baurak Vloženo 29. leden 2007 Vloženo 29. leden 2007 jojo taky si rád hraju ale o tomhle sem nevěděl škoda no tak to uz si asi patej co to rikas...to to musime extra davat vsechno sem...tohle se domlouvalo v sekci srazy skoda mohlo nas byt vic nečetl jsem škoda vzal bych 4x4 fronteru no jezdil tam treba s X5 nebo s Imprezama tam litali...krasny veci se tam daj delat a hlavne silene moc prostoru vsude
Semi 108 Vloženo 29. leden 2007 Vloženo 29. leden 2007 jojo taky si rád hraju ale o tomhle sem nevěděl škoda no tak to uz si asi patej co to rikas...to to musime extra davat vsechno sem...tohle se domlouvalo v sekci srazy skoda mohlo nas byt vic taky bych jel zdáj všem
Sejis Vloženo 29. leden 2007 Autor Vloženo 29. leden 2007 jojo taky si rád hraju ale o tomhle sem nevěděl škoda no tak to uz si asi patej co to rikas...to to musime extra davat vsechno sem...tohle se domlouvalo v sekci srazy skoda mohlo nas byt vic nečetl jsem škoda vzal bych 4x4 fronteru no jezdil tam treba s X5 nebo s Imprezama tam litali...krasny veci se tam daj delat a hlavne silene moc prostoru vsude hm příště
Andílek Vloženo 29. leden 2007 Vloženo 29. leden 2007 taky bych jel zdáj všem zdar, ty ještě žiješ? Semi aby nežil sem za ním ve čtvrtek jela a ani si me nevšiml
kocht Vloženo 29. leden 2007 Vloženo 29. leden 2007 A nic jo? ty jo proc to tady vzdycky tak jede a najednou se to utne a vsichni utecou?
kocht Vloženo 29. leden 2007 Vloženo 29. leden 2007 ja uz chci taky mit zenu a 2 zdravy deti a ne se porad pachtit za nejakejma zenskejma,kdyz pak vzdycky dostanu kosem,uz me to nebavi
Vaša Vloženo 29. leden 2007 Vloženo 29. leden 2007 sýrová polívka a rajská jelikož jsem si dal 3 plny talíře tak na rajskou nedšlo taky na tebe dojde a propó dáme KAFE ?
Georg Vloženo 29. leden 2007 Vloženo 29. leden 2007 Njn Spidi ,holt zivot umelce ani neni zadnej med Stare prislovi rika"Za vsim hledej zenu"...Ona pochazi z Cernosic...to by ji mohl znat Jirka-Sejis...Kouknete sem: http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/11860...va.html?from=20
Hensel Vloženo 29. leden 2007 Vloženo 29. leden 2007 ahojda jj taky jsem koukal včera v noci , když jsem to četl na netu....Kája byl dobrej
Doporučené příspěvky