Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
srandičky to ano,není problém.........ale ty se stavíš do role,že nad tebe není,že jsi hvězda a to je problém,mám ten pocit,že být chlap,tak tě tu pošle do oněch míst hodně lidí,díky bohu má vitto dost taktu,že to neudělá,ale asi všeho s mírou  ;)

jak se prumerna blondyna muze stavet do takoveto role?? :smich:

sry, ale vy jste si mnohokrat zahrali na tvrdaky a tohle je jen slaby odvar co tu delam ja, narozdil od vás, takže bych trosku ubrala sejdíku - vy jen nedokazete prekousnout to že jakožto žena to ustojím a ješte si prihodím - to bude ten problémek

no tak to se seredne pletes.

totiz tim do ceho se ted stavis si strasne smesna a to je ten problem.

Vloženo
no tak to se seredne pletes.

totiz tim do ceho se ted stavis si strasne smesna a to je ten problem.

smích léčí, tak aspon budete o par let déle žít :smich: jak já jsem ale foru prospěšná :smich::smich::smich:

Vloženo
bre rano... <_<

bonžorno sinore :D-_-

koukam zase plodna hospodska debata.... (stejne si myslim ze hospoda je pro chlapy :D )

:smich::palec2: já ti to připomenu !

Ahoj všichni :D

Vloženo
srandičky to ano,není problém.........ale ty se stavíš do role,že nad tebe není,že jsi hvězda a to je problém,mám ten pocit,že být chlap,tak tě tu pošle do oněch míst hodně lidí,díky bohu má vitto dost taktu,že to neudělá,ale asi všeho s mírou  ;)

jak se prumerna blondyna muze stavet do takoveto role?? :smich:

sry, ale vy jste si mnohokrat zahrali na tvrdaky a tohle je jen slaby odvar co tu delam ja, narozdil od vás, takže bych trosku ubrala sejdíku - vy jen nedokazete prekousnout to že jakožto žena to ustojím a ješte si prihodím - to bude ten problémek

podívej kačenko,asi takhle,ty se ke mně chováš v mezích,jak jsem ti psal jsi mladá,stále se hledáš a nebo to tak působí,čemuž budeš pochopitelně oponovat,

já jsem obdobného ražení co palo,neseru s ničím,je to možná na škodu,ale jiný nebudu,je mi úplně jedno kdo to je,pokud mně někdo nasere,neseru se s ním ani já....

a co tady vedete žabomyší války,je fakt o hovně......

Vloženo
jasne pis...  :t

mám vás všechny strašně moc ráda :smich::smich::smich::smich::ble

co k tomu napsat kol1:doh ten poslední smajlík je fakt ubohost a ledacos o tobě vypovídá a to tady píšeš,že jsi se změnila..................................................

Vloženo

hele, ja se taky s nikym neseru, ale zacal to vcera baurak tim jak mi mazal prispevky - ma funkci moderatora a mazal veci co byli ktematu - nevidela jsem jediny duvod proc by to mel delat... no a pak uz se to vezlo lol taky se s vama tady neseru - njn, na zenskou je to celkem blby, ale hold si zvykejte :D

Ja nevalcim - vitto pro mne neni souper na válku ;)

Vloženo

:smich:  :palec2: já ti to připomenu  !

Ahoj všichni :D

nez se uvidime tak zapomenes....BTW w sobotu jedem na sever moravy....

neboj...vzpomenu si :D jestli chceš angínu tak se klidně stav lol

Vloženo
bre rano... <_<

bonžorno sinore :D-_-

koukam zase plodna hospodska debata.... (stejne si myslim ze hospoda je pro chlapy :D )

:D:D jak vidíš není ;);)

Vloženo
nez se uvidime tak zapomenes....BTW w sobotu jedem na sever moravy....

neboj...vzpomenu si :D jestli chceš angínu tak se klidně stav lol

jen to ne, jsem rad ze jsem v pohode klep, klep....

Vloženo
co k tomu napsat kol1:doh ten poslední smajlík je fakt ubohost a ledacos o tobě vypovídá a to tady píšeš,že jsi se změnila..................................................

ja mam pocit ze vetsina chape ze je to ftip, ale ty si asi dneska nejaky nabrouseny, ne?? :smich: víš já to dělám obrácene nez ty - ty se navažíš slovem a pak hodis smajlika jako ze ty nic... a ja pisu hezky ze vas mam rada a pak hodim smajlika posledniho za x smichu jako ze vtipna vlozka :smich: ja vim, me nepochopite - prumerna bloncka se hold vasi inteligenci nemuze rovnat...

Vloženo
hele, ja se taky s nikym neseru, ale zacal to vcera baurak tim jak mi mazal prispevky - ma funkci moderatora a mazal veci co byli ktematu - nevidela jsem jediny duvod proc by to mel delat... no a pak uz se to vezlo lol taky se s vama tady neseru - njn, na zenskou je to celkem blby, ale hold si zvykejte :D

Ja nevalcim - vitto pro mne neni souper na válku ;)

jezis ty ses tak drsna, zvykejme si..

vsichni sme uplne posrani ze si tak drsna...bojime...

neprijde ti to ubohy?

Vloženo
co k tomu napsat  kol1  :doh ten poslední smajlík je fakt ubohost a ledacos o tobě vypovídá a to tady píšeš,že jsi se změnila..................................................

ja mam pocit ze vetsina chape ze je to ftip, ale ty si asi dneska nejaky nabrouseny, ne?? :smich: víš já to dělám obrácene nez ty - ty se navažíš slovem a pak hodis smajlika jako ze ty nic... a ja pisu hezky ze vas mam rada a pak hodim smajlika posledniho za x smichu jako ze vtipna vlozka :smich: ja vim, me nepochopite - prumerna bloncka se hold vasi inteligenci nemuze rovnat...

na me to spis pusobilo ze se vysmivas tomu co jsi napsala a ze na nas s..es, ale to jsem pochopil jen jako prumernej chlap....

Vloženo

:D:D jak vidíš není ;);)

vidim.... :unsure:

laik žasne,odborník se diví lol:smich:

Vloženo
jezis ty ses tak drsna, zvykejme si..

vsichni sme uplne posrani ze si tak drsna...bojime...

neprijde ti to ubohy?

ja nerikam ze sem drsna lol ja to tam nikde vitto nevidim ;)

a pokud ses posranej, tak se jdi prebalit at tu neni smrad lol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...