Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 a otázka je ,jestli mě veme sebou tak tě zase svezu já lol ...né já.. nastup to je milé ale to bys měl zajíždku... co milé,fantastické a jela bych jako normální člověk nebo jako pacient? nevím,zda-li normální ale jako člověk zcela určitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 děkuji za nabídku uvidíme,jak to zase vyjde kdyby náhodou ,tak se ozvu ju? no jasan, to muže Ivanka kdykoli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 a otázka je ,jestli mě veme sebou tak tě zase svezu já lol ...né já.. nastup to je milé ale to bys měl zajíždku... co milé,fantastické a jela bych jako normální člověk nebo jako pacient? asi v leže ano aj ala carte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 (editace) děkuji za nabídku uvidíme,jak to zase vyjde kdyby náhodou ,tak se ozvu ju? no jasan, to muže Ivanka kdykoli a mě taky svezeš kdyko-li tak ochotně Editováno: 31. leden 2007, autor: Sejis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 děkuji za nabídku uvidíme,jak to zase vyjde kdyby náhodou ,tak se ozvu ju? no jasan, to muže Ivanka kdykoli kujjjíííí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 asi v leže ano aj ala carte no ták hoši hoši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 děkuji za nabídku uvidíme,jak to zase vyjde kdyby náhodou ,tak se ozvu ju? no jasan, to muže Ivanka kdykoli kujjjíííí ........................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Bauráčku co to slyším v rádiu že si byl včera nakupovat v nerat... a odvezl si celej bankomat? :smich: ty woe to ti pořád nestačilo lol lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 sice nevim co, ale chcu takyyyyyyyyyy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 kujjjíííí ........................ Sejisku no ták už je to lepší?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Bauráčku co to slyším v rádiu že si byl včera nakupovat v nerat... a odvezl si celej bankomat? :smich: ty woe to ti pořád nestačilo lol lol nešla mu vyndat karta a tak se nechtěl zdržovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 kujjjíííí ........................ Sejisku no ták už je to lepší?? ano prosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 děkuji za nabídku uvidíme,jak to zase vyjde kdyby náhodou ,tak se ozvu ju? no jasan, to muže Ivanka kdykoli kujjjíííí ........................ to je co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 děkuji za nabídku uvidíme,jak to zase vyjde kdyby náhodou ,tak se ozvu ju? no jasan, to muže Ivanka kdykoli kujjjíííí ........................ to je co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Bauráčku co to slyším v rádiu že si byl včera nakupovat v nerat... a odvezl si celej bankomat? :smich: ty woe to ti pořád nestačilo lol lol ty kokot dreveny...ja o tom vubec nevedel a az vecer me to bylo sdeleno u pulitru zlataveho moku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Bauráčku co to slyším v rádiu že si byl včera nakupovat v nerat... a odvezl si celej bankomat? :smich: ty woe to ti pořád nestačilo lol lol ty kokot dreveny...ja o tom vubec nevedel a az vecer me to bylo sdeleno u pulitru zlataveho moku kolik to hodilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Bauráčku co to slyším v rádiu že si byl včera nakupovat v nerat... a odvezl si celej bankomat? :smich: ty woe to ti pořád nestačilo lol lol ty kokot dreveny...ja o tom vubec nevedel a az vecer me to bylo sdeleno u pulitru zlataveho moku Ale to je nějaká nemoc né, když něco provádíš a ani si to neuvědomuješ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 kolik to hodilo ti to reknu a budes chtit taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 kolik to hodilo ti to reknu a budes chtit taky no samo a neprásknu to,fákt nekecám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 kolik to hodilo ti to reknu a budes chtit taky no samo a neprásknu to,fákt nekecám jasny tobe se da VZDY verit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Pěkný den přeji.jen na skok a mažu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 hoši já mám uvařeno... přírodní masíčko s hranolkama... a co vy budete papkat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Pěkný den přeji.jen na skok a mažu Ahoj Péto jak se máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 hoši já mám uvařeno... přírodní masíčko s hranolkama... a co vy budete papkat ja asi nic to tak vypada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 ahoj ivanko.jde to.lucka je nemocná a já v práci.dnes má kočka čevabčiči,tedy maso z číči a brambor.polévka cibulačka.já jsem na závodní jídelně.podotýkám,že jsem to vařil já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky