Přejít na obsah

HOSPODA č.6

Sejis

Doporučené příspěvky

cvičit můžeš i odpoledne ale ted MAKAT !!!

jinak Cosboš mě před chvílí dal kalendář že tam má fyrmu a nikdy jsem tam "Cosby kuchyně" nenašel tak nevím jak se ta jeho fabrika menuje

to bude asi tím, že cosby je registrační značka toho herce, ne teho štramberského mladíka lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jen fičel okolo tak jsem mu byl trochu odlechčit lebo si musel půjčit od Ivanky pořádný auto (GIV) a tu svou přerostlou prču musel nechat doma lebo by tam nic nevešlo :rolleyes:

a taky by mě zajímalo jestli Iva pojede v pondělí do rachoty zas Cosbošovym :smich:

Odkaz ke komentáři

jen fičel okolo tak jsem mu byl trochu odlechčit lebo si musel půjčit od Ivanky pořádný auto (GIV) a tu svou přerostlou prču musel nechat doma lebo by tam nic nevešlo :rolleyes:

a taky by mě zajímalo jestli Iva pojede v pondělí do rachoty zas Cosbošovym :smich:

:smich::smich::smich::smich: počkej :smich: cosboš vyměnil auti za Ivančiné?? :smich::smich::smich: bych ho udala být Ivankou :smich: něco jí koupí a pak si to bere :smich: to je teda úroveň

Odkaz ke komentáři

jen fičel okolo tak jsem mu byl trochu odlechčit lebo si musel půjčit od Ivanky pořádný auto (GIV) a tu svou přerostlou prču musel nechat doma lebo by tam nic nevešlo  :rolleyes:

a taky by mě zajímalo jestli Iva pojede v pondělí do rachoty zas Cosbošovym  :smich:

:smich::smich::smich::smich: počkej :smich: cosboš vyměnil auti za Ivančiné?? :smich::smich::smich: bych ho udala být Ivankou :smich: něco jí koupí a pak si to bere :smich: to je teda úroveň

to jsou ti MANAŽEŘI

Odkaz ke komentáři

budeme se tvářit , že se nic nestalo aby si toho Ivča nevšimla  kol108

zajisté, Iva to přehlídne lol když se zeptá odpovíme, když se nebude ptát tak to nepovíme :smich: Cosby, úplatky bereme :smich::smich::smich::smich:

Vy jste dva mudrlanti :D to víte,že jsem musela říct něco za něco rsp. techničák od golfa ,za techničák od supa,kdybych náhodou musela někam jet :D Tak to bude doma dneska brzo lol

Ahoj Káťo a Vaši :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...