Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Bady, potřebuješ ještě ten plaťák (přívěs) ???

čágos pane, no bohužel auto už je fuč tak zatím ne :disgust:<_< někdo byl rychlejši o 20min. JInak je možnost někde připadně?

Vloženo
čágos pane, no bohužel auto už je fuč tak zatím ne :disgust:<_< někdo byl rychlejši o 20min. JInak je možnost někde připadně?

Já přívěs mám, domluvíme se per ICQ... ;)

Vloženo
čágos pane, no bohužel auto už je fuč tak zatím ne  :disgust:  <_< někdo byl rychlejši o 20min. JInak je možnost někde připadně?

Já přívěs mám, domluvíme se per ICQ... ;)

vyřízeno ku mé spokojenosti :D-_- -_- -_-

Vloženo
já téže ;) a ted by jsme mohli dát jeden, dva hrnce co? -_- -_- -_- -_-

Jsem pro... -_--_--_--_--_-

Mimochodem, teď jsem u nás na základně polkl šest čeháček a bolo to fajne.... :palec2:

Vloženo
Jsem pro... -_--_--_--_--_-

Mimochodem, teď jsem u nás na základně polkl šest čeháček a bolo to fajne.... :palec2:

pěkné, to já dal jen 4kousky, ale měli to nějak moc sycené či co, no jak po dvou pětipivech lol lol

-_- -_- -_- -_-

Vloženo
pěkné, to já dal jen 4kousky, ale měli to nějak moc sycené či co, no jak po dvou pětipivech lol lol

-_- -_- -_- -_-

Jj, znám, asi před měsícem jsem si dával u nás v restauračce kousek od baráku jedenáctku mkédium a byl jsem jak Graf Zepellin lol

Vloženo
Jj, znám, asi před měsícem jsem si dával u nás v restauračce kousek od baráku jedenáctku mkédium a byl jsem jak Graf Zepellin lol

jedenáctka je ten Mušketýr či co ? nebo i ČH?

na vysočině to je zase Ježek - a ten bodne (někdy až moc) :D;)-_- -_- -_- -_-

Vloženo
jedenáctka je ten Mušketýr či co ? nebo i ČH?

na vysočině to je zase Ježek - a ten bodne (někdy až moc) :D;)-_- -_- -_- -_-

jedenáctku Medium od Starobrna... ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...