Spidi Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 jj akce v pohode No zjevně jste si kvalitně zařádili. Kua taky bych zařádil, ale nějak nemám sílu a náladu cokoliv dělat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 jj akce v pohode No zjevně jste si kvalitně zařádili. Kua taky bych zařádil, ale nějak nemám sílu a náladu cokoliv dělat... copak?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 copak?? Prostě všechno špatně... A pamatuj, nejhorší je srážka s blbcem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 jj akce v pohode No zjevně jste si kvalitně zařádili. Kua taky bych zařádil, ale nějak nemám sílu a náladu cokoliv dělat... japato pane... jinak radeni bylo tak akorat...jen skoda ze jsem byl po celem dni uplne vyrizenej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 No zjevně jste si kvalitně zařádili. Kua taky bych zařádil, ale nějak nemám sílu a náladu cokoliv dělat... ja sem se vyblbla maximalně Sílu najdeš v sýru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Prostě všechno špatně... A pamatuj, nejhorší je srážka s blbcem... bude líp pane Jj, narazit na blbce je děs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 jinak radeni bylo tak akorat...jen skoda ze jsem byl po celem dni uplne vyrizenej... Njn, tak příště pořádně odpočinout ať je to ještě lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Jdu se krmit, zatím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Taky jdu jeast. Kaco co to je za monumentalni VT. To si tam chces prisroubovat jo? to by jsi byla hooodne odvazna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Taky jdu jeast. Kaco co to je za monumentalni VT. To si tam chces prisroubovat jo? to by jsi byla hooodne odvazna to můj přítel vymejšlí kravinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 (editace) takhle to vypada v realu Editováno: 30. leden 2007, autor: Andílek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Zdarecek ve spolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Ale vypada to dost masersky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Kolik to je ? 20? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Ale vypada to dost masersky skoc si k ocnimu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2007 mám zase psát velkým písmem můžeš, já to kdyžtak nebudu číst jakto že nemáš už v podpisu,že se o tebe postarám ..... Protože jsi to nedělal pro bližního svého, ale chtěl jsi na tom jen vydělat tak to jsi měl napsat,že jsi bližní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Ale vypada to dost masersky skoc si k ocnimu A dyt to vypada docela dobre,co Spidi? Ty jsi takovej kolista a podvozkar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Ale vypada to dost masersky skoc si k ocnimu A dyt to vypada docela dobre,co Spidi? Ty jsi takovej kolista a podvozkar a co jsi ty Kochtičenko?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 JA JSEM LEGISTA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 JA JSEM LEGISTA tak to potom jooooooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 nahodou,jsem rad,ze delam detem radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 nahodou,jsem rad,ze delam detem radost jj to je vic lidi ale vetsinou by se meli lecit protoze to by jsi nemel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 A dyt to vypada docela dobre,co Spidi? Ty jsi takovej kolista a podvozkar Já už nejsem nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Jakto?Asi jsem prisel o nejake klicove info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Hoj panstvo, budte mozna radi, ze ste co ste, ja se jeste doma dovaluju s chripkou, babicku odvezla zachranka na Vinohrady s dehydrataci a je to fakt nemocnice vhodna na umreni, fakt curaci, bb spatna, a tatovi dneska rekli, ze ho ceka druha operace nadoru na mozku, 19.2., k tomu dosly prachy, takze si fakt piskam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky