Andílek Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 ty si to beres moc osobne jo posledni dobou uz ano, pac se s tim roztrhnul pytel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 asi ti tam přestanu dávat smajlíky a pak se urážej......................... ja se neurážím, jen už me to fakt neba furt na me cist vsechny mozny nejhorší věci - sranda ano ale ne stale ách jo........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 no jo hozenej futrál na ruce no to jako jo...Ivanka je nedockava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 jen si koleduj my s jirkou jsme špajzový milovníci,tak připrav dobroty........může být i moravský zelí.... líp bych to asi nenapsal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 ]jen si koleduj my s jirkou jsme špajzový milovníci,tak připrav dobroty........může být i moravský zelí.... a co bych si vykoledovala? něco dobrého? No dneska je na programu přírodní masíčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 ty si to beres moc osobne jo posledni dobou uz ano, pac se s tim roztrhnul pytel... a zkoušela jsi přemýšlet,že nebude asi chyba na druhé straně sama si o to říkáš už drahnou dobu,kdo s čím zachází s tím také schází........a včíl mudruj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 ]jen si koleduj my s jirkou jsme špajzový milovníci,tak připrav dobroty........může být i moravský zelí.... a co bych si vykoledovala? něco dobrého? No dneska je na programu přírodní masíčko přírodní in natura mnam to já rád ale může to mít i krajky lehce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 ]jen si koleduj my s jirkou jsme špajzový milovníci,tak připrav dobroty........může být i moravský zelí.... a co bych si vykoledovala? něco dobrého? No dneska je na programu přírodní masíčko přírodní in natura mnam to já rád ale může to mít i krajky lehce Sejisku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 no jo hozenej futrál na ruce no to jako jo...Ivanka je nedockava kdo čeká ,ten se dočká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 přírodní in natura mnam to já rád ale může to mít i krajky lehce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 kdo čeká ,ten se dočká no ja uz se taky zacinam tesit na ty tlacenkovy hody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 ]jen si koleduj my s jirkou jsme špajzový milovníci,tak připrav dobroty........může být i moravský zelí.... a co bych si vykoledovala? něco dobrého? No dneska je na programu přírodní masíčko přírodní in natura mnam to já rád ale může to mít i krajky lehce Sejisku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no cocococo já už jiný nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 no jo hozenej futrál na ruce no to jako jo...Ivanka je nedockava kdo čeká ,ten se dočká jen aby to nebyly sliby-chyby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 kdo čeká ,ten se dočká no ja uz se taky zacinam tesit na ty tlacenkovy hody a kdopak je připraví???? Sejis: bud taký,jaký jsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 přírodní in natura mnam to já rád ale může to mít i krajky lehce no lepší přihrávka na smeč už nemohla být.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 kdo čeká ,ten se dočká no ja uz se taky zacinam tesit na ty tlacenkovy hody a kdopak je připraví???? Sejis: bud taký,jaký jsi kujůůů neboj budu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 no cocococo já už jiný nebudu no tak to je koneeeec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 a kdopak je připraví????Sejis: bud taký,jaký jsi ne prece uzasna Ivanka...znas ji taky?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 a kdopak je připraví????Sejis: bud taký,jaký jsi ne prece uzasna Ivanka...znas ji taky?? přesněééé pane kolego Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Mi porad vrta hlavou,co se stalo tomu Spidakovi,je mi ho docela lito i kdyz to vlastne nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 ne prece uzasna Ivanka...znas ji taky?? jj znám ,ale asi se ji nebude chtít dělat tlač.hody....za ty roky strávené v masných výrobnách má radči jiné dobrotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 až si to cosbyč přečte,tak abych do ostravy jel horem přes opavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 až si to cosbyč přečte,tak abych do ostravy jel horem přes opavu no a ja abych asi prestal vylejzat z baraku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 ne prece uzasna Ivanka...znas ji taky?? jj znám ,ale asi se ji nebude chtít dělat tlač.hody....za ty roky strávené v masných výrobnách má radči jiné dobrotky o tom nepochybuji ani na fteřinku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 ne prece uzasna Ivanka...znas ji taky?? jj znám ,ale asi se ji nebude chtít dělat tlač.hody....za ty roky strávené v masných výrobnách má radči jiné dobrotky tak pro kucí z clubu by jsi mohla udelat vyjimku co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky