ale jde to A jak se máš ty?? Jsem videla autko,si musel dobře řádit... tak se koukej brzo uzdravit jj bylo to pekny a radilo nas tam mnohem vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 cau lidi, jakpak se mate ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Moc tu už nechodím...není čas Jak se máš?? asi hodně práce,že? Ahoj kluci Ahojky a dobré ráno fšem Ivčo, jak to, že nemáš čas, vždyť Cosby doma všecko udělá Ahoj FRANKU tak to si mě opravdu pobavil ještě,že mám toho Kubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Ahoj kluci to víš tohle období mi nesedí a nesedělo nikdy léto je o něčem jiném ty a nemáš čas to se divím už at je aspon rano... nj...vpráci moc práce ,pak vánoce atd. ,ale ted mám čas,jsem totiž nemocná nemocná ,tak to máš vagon času Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2007 zdár bauí,frank a jenehrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Ahoj kluci to víš tohle období mi nesedí a nesedělo nikdy léto je o něčem jiném ty a nemáš čas to se divím už at je aspon rano... nj...vpráci moc práce ,pak vánoce atd. ,ale ted mám čas,jsem totiž nemocná nemocná ,tak to máš vagon času jj mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 zdár bauí,frank a jenehrad ahoj Jirko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Tak tady behem vcerejska a noci roztal skoro vsechen snih Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Ahoj kluci to víš tohle období mi nesedí a nesedělo nikdy léto je o něčem jiném ty a nemáš čas to se divím už at je aspon rano... nj...vpráci moc práce ,pak vánoce atd. ,ale ted mám čas,jsem totiž nemocná nemocná ,tak to máš vagon času jj mám a co pa ti je ,rýmička chřipčička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Ahoj FRANKU tak to si mě opravdu pobavil ještě,že mám toho Kubu Přesně to jsem chtěl, když jseš ten marod Tak se koukej brzo uzdravit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 a co pa ti je ,rýmička chřipčička ee...angína Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Tak tady behem vcerejska a noci roztal skoro vsechen snih to je dobře ale hlavně aby z toho nebyla jedna velká ledová plocha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2007 a co pa ti je ,rýmička chřipčička ee...angína mám lék Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 (editace) Ahoj FRANKU tak to si mě opravdu pobavil ještě,že mám toho Kubu Přesně to jsem chtěl, když jseš ten marod Tak se koukej brzo uzdravit a podařilo se ti to pěkně děkuji...snažím se,jen mi chybí pomocník na pocení když cosby pořád sedí u NTB a spisuje Editováno: 29. leden 2007, autor: IvanaII Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 a co pa ti je ,rýmička chřipčička ee...angína mám lék sem sním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Ahoj FRANKU tak to si mě opravdu pobavil ještě,že mám toho Kubu Přesně to jsem chtěl, když jseš ten marod Tak se koukej brzo uzdravit a podařilo se ti to pěkně děkuji...snažím se,jen mi chybí pomocník na pocení když cosby pořád sedí u NTB a spisuje nj cosby to je spisovatel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2007 a co pa ti je ,rýmička chřipčička ee...angína mám lék sem sním ted jsi mě dostala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Ahoj FRANKU tak to si mě opravdu pobavil ještě,že mám toho Kubu Přesně to jsem chtěl, když jseš ten marod Tak se koukej brzo uzdravit a podařilo se ti to pěkně děkuji...snažím se,jen mi chybí pomocník na pocení když cosby pořád sedí u NTB a spisuje smutný příběh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 mám lék sem sním ted jsi mě dostala wow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2007 mám lék sem sním ted jsi mě dostala wow no jo no kde máš špiona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Ahoj FRANKU tak to si mě opravdu pobavil ještě,že mám toho Kubu Přesně to jsem chtěl, když jseš ten marod Tak se koukej brzo uzdravit a podařilo se ti to pěkně děkuji...snažím se,jen mi chybí pomocník na pocení když cosby pořád sedí u NTB a spisuje smutný příběh nj ,co nadělám zase si musím poradit sama ještě že mám to kotě,i když to je chabá náhraška. ale aspon něco než nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 no jo no kde máš špiona ted teprve vylezl z pelechu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Dobré ránko při pondělku -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky