Vaša Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 cvičit můžeš i odpoledne ale ted MAKAT !!! jinak Cosboš mě před chvílí dal kalendář že tam má fyrmu a nikdy jsem tam "Cosby kuchyně" nenašel tak nevím jak se ta jeho fabrika menuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 ok....mas recht.....pujdu na to. On tam byl u tebe Cosby ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 cvičit můžeš i odpoledne ale ted MAKAT !!! jinak Cosboš mě před chvílí dal kalendář že tam má fyrmu a nikdy jsem tam "Cosby kuchyně" nenašel tak nevím jak se ta jeho fabrika menuje to bude asi tím, že cosby je registrační značka toho herce, ne teho štramberského mladíka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 ok....mas recht.....pujdu na to.On tam byl u tebe Cosby ? Oni jsou jak dvojčata takže se navštěvují téměř stále, hehe, by sjte si měli Vaši pořídit dvojgenerační domek a bydlet spolu v něm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 jen fičel okolo tak jsem mu byl trochu odlechčit lebo si musel půjčit od Ivanky pořádný auto (GIV) a tu svou přerostlou prču musel nechat doma lebo by tam nic nevešlo a taky by mě zajímalo jestli Iva pojede v pondělí do rachoty zas Cosbošovym Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 jen fičel okolo tak jsem mu byl trochu odlechčit lebo si musel půjčit od Ivanky pořádný auto (GIV) a tu svou přerostlou prču musel nechat doma lebo by tam nic nevešlo a taky by mě zajímalo jestli Iva pojede v pondělí do rachoty zas Cosbošovym počkej cosboš vyměnil auti za Ivančiné?? bych ho udala být Ivankou něco jí koupí a pak si to bere to je teda úroveň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 žeprej DVOJČATA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 jen fičel okolo tak jsem mu byl trochu odlechčit lebo si musel půjčit od Ivanky pořádný auto (GIV) a tu svou přerostlou prču musel nechat doma lebo by tam nic nevešlo a taky by mě zajímalo jestli Iva pojede v pondělí do rachoty zas Cosbošovym počkej cosboš vyměnil auti za Ivančiné?? bych ho udala být Ivankou něco jí koupí a pak si to bere to je teda úroveň to jsou ti MANAŽEŘI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 žeprej DVOJČATA no vizážově ne to by cosboš musel někde ubrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 to jsou ti MANAŽEŘI aby Ivanka za chvíli nejezdila trakařem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 jestli to Iva vůbec ví. Jestli Cosby nespěchal aby se vrátil než se vzbudí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 jestli to Iva vůbec ví. Jestli Cosby nespěchal aby se vrátil než se vzbudí hehe, to by jsme to tady asi němeli moc psát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 budeme se tvářit , že se nic nestalo aby si toho Ivča nevšimla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 budeme se tvářit , že se nic nestalo aby si toho Ivča nevšimla zajisté, Iva to přehlídne když se zeptá odpovíme, když se nebude ptát tak to nepovíme Cosby, úplatky bereme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 OK že jak pojede z5 ta bude sleva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 budeme se tvářit , že se nic nestalo aby si toho Ivča nevšimla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 budeme se tvářit , že se nic nestalo aby si toho Ivča nevšimla Ahoj Ivi Tak už si vstala?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 budeme se tvářit , že se nic nestalo aby si toho Ivča nevšimla zajisté, Iva to přehlídne když se zeptá odpovíme, když se nebude ptát tak to nepovíme Cosby, úplatky bereme Vy jste dva mudrlanti to víte,že jsem musela říct něco za něco rsp. techničák od golfa ,za techničák od supa,kdybych náhodou musela někam jet Tak to bude doma dneska brzo Ahoj Káťo a Vaši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 je to dobrý, jelikož se ještě směje tak si toho asi nevšimla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 a našli ste ten techničák hned ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 budeme se tvářit , že se nic nestalo aby si toho Ivča nevšimla Ahoj Ivi Tak už si vstala?? Spiše mě ty zvířata a jeden prdola donutili vstát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Tak aspon ze s tím techničákem jsi to vyřešila, ale což takhle i klíčky ivanko?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 a našli ste ten techničák hned ? no baže ,ten mi dal přímo do ruky...hezky z ručky do ručky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Spiše mě ty zvířata a jeden prdola donutili vstát Jeden prďola?? Mladej nebo ten méně mladší?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Tak aspon ze s tím techničákem jsi to vyřešila, ale což takhle i klíčky ivanko?? ale jó,jsou doma....ted jenom vymyslet ,kam bych jako musela jet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky