Přejít na obsah

HOSPODA č.6

Sejis

Doporučené příspěvky

srandičky to ano,není problém.........ale ty se stavíš do role,že nad tebe není,že jsi hvězda a to je problém,mám ten pocit,že být chlap,tak tě tu pošle do oněch míst hodně lidí,díky bohu má vitto dost taktu,že to neudělá,ale asi všeho s mírou  ;)

jak se prumerna blondyna muze stavet do takoveto role?? :smich:

sry, ale vy jste si mnohokrat zahrali na tvrdaky a tohle je jen slaby odvar co tu delam ja, narozdil od vás, takže bych trosku ubrala sejdíku - vy jen nedokazete prekousnout to že jakožto žena to ustojím a ješte si prihodím - to bude ten problémek

no tak to se seredne pletes.

totiz tim do ceho se ted stavis si strasne smesna a to je ten problem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

srandičky to ano,není problém.........ale ty se stavíš do role,že nad tebe není,že jsi hvězda a to je problém,mám ten pocit,že být chlap,tak tě tu pošle do oněch míst hodně lidí,díky bohu má vitto dost taktu,že to neudělá,ale asi všeho s mírou  ;)

jak se prumerna blondyna muze stavet do takoveto role?? :smich:

sry, ale vy jste si mnohokrat zahrali na tvrdaky a tohle je jen slaby odvar co tu delam ja, narozdil od vás, takže bych trosku ubrala sejdíku - vy jen nedokazete prekousnout to že jakožto žena to ustojím a ješte si prihodím - to bude ten problémek

podívej kačenko,asi takhle,ty se ke mně chováš v mezích,jak jsem ti psal jsi mladá,stále se hledáš a nebo to tak působí,čemuž budeš pochopitelně oponovat,

já jsem obdobného ražení co palo,neseru s ničím,je to možná na škodu,ale jiný nebudu,je mi úplně jedno kdo to je,pokud mně někdo nasere,neseru se s ním ani já....

a co tady vedete žabomyší války,je fakt o hovně......

Odkaz ke komentáři

jasne pis...  :t

mám vás všechny strašně moc ráda :smich::smich::smich::smich::ble

co k tomu napsat kol1:doh ten poslední smajlík je fakt ubohost a ledacos o tobě vypovídá a to tady píšeš,že jsi se změnila..................................................

Odkaz ke komentáři

hele, ja se taky s nikym neseru, ale zacal to vcera baurak tim jak mi mazal prispevky - ma funkci moderatora a mazal veci co byli ktematu - nevidela jsem jediny duvod proc by to mel delat... no a pak uz se to vezlo lol taky se s vama tady neseru - njn, na zenskou je to celkem blby, ale hold si zvykejte :D

Ja nevalcim - vitto pro mne neni souper na válku ;)

Odkaz ke komentáři

co k tomu napsat kol1:doh ten poslední smajlík je fakt ubohost a ledacos o tobě vypovídá a to tady píšeš,že jsi se změnila..................................................

ja mam pocit ze vetsina chape ze je to ftip, ale ty si asi dneska nejaky nabrouseny, ne?? :smich: víš já to dělám obrácene nez ty - ty se navažíš slovem a pak hodis smajlika jako ze ty nic... a ja pisu hezky ze vas mam rada a pak hodim smajlika posledniho za x smichu jako ze vtipna vlozka :smich: ja vim, me nepochopite - prumerna bloncka se hold vasi inteligenci nemuze rovnat...

Odkaz ke komentáři

hele, ja se taky s nikym neseru, ale zacal to vcera baurak tim jak mi mazal prispevky - ma funkci moderatora a mazal veci co byli ktematu - nevidela jsem jediny duvod proc by to mel delat... no a pak uz se to vezlo lol taky se s vama tady neseru - njn, na zenskou je to celkem blby, ale hold si zvykejte :D

Ja nevalcim - vitto pro mne neni souper na válku ;)

jezis ty ses tak drsna, zvykejme si..

vsichni sme uplne posrani ze si tak drsna...bojime...

neprijde ti to ubohy?

Odkaz ke komentáři

co k tomu napsat  kol1  :doh ten poslední smajlík je fakt ubohost a ledacos o tobě vypovídá a to tady píšeš,že jsi se změnila..................................................

ja mam pocit ze vetsina chape ze je to ftip, ale ty si asi dneska nejaky nabrouseny, ne?? :smich: víš já to dělám obrácene nez ty - ty se navažíš slovem a pak hodis smajlika jako ze ty nic... a ja pisu hezky ze vas mam rada a pak hodim smajlika posledniho za x smichu jako ze vtipna vlozka :smich: ja vim, me nepochopite - prumerna bloncka se hold vasi inteligenci nemuze rovnat...

na me to spis pusobilo ze se vysmivas tomu co jsi napsala a ze na nas s..es, ale to jsem pochopil jen jako prumernej chlap....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...