Petr81 Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Dobré ráno, kávička už je na stole takže plynule začínáme pracovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 To ti verime dedecku ,vid programatore ty si dneska spadnul nekde na hlavicku?? už jako mimínko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Dobré ráno, kávička už je na stole takže plynule začínáme pracovat no ty specielně,víš ,že tě mám pod patronátem,stran mých daní čágo petas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 ráno jsem jí nabízel čágo lubane Cago blikacko, tak co noveho na zakladne, jak to jde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Dobré ráno, kávička už je na stole takže plynule začínáme pracovat no ty specielně,víš ,že tě mám pod patronátem,stran mých daní čágo petas a jako co??? zdar Jiříku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 dobré ránko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2007 ráno jsem jí nabízel čágo lubane Cago blikacko, tak co noveho na zakladne, jak to jde? žádnej tuzex pořád něco,už mi to jebe a zima k tomu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 no ja pujdu udelat kavicku a doresit nejake soukrome obchodni aktivity Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 žádnej tuzex pořád něco,už mi to jebe a zima k tomu No jo, to je pravda, porad neco. No ta zima sice letos je slabsi aaaale uz by to mohlo jit do pr.... teplicko je leeepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Dobré ráno, kávička už je na stole takže plynule začínáme pracovat no ty specielně,víš ,že tě mám pod patronátem,stran mých daní čágo petas a jako co??? zdar Jiříku no přeci vyšší pracovní nasazení,když už tě sponzoruji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 no přeci vyšší pracovní nasazení,když už tě sponzoruji ty si ale vtipnej po ránu. já tu naopak usuzuji, že se půjdu chvilkově natáhnout a dělat, že přemýšlím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2007 no přeci vyšší pracovní nasazení,když už tě sponzoruji ty si ale vtipnej po ránu. já tu naopak usuzuji, že se půjdu chvilkově natáhnout a dělat, že přemýšlím já ti dám natáhnout,já tě taky natáhnu oslavuj,ale prací.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2007 žádnej tuzex pořád něco,už mi to jebe a zima k tomu No jo, to je pravda, porad neco. No ta zima sice letos je slabsi aaaale uz by to mohlo jit do pr.... teplicko je leeepsi to mi povídej,nějak ty problémy zvládám v letě lépe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2007 dobré ránko zdár kachny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 tak já jdu pracovat aby mě někdo taky nenatáhl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 ahoj Jiříku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2007 tak já jdu pracovat aby mě někdo taky nenatáhl dobrý nápad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2007 ahoj Jiříku už zase nemáš nic na práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 já ti dám natáhnout,já tě taky natáhnu oslavuj,ale prací.. CO jsi říkal? Nějak nemůžu rozlepit oči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 už zase nemáš nic na práci ale mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Ahoj Kačí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Ahoj Kačí hojík Peťul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Ahoj Kačí hojík Peťul Tak tyhle kola na auto neee, moc velký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2007 já ti dám natáhnout,já tě taky natáhnu oslavuj,ale prací.. CO jsi říkal? Nějak nemůžu rozlepit oči mám zase psát velkým písmem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Tak tyhle kola na auto neee, moc velký to ja vím Peťul jen Jiřík si nedá říct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky