IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 až si to cosbyč přečte,tak abych do ostravy jel horem přes opavu snad se ho nebáš? on je hodný...a rád by pokecnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 až si to cosbyč přečte,tak abych do ostravy jel horem přes opavu no a ja abych asi prestal vylejzat z baraku uděláme si bunkr co žíkáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 ne prece uzasna Ivanka...znas ji taky?? jj znám ,ale asi se ji nebude chtít dělat tlač.hody....za ty roky strávené v masných výrobnách má radči jiné dobrotky tak pro kucí z clubu by jsi mohla udelat vyjimku co no pokud by jste mi pomohli,tak jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 uděláme si bunkr co žíkáš jestli nebude jine varianty nic jineho nam nezbude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 až si to cosbyč přečte,tak abych do ostravy jel horem přes opavu snad se ho nebáš? on je hodný...a rád by pokecnul no to já taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 no pokud by jste mi pomohli,tak jo jasne ze prilozime ruce k dilu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 ne prece uzasna Ivanka...znas ji taky?? jj znám ,ale asi se ji nebude chtít dělat tlač.hody....za ty roky strávené v masných výrobnách má radči jiné dobrotky tak pro kucí z clubu by jsi mohla udelat vyjimku co no pokud by jste mi pomohli,tak jo no jistěéééé jak jinak a rádi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Já věděla,že jste hodní hoši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 uděláme si bunkr co žíkáš jestli nebude jine varianty nic jineho nam nezbude ok jdu objednat několik mixů betonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 no pokud by jste mi pomohli,tak jo jasne ze prilozime ruce k dilu tak dílů se tomu dnes říká tak to jpak jo,jak říká jiřik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Já věděla,že jste hodní hoši o nas nemuzes pochybovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 (editace) Já věděla,že jste hodní hoši no o tom žádná když spím,ani chleba nechci Editováno: 31. leden 2007, autor: Sejis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 uděláme si bunkr co žíkáš jestli nebude jine varianty nic jineho nam nezbude ok jdu objednat několik mixů betonu to jeste budeme mit mnozstevni slevu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 no pokud by jste mi pomohli,tak jo jasne ze prilozime ruce k dilu tak dílů se tomu dnes říká tak to jpak jo,jak říká jiřik Nová dobá pane!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 no pokud by jste mi pomohli,tak jo jasne ze prilozime ruce k dilu tak dílů se tomu dnes říká tak to jpak jo,jak říká jiřik Nová dobá pane!!!!! chápu a půjdu s dobou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Dobré den ve spolek, koukám chystá se zájezd na moravu lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 chápu a půjdu s dobou to je povinnost... musis si udrzet stájl a imidž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 sakra já bych přiložil ruku k dílu,co přiložil . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Dobré den ve spolek, koukám chystá se zájezd na moravu lol nevím jeslti morava je to spravny urcení místa výletu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Dobré den ve spolek, koukám chystá se zájezd na moravu lol z vonku to tak vyzerá.. čágo badyno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 sakra já bych přiložil ruku k dílu,co přiložil . ty zas myslis na prasecinky co...teda na ty jitrnice myslim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 (editace) sakra já bych přiložil ruku k dílu,co přiložil . ty zas myslis na prasecinky co...teda na ty jitrnice myslim kašlu na jitrnice chci dílo ježíš já bych přikládal Editováno: 31. leden 2007, autor: Sejis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 nevím jeslti morava je to spravny urcení místa výletu ja to vzal jako tak politicky lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 nevím jeslti morava je to spravny urcení místa výletu ja to vzal jako tak politicky lol v tom pripade jedeme na Moravu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 z vonku to tak vyzerá.. čágo badyno Čágos Jiřiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky