vittorio Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 jo jinak jsem pan chytry tesi me ja jsem taky pan chytry 2 aaa duos chytros boys no parada...aspon neco mame ze ano? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 jo jinak jsem pan chytry tesi me ja jsem taky pan chytry 2 aaa duos chytros boys no parada...aspon neco mame ze ano? si dam na vizitku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 dobrej napad...ted uz mi je v praci snad udelaji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 by jste mohli hrát nějakou komedii jak bylo blbý a blbější, tak chytrý a chytřejší, jen nevím kdo by byl ten chytřejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 no neboj my bysme si to nejak rozdelili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 no neboj my bysme si to nejak rozdelili o to nemám strach moudřejší ustoupí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 no neboj my bysme si to nejak rozdelili o to nemám strach moudřejší ustoupí no a ty s tim mas neco spolecnho snad ze rozumujes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 no a ty s tim mas neco spolecnho snad ze rozumujes? bych to mohla režírovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 no neboj my bysme si to nejak rozdelili jj v tom by nebyl problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 no a ty s tim mas neco spolecnho snad ze rozumujes? bych to mohla režírovat ale to nema bejt tragedie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 ale to nema bejt tragedie sloučila bych všechny žánry, ale treagikomickou scénu bych ti napsala přímo na tělo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 ale to nema bejt tragedie sloučila bych všechny žánry, ale treagikomickou scénu bych ti napsala přímo na tělo na me prosim ne pak to jde spatne dolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 na me prosim ne pak to jde spatne dolu aspoň to s tebou pujde i do hrobu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 na me prosim ne pak to jde spatne dolu aspoň to s tebou pujde i do hrobu jenom to ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 jenom to ne co se šklebíš?? by jsi měl můj rukopis stále na sobě - to je umělecké dílo, které za nějakou dobu bude mít velkou hodnotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 jenom to ne co se šklebíš?? by jsi měl můj rukopis stále na sobě - to je umělecké dílo, které za nějakou dobu bude mít velkou hodnotu tomu sama neveris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 jenom to ne co se šklebíš?? by jsi měl můj rukopis stále na sobě - to je umělecké dílo, které za nějakou dobu bude mít velkou hodnotu tomu sama neveris hele jak je to o te ftipne kasi? : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 tomu sama neveris faktem je, že na ten špek se špatně píše nicméně krása rukopisu mého by stále byla velmi cenná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 faktem je, že na ten špek se špatně píše nicméně krása rukopisu mého by stále byla velmi cenná kdyz se chce vsechno jde..je pravdou ze nekdo muze chtit sebevic ale stejne nic nezvladne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 kdyz se chce vsechno jde..je pravdou ze nekdo muze chtit sebevic ale stejne nic nezvladne všeho moc škodí a když se někdo moc snaží tak většinou to skončí neúspěchem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 kdyz se chce vsechno jde..je pravdou ze nekdo muze chtit sebevic ale stejne nic nezvladne všeho moc škodí a když se někdo moc snaží tak většinou to skončí neúspěchem ty jsi v knihovne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 ty jsi v knihovne?? knihovnu nepotřebuji, mám kolem sebe poradce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 ty jsi v knihovne?? knihovnu nepotřebuji, mám kolem sebe poradce jeste horsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 jeste horsi pročpak?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 jeste horsi pročpak?? kdyz nedokazes sama neco vymyslet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky