Andílek Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 kdyz nedokazes sama neco vymyslet ja nepsala, že nedokážu něco vymyslet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 jeste horsi pročpak?? kdyz nedokazes sama neco vymyslet no jirko, neurazej zenu v nesnazich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 no jirko, neurazej zenu v nesnazich tady je nekdo v nesnázích?? si asi budu muset koupit brýle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 kdyz nedokazes sama neco vymyslet ja nepsala, že nedokážu něco vymyslet tak po tomhle muzes bejt rada ze byl dnes rano Jirka slusnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 tak po tomhle muzes bejt rada ze byl dnes rano Jirka slusnej slusnej?? ten ty slusnosti stejne jako vy moc nepobral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 tak po tomhle muzes bejt rada ze byl dnes rano Jirka slusnej slusnej?? ten ty slusnosti stejne jako vy moc nepobral jaxi dospela k nazoru ze nejsme slusny?mas na to nejaky patent ci co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 jaxi dospela k nazoru ze nejsme slusny?mas na to nejaky patent ci co? to bylo na tebe?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 no jirko, neurazej zenu v nesnazich tady je nekdo v nesnázích?? si asi budu muset koupit brýle tys to onehda prohlasila ja ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 tys to onehda prohlasila ja ne že jsem žena v nesnázích??? vážně?? a nebyl to spíš nějaký ten oblíběný vtííípek pane presidento?? pokud to tu tedy bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 tak po tomhle muzes bejt rada ze byl dnes rano Jirka slusnej slusnej?? ten ty slusnosti stejne jako vy moc nepobral podle ceho soudis ze nejsme slusny?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 tak po tomhle muzes bejt rada ze byl dnes rano Jirka slusnej slusnej?? ten ty slusnosti stejne jako vy moc nepobral slovicko VY znaci mnozne cislo - cili bavis li se s nami dvema - baui a ja a prohlasis ze toho neprobral jako VY - normalne uvazujici clovek to vyhodnoti jako VY se kterymi se prave bam - cili ja a baui uz nebo jeste nejak mam pomoci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Bezim domu,tak se tu mejte hezky a nezapomente na slusny vychovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 podle ceho soudis ze nejsme slusny?? až se po ranu naucís zdravit i me, pak budeš u mě v očích za slušného člověka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 tys to onehda prohlasila ja ne že jsem žena v nesnázích??? vážně?? a nebyl to spíš nějaký ten oblíběný vtííípek pane presidento?? pokud to tu tedy bylo nevim ktere ftipky mas oblibene zas tak me nezajimas teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 slovicko VY znaci mnozne cislo - cili bavis li se s nami dvema - baui a ja a prohlasis ze toho neprobral jako VY - normalne uvazujici clovek to vyhodnoti jako VY se kterymi se prave bam - cili ja a bauiuz nebo jeste nejak mam pomoci? jeste, jeste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 nevim ktere ftipky mas oblibene zas tak me nezajimas teda a ty me nezajímáš vůbec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 podle ceho soudis ze nejsme slusny?? až se po ranu naucís zdravit i me, pak budeš u mě v očích za slušného člověka a to je vsechno?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 a to je vsechno?? u toho bych začala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 no nic pánové chytří jdu předávat Fabii ambiente - mějte se krásně a skládejte básně čao Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 a to je vsechno?? u toho bych začala kdyz pises ze pak budu v tvych ocich slusny tak to asi staci... to nejsi moc narocna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 kdyz pises ze pak budu v tvych ocich slusny tak to asi staci...to nejsi moc narocna tak an půl oka, sem se sekla když už sem tu nenešla tu ženu v nesnázích pa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 tak vitto tohle uz vazne neni mozny!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 nevim ktere ftipky mas oblibene zas tak me nezajimas teda a ty me nezajímáš vůbec no nechtel jsem ti to napsat tak natvrdo aby ses nerozplakala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 tak vitto tohle uz vazne neni mozny!!!! co neni mozny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 tak vitto tohle uz vazne neni mozny!!!! co neni mozny? to co tady nekteri pisou..hihi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky