Spidi Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 ahojda jj taky jsem koukal včera v noci , když jsem to četl na netu....Kája byl dobrej Ahoj Honzi, jj, všichni co odešli byli dobří... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 dobry vecer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Njn Spidi ,holt zivot umelce ani neni zadnej med Stare prislovi rika"Za vsim hledej zenu"...Ona pochazi z Cernosic...to by ji mohl znat Jirka-Sejis...Kouknete sem: http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/11860...va.html?from=20 ani jsem neměl tušení,že pochází z černošic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 ahojda jj taky jsem koukal včera v noci , když jsem to četl na netu....Kája byl dobrej Ahoj Honzi, jj, všichni co odešli byli dobří... no to je pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2007 je čas na kávičku,dá si někdo bré ránko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 (editace) Dobre rano,zatim jetse z domova Ja si dam.dekuju Editováno: 30. leden 2007, autor: kocht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Dobre rano,zatim jetse z domova Ja si dam.dekuju zdár máš jí na stole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 zdár octaviáni jednu rychlou kávištu a letím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Dobre rano,zatim jetse z domova Ja si dam.dekuju zdár máš jí na stole Dekuju . Uz jsem v Hokně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Cau Semi,ty vole ty jeste taky zijes jo? Co spunt ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 nazdar programatore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Dobre rano,zatim jetse z domova Ja si dam.dekuju zdár máš jí na stole Dekuju . Uz jsem v Hokně nz ,já taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 nazdar programatore to asi nebylo na me co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2007 dobre rano morgen herr kolegen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 dobre rano morgen herr kolegen zdary vary pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Cau Semi,ty vole ty jeste taky zijes jo? Co spunt ? čus márty špunt jsme v očekávání rizikové těhotenství,chvlku je ve špitále chvilku doma cca jak jsem dal hlasování v polovině března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Cau Semi,ty vole ty jeste taky zijes jo? Co spunt ? čus márty špunt jsme v očekávání rizikové těhotenství,chvlku je ve špitále chvilku doma cca jak jsem dal hlasování v polovině března jsou to nervy,to mi věřte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 To ti verime dedecku ,vid programatore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 To ti verime dedecku ,vid programatore ty si dneska spadnul nekde na hlavicku?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2007 To ti verime dedecku ,vid programatore no jo je to tak dědeček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Nazdarek prateleeee, je tu jeste nekdo kdo mi uvari kavuuu??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 To ti verime dedecku ,vid programatore no jo je to tak dědeček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Nazdarek prateleeee, je tu jeste nekdo kdo mi uvari kavuuu??? ráno jsem jí nabízel čágo lubane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2007 To ti verime dedecku ,vid programatore ty si dneska spadnul nekde na hlavicku?? už jako mimínko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky